Inlägg av MrPeters

Inlägg som MrPeters har skrivit i forumet

Älskade 1an så detta ser man fram emot!

Håller med om att Kernel nivå av skydd är nödvändigt på grund av fusk, men det minskar tyvärr inte hur pass obekvämt det är när man måste ha tillit gentemot EA av alla.

Sacred 3.
Kommer för evigt hata vad de gjorde med "3an".

Skrivet av lolipopapa1:

77-76 är ju fortfarande bra, förstår inte folk som tror att bara spel som är 85+ är värt att spela

Tror det har mycket med antalet spel som släpps. När det är 10 spel i månaden som får 75+ men ett fåtal som får 85+ så behöver man vara lite kräsen om man vill vara sparsam med både tid och pengar.

Skrivet av feistin:

Hade helt missat denna spelserie men slog till nu på ettan på Steam till det höga priset av 50 spänn.

Grafiskt inte jättevackert men rätt kul spelmekaniker med pawns och udda stridssystem. Blir kul att höra hur de vidareutvecklat det.

Kan starkt rekommendera att du tar dig en titt på Bitterblack Isle DLCt när du kommit en bit in i spelet. Du når platsen under natten genom hamnen i startstaden. Är ganska utmanande DLC om man går in tidigt, men är definitivt något du bör ta dig en titt på om du gillar grundspelet. Är lite av en roguelite känsla på det hela och för att få hela storyn av DLCt behöver man klara det 2~3 gånger på samma karaktär, vill inte spoila så säger inte varför.

Beror helt på vad för typ av spel och content. Men generellt skulle jag säga ett starkt ja.
• Är det ett MMO bryr jag mig ytterst lite oavsett om jag spelar det eller ej.
• Mot andra änden är det Baldur's Gate liknande spel där jag är väldigt känslig för spoiler.
• Souls-liknande spel undviker jag spoilers i o med utmaningen och charmen att möta nya fiender samt lära sig allt om dem.

För mig är spel en upplevelse av utforskning och analys där jag ofta bryter ned spelen progressivt. Att någon spoilar anmärkningsvärda mechanics eller fiender gör oftast att jag får ut mindre nöje från dem, men brukar mer än gärna diskutera dem i efterhand. Är lite därför jag älskar att speltesta spel som är i tidigt stadie, man kan bryta ned spelen och utmäta delarnas potential in the long run.

Skrivet av Neroz:

Exakt, Co-op PVE där du ingår i en styrka utav människor (Helldivers) som droppar ner till olika planeter för att utrota det som finns på dem. Så att människor kan ta över planeten.

Så att människor kan sprida demokrati*

Skrivet av Mortyman:

När vi ändå snackar siffror så kunde jag inte undgå denna lilla poll...
https://imgur.com/aYE8NNN.jpg

Av nästan 40 000 personer så är det alltså bara 10% som hade rekommenderat spelet, varav endast 3% hade genast rekommenderat detta. Nästan tre gånger så många, nästan 30% mao, hade dock inte rekommenderat det alls och de allra flesta bryr sig tydligen inte. Det här kommer ju inte att bli någon hit.

Litar aldrig på dessa typer av polls. Speciellt inte när det har varit så mycket negativitet på sociala medier, alldeles för hög risk att folk som inte har testat spelet ger felaktig data.

Skrivet av pazu:

De jobbade på ett företag som gör TV-spel. TV-spel. Förstår ni hur mycket TV-spel det finns? Folk hinner inte ens spela de som finns.

Fascinerande ändå att denna typen av kommentar kommer från ett så pass gammalt konto på en nyhetssida där spel är fokus.

Snyggt jobbat med insamlingen, imponerad mängd över målet!

Skrivet av memorycard:

Hur funkar såna här gratisevenemang? Måsta man ladda hem hela spelet? Kampanj och allt?

Det kommer ut en demo version imorgon då för nu när jag kollade så finns inget att ladda hem gratis så man är klar.

Med tanke på hur ovanligt det är med segmenterade nedladdningsalternativ så lär de bara tvinga dig att ladda ned *allt*. Tog dem ändå ganska bra lång tid att ge användaren alternativet att ladda ned HD eller ej. Steam har ibland gratis HD DLCs för att ge valmöjligheten.

Skrivet av Chicobello:

Han har ju rätt dock. Om det enda man vill åstadkomma är permadeath, vill säga.

Skämtade lite om hur approachable programmering egentligen är, gissar på att en emoji eller annan formulering hade förmedlat det bättre
Tar tid och kunskap för best practice, men med google kan man göra det mesta även med nära ingen erfarenhet. Även om formatera C: är overkill så är radering av sparfilen inte långt ifrån lösningen. Vill man inte ha kvar dem för stats & dylikt lär det funka, annars bör en tag för död eller ej räcka.

Skrivet av Bennii:

Är permadöd verkligen så komplicerat att ordna? Nu är inte jag programmerare, men det känns som några rader kod:
"if DEAD=1
Format C:"

Som en utvecklare är det tråkigt att se hur snabbt mitt jobb blir övertaget av en oerfaren person.

Har länge kittlats i fingrarna vid tanken av ett Sid Meier's Pirates 2, lite trött på dessa PvP pirat-spel.

Skrivet av waeress:

Allt ser så genererat ut. Har dom något praktiskt alls eller är det bara greenscreen?

Verkar vara många praktiska delar.
https://www.reddit.com/r/playstation/comments/145ecw4/fallout...

Skrivet av trickeh2k:

Jag tror jag gav mig på fyran eller femman men tyckte bara det kändes rörigt och fult. Kanske ska ge detta en chans när det blir rea på det framöver.

Det är avsevärt mycket mer underhållande i sällskap med andra som uppskattar kaos ^^

Helt fantastisk musik i spelet. Gillat alla records så pass mycket att jag skrev till kompositören, aldrig fastnat för musik i ett spel till den mån. Längtar mer till att OST för spelet släpps än DLC

Tänkte först rösta på Blood Money men Freedom Fighters har en speciell plats i mitt hjärta, älskade det spelet och spelade igenom det flera gånger i hopp om att lyckats min-maxa antal överlevande bland annat.

Skulle gärna vela se ett alternativt perspektiv av storyn genom andra karaktärer. Det finns

karaktärer man kan rekrytera som companions på vägen

som jag gärna hade velat ha som spelbara karaktärer.

Oerhört välgjort spel. Med det sagt är jag lite besviken på Act 3 och dess optimering samt antalet quest-breaking buggar jag har stött på.

Ser starkt fram emot när modkittet kommer ut, tror BG3 kommer ha ett oerhört starkt mod-community med tanke på DOS 2s modmakers och nu när dnd fansen är involverade.