Inlägg av Olidion

Inlägg som Olidion har skrivit i forumet

MDK

Är på semester och jag kör Dark souls 3 och grabben Elden Ring. Båda flyter flawless och bara att plocka upp hemma på burken och köra vidare sen när man hemma igen. 😁

Skrivet av hoppalängdhopp:

Vad är det här för jävla sansad och saklig skitkommentar. Get off my internet

Ja sånt här trevligt och fredligt ska vi väll ändå inte ha det? Är du en bot?

Kanske Nostalgisk evolution. När började du spela spel, vad var standarden då? Det är din måttstock för hur spel ska vara. Du får svårt att erkänna spelens evolution att gaming är inte samma sak idag som förr för dig. Pappa tycker Bond filmerna är det bästa och inget kan slå dem, det är hans måttstock för bra film. Spel för mig var när jag började en utmaning som tog tid, allt annat tog också tid... Fanns inga alternativ. Nostalgiskt vill jag spel ska vara så, då är jag trygg. Om 10 år är de som är uppväxta med twitch och microtransaktioner nostalgiska mot det och förstår inte alls varför man ska använda sig av hologram när man spelar, man ska ju ja en handkontroll eller tangentbord och mus inte nanohandskar.
Förlåt för lite svammel men tror det är mycket generationsproblem.

Ja skickade det till Ubisoft iaf.

Jag kommer få döda den igen för när jag läste på om den nu i efterhand så fattade jag också att den ingick i questen och man får en pryl som jag inte fick. Anledningen var som sagt att jag körde den questen med blå rosen och den skulle man lämna inte långt därifrån. Hade 4 dagar på mig att klara den så därför jag tog mig dit.

Jag spelar på XBOX Series X, inte säker på det är en bugg, kan lika gärna vara en trigger jag gjort men vad?

Immortals: Fenyx rising kartbugg! (Spoiler)

Som rubriken innehåller det en del spoiler.

Jag har i nuläget låst upp så jag kan se Afrodites värld och Forgelands resten av kartan är moln. Men jag sprang upp och dödade legendariska hydran av en slump, var i området och tog en annan quest och ville låsa upp en rift så jag kunde ta fast travel dit igen, hopplöst svår fight men klarade den. Direkt efter sprang jag ner och klarade Poshpor-uppdraget där man får Zeus vingar.
Men nu till fundering, när jag kollade kartan så helt plötsligt så syntes alla rifts, även på de områden där jag inte varit och där det är moln på kartan. Vad var det som triggade detta? Försök surfa runt på nätet men inget svar. Någon som vet här? Är ju ingen jättegrej men stör mig på att jag inte vet varför

Skrivet av NuZ:

Ser ruskigt snyggt ut! Synd att jag inte sitter på ett RTX kort eller att detta släpps till Series X

Finns det någon framtidsplan på att det ska släppas till Series X?

Blev en LG 55" CX 4K OLED TV OLED55CX och XBOX series X i julklapp till mig och sonen.
Men det är fan med att man ska behöva vänta på tomten i vuxen ålder innan man får koppla upp det.

Senaste åren har det varit gnäll och gnäll om att xbox inte har några exklusiva titlar. Nu köper de stora titlar, då blir det gnäll och gnäll om att de är onda och köper upp marknader.

Alltid trist när konsumenterna är de som kommer i kläm.

Gött! Jag gillar amazon prime. Netflix och HBO är ju rena tv-bolag där dyra satsningar måste vägas genom att massan måste se det, där med ibland lite fjombigt. Amazon prime är ju egentligen en bonustjänst för alla de som tecknar amazons fulla premium i deras shopping, något vi i Sverige kanske inte tänker på. Därmed blir även hela prime lite mindre kravlöst men ändå med amazon otroliga kappsäck pengar i ryggen. Märks på en del av deras utbud också som ibland är lite smalare och fanservice.

Samma här! Blir perfekt att spela med barnen då de är för små för Diablo och liknande.

Gäller det enbart sin main som får "utrustningen" eller kommer kunna skjuta brallorna av fienderna (bokstavligen) så det blir en riktigt blodig korvfest... blodkorv

Om man ska sälja spel som fungerar på flera plattformar tycker jag det är bra att de tydliggör om det är optimerat för en viss version/plattform. Ser man att det inte är samma version oavsett man kör på gammal plattform eller ny.
Visst man kan gråta över det som ett PR-trick, men jag har hellre en märkning av detta än inte alls.

"Min pappa är starkare än din..."

Såg att det var splitscreen men undra hur det blir med delat mellan enheter på samma spel i Gamepass. Exempelvis så har jag ett Gamepass och kan köra Sea of Theives med grabben då jag kör på dator och han på XBOX men vi ligger båda under mitt gamepass. Vore snyggt om det gick med detta också, då kan man ju trycka in en spelare till och ha med lillasyrran. Tre spelare på samma Gamepass hemma, det är service från Microsoft isåfall.

Krävs det att man är läskunnig eller kan man traggla sig fram ändå. Funderar på att skaffa det till min dotter 5år.

Gåshud fortfarande efter 8 år när jag ser den och den är fortfarande aktuell med sitt budskap.

Kan man spela barnen i filmen?