Inlägg av Bojkott

Inlägg som Bojkott har skrivit i forumet

Var ganska väntat. De gjorde samma sak med Karts-tillägget till Arma 3.

Skrivet av Querth:

åh nej, är det faktiskt inte ett spel?

Jo det är ett riktigt spel, och faktiskt rätt så skoj dessutom. Passa på att dra hem det medan det är gratis

Tråkigt. Hade inte förväntat mig att det skulle vara lika bra som RPG-spelen, men man hade ändå hoppats på ett bra spel. Verkar ha mer gemensamt med FPS-spelet som släpptes på 90-talet.

Jävlar, de släppte ju nyss Omega-uppdateringen. Man kan inget annat än att älska Hello Games!

Skrivet av Piddelito:

Utifrån den givna exempelbilden verkar raytracing vara ganska meningslös. Högre systembelastning för lite suddigare skuggor?

Mer realistiska skuggor, och det är inte bara skuggor, utan även RT-reflektioner och RTAO.

Som vanligt när det kommer till ray tracing så är det en balansgång mellan huruvida det är värt det visuellt i förhållande till prestanda.

Skrivet av ZeroSaberX:

Då är det kanske dags för er att kolla synen? Man ser tydligt på varenda bild vilken som är RT och inte.

Hade planer på att införskaffa PS5 Pro, men jag är osäker på om det ens blir något Playstation den här generationen. Det började starkt för PS5, men pga bristvara så blev det i stället ett Series X, och på sistone har PS5 känts ganska "meh". Allt fler PS5-exklusiva spel börjar leta sig ut på PC, och om man tittar på kommade titlar så är det bara Death Stranding 2 som lockar just nu, och även det lär komma till PC. Switch 2 kommer däremot bli ett måste för mig, som den Nintendo-nörd man är

Har nog inte kört Stardew Valley på 4-5 år, och senaste patchen fick mig att installera det på nytt. Blir till att mysa ner sig i det i helgen.

Eftersom X och S redan är upptaget så lär Microsoft använda Pro eller Elite, möjligen XP/SP eller XE/SE, för uppgraderade modeller.

Det är inte Ark: Survival Evolved som läggs till, utan Ascended, som är UE5-uppgraderingen.

Fasen vad grymt! Inte nog med att man ha två speltokiga grabbar hemma, men nu på sistone så har även sambon fått upp ögonen för gaming. Det här kommer underlätta väldigt mycket!

Citat:

We’d like to thank the Battlefront community for their overwhelming support and feedback

Ja, nog fan är det overwhelming...

Hade nog sålt mycket bättre om Sony öppnade upp för PC. Ett officiellt stöd sägs vara på gång, men det borde ha skett redan vid release. VR är tillräckligt nischat som det är, att låsa det till en konsol är bara dumdristigt.

Risken med att få in mycket pengar på kort tid är att man får hybris och tänker för stort och expanderar för snabbt, för att sedan falla som en sten. Bra att de förbli små.

Låt mig gissa, ännu ett "down with the kids" Burning Man-inspirerat racing med sega graffitibesudlade menyer och cutscenes som inte går att skippa?

Ser riktigt snyggt och spännande ut.

Skrivet av Weeks_death:

Ah, ok skönt. Då var det bara jag som var dum i huvudet då. 😏

Nej det skulle jag inte direkt säga. Haveri i moderskeppet händer oss alla ibland

Skrivet av Weeks_death:

Nej, det är sant att jag inte förstod skämtet. Fast om du bara skriver en mening med en bild till, utan någon indikation om att det är sarkasm, så är det ganska svårt att fånga upp att det är ett skämt.

"Folk som inte kan fiska är dumma i huvudet!"
Var detta ett skämt eller uppriktigt?

Att bara vräka ur sig något gör det omöjligt att förstå om det är ett skämt eller inte, men med min kommentar fanns det i alla fall en kontext som pekade på att det bara var ett uppenbart skämt då det framgick i ChriLs kommentar att Game Pass är en betaltjänst och i och med det så är spelen inte gratis, och jag lade till ett "duh" i slutet och en bild på Duh Girl för att verkligen betona att det var ett skämt.