Inlägg av Luciphear

Inlägg som Luciphear har skrivit i forumet

Skrivet av Divion:

Inte så konstigt då folk som ville ha något mer likt originalet blev blåsta på remaken. Dom köper ju inte Rebirth.

Personligen tycker jag om Remake-konceptet, med tyngd på 'konceptet'. Jag gillar inte riktigt hur "shade" sakerna blev, och boss-fight scenarionen i slutet av Remake är ..jag vet inte. Kingdom Hearts aktigt. Känns jävligt krystat.
Men jag kan uppskatta att det inte är en 1:1 remake.

Skrivet av Freakon:

Exklusivt till PC.

Jahopp, dött vid födsel. Trist.

Haha, inte ofta man får höra den!

Skrivet av lolipopapa1:

läste NetEase och förlorade allt intresse direkt. kommer vara skit med en million p2w microtransations

Det var min reaktion också. 'NetEase' okej, där tappade jag tilliten till största del. Lite som när man ser Konami, NCSoft eller Ubisoft. Hah, yeah, I believe it when I see it.

Jävlar ja, minns att jag önskar att stationerna var mer unika så detta låter ju perfekt för min del!
Jag hoppas fortfarande på större variation för planeter i framtiden dock. Jag älskar uppdateringarna men tycker det är dags för något som påverkar planeterna i grunden nu.

Det enda jag vill att de inte ska gå tillbaka till är Divinity progression systemet när det kommer till skills. Jag avskydde känslan att gå till en NPC för att köpa mina skills. Kändes inte som mina karaktärer blev naturligt starkare, men köpte sig till det av en random pundare i staden.

Det bästa svenska spelet för min del är nog Battlefield Bad Company 2.
Battlefield 3 är dock där emot också hack i häl. Battlefield 2 funderade jag på då jag spelade det en jävla massor som liten och älskade det men ändå tycker jag BC2 och BF3 var i helhet roligare och bättre. Saknar verkligen den Battlefield känslan...

Helldivers 2 verkar riktigt kul dock, och jag må inte vara så värst glad för Ubisoft men Division 2 har jag haft skitroligt med.

Det enda Battle Royale:t jag spelat som jag tyckte faktiskt kändes som en fräsch upplevelse var ett av Ubisoft som de avbröt utvecklingen utav. Balansen var skit och en del att önska grafiskt, men gameplay loopen i sig var jävligt cool enligt mig. Såg fram emot att fortsätta spela det men nehepp.

Om Battlefield kan lyckas göra något nytt än bara ett typiskt Battle Royale, men något som fortfarande fångar Battlefield-andan, visst. Men jag tror ingen förväntar sig att det blir så. Jag förväntar mig skit.

Men vad fan.

Inget som tilltalar mig personligen, men tvekar inte på att det är ett kul spel! Alltid bra med mer competition ändå.

Helst co-op. Solo typ bara om jag streamar eller kör något väldigt casual, typ ett gacha eller Runeterra typ.

Jag föredrar när fast-travel är ett alternativ men även något som isåfall byggs in lite naturligare i spelets gång. Ungefär som Siltstriders i Morrowind som exempel, något lite mer interaktivt än bara "Ta upp kartan och klicka på ikonen dit du vill."

Skrivet av pastapapa:

Nu ska jag flagga för att jag inte ens testat Payday 3, men jag har upplevt andra spelsläpp som inte varit optimala (om man uttrycker sig snällt). Det här är vad jag läser:

Bla, bla, bla

Gör bara ett helt okej spel från första början. Vad kostar allt det här efterspelet i personalkostnader?

Det värsta är att det här blivit norm dessutom. Vilken värld vi lever i.

Du har inte fel, de bör inte ha fallit i denna gropen till att börja med men samtidigt hoppas jag verkligen att de kan leva upp till vad de säger. Om de lyckas, och bevisar att de bättrats så respekterar jag det! Vill verkligen det ska bli bättre trots allt.

Skrivet av heady89:

Sällan något som görs riktigt bra i den motorn. Dötrist utveckling att många AAA-studios med väldigt imponerande in-house motorer drar sig mot den också. Man gör det såklart av en anledning, att spara in på så mycket så möjligt vilket lika mycket leder till att spelen beter sig liknande och har liknande buggar, kollision, fysik och känsla ju mindre man modifierar och anpassar på djupet. Man känner väl att det "duger" vs något som är slipat som en diamant för ändamålet och gör det riktigt bra utan massa annan overhead, typ ID tech eller Alien Isolation osv. Mindre ingenjörer helt enkelt.

Tycker ändå det finns gott om problematiska in-house motorer också som ser imponerande ut vid första ögonkast men strax visar sig ha väldigt många problem och "limitations", för att inte nämna rätt kass dokumentation så det blir svårt att vidareutveckla eller anställa nytt folk till den.

Skrivet av heady89:

Bara det inte är UE5.

Varför inte? Menar inte att säga att jag tycker UE5 behövs till allt egentligen, men om det görs bra så är det väl skitsamma vad för motor som egentligen används?

Kommer nog köra det tills PoE2 är ute i alla fall. Hade huvudsakligen bytt till det pga WASD. Min "bästa vän" klarar inte av att spela click to move riktigt och föredrar att spela med henne än utan så PoE2 lät intressant!

Hoppas D4 får det.

Skrivet av Sapiens:

Ser ju fortfarande förjävligt ut. Typ allt skulle behöva en massiv makeover, ta bort avloppsfiltret och lägg till ett nytt färgschema, med lite tydliga kontraster och nyanser. Och nu menar jag verkligen inte att det bör vara något tecknat plastigt skit likt D3. Man kan ha ett mörkt stämningsfullt spel och fortfarande ha färger och nyanser. Fan kan de inte bara kolla på Diablo 1 och 2 art direction, hur svårt kan det vara!?

Håller verkligen inte med, om det är något jag tycker Diablo 4 gjort jävligt bra så är det den grafiska fronten. Jag tycker vissa fiende-designs är lite oninspirerade, hade gärna sett lite mer vågliga designs. Kanske inte riktigt på PoE2 nivå, även om det vore välkommet, men en del designs känns lite väl oinspirerade bara, men det är nit-picking.

Men just hur spelet ser ut i sig tycker jag är svinsnyggt och behagligt med vissa undantag. Hade dock inte tackat nej till vissa "färggladare" zoner heller dock, bara det inte går till överdrift. Tycker inte Diablo 1 och 2 har gjort det bättre precis, haha.

Sjukt hajpad!

Bäst för mig? Nä. Men jag kan definitivt hålla med om att det förtjänar vinsten helt och hållet. (Jag avstod från att rösta.)

Skrivet av marsson90:

Jag menade generellt i expansionerna som har släppts. Inte att allt det där nödvändigtvis kommer vara med i TFS. Förhoppningsvis använder de de extra månaderna till att lägga till mer o finslipa ordentligt.

Ah, okej, my bad. Jag är väldigt pessimistisk kring spelet för tillfället men jag vill inte heller säga att jag aldrig kommer spela det igen, men jag kommer inte spela det i nuläget längre. För mycket drama och annat skit som ställt till det för mig på sistone. Jag kommer fortsätta kolla på Aztecross och andra streamers för att hålla mig up to date med deras saker och ting dock.

Det räcker i och för sig inte för mig längre det som nämndes oavsett. Jag började och fortsatte spela Destiny för dess loot och det är nog den mest bristande aspekten i Destiny just nu enligt mig. Det och dess bristande core-activities, men tycker att Crucible sett förbättring åtminstone, men kan inte säga detsamma om Vanguard och särskilt inte Gambit.

Jag är även inte nöjd med dess seasonal modell eller content, eller event activities. Så mycket som jag förväntar mig mer av ett spel med dess kostnad som jag tycker jag ser andra spel uppnår. Att det ständigt är server problem är inte heller så värst tilltalande. Vanligtvis kan jag förlåta sådant om resten av spelet kompenserar för det, vilket jag bara inte tycker det gör i nuläget.

Men jag hoppas det kommer förbättras. Jag tror inte Destiny kommer att "dö", även om det är dött just nu för mig personligen.

Skrivet av marsson90:

Fast... det rör ju sig om nytt innehåll Ny story, nya områden, nya subklasser, nya raider, nya dungeons med mera.

  • Ny story - visst, så länge det håller högre kvalité än Lightfall... om det inte är på minst Witch Queen nivå så blir jag besviken. Vågar inte köpa mer av spelet.

  • Nya subclasser - nej. Bara 3 supers. En ny Solar till Warlock, en Void till Titan och en Arc till Hunters. Inget mer än så.

  • Nya raids - en ny raid, ja. Inget mer har bekräftats.

  • Nya dungeons - nej. Det har inte något med expansionet att göra då det köps separat.

  • Mera - I wish...

Skrivet av Majorkraft:

Köpte det igen nu på 40% Rean o tänkte att jag kanske skulle kunna fastna i storyn iaf.. spelade 1 timme och refundade igen.. var lika trökigt som vid release..
Nu väntar man på Grim Dawn expansionen ist.. Crate vet iallafall hur man gör hack'n slash!

Jag är lite nyfiken på vilket live-service du har annars kunnat spela i en timme och blivit fullkomligt fångad. Vad var det som gjorde det tråkigt för dig, menar du?

Skrivet av Tomas Helenius:

Men sluta negga. Man får testa spelet gratis i en vecka, det är varken att luras eller att blåsa nån.

Instämmer. Jag förstår inte riktigt poängen med läsare som väljer att hoppa in i tråden för inget annat än att klaga för sakens skull. Kanske lite meta att klaga på de som klagar men det börjar lukta dryg bitter gubbe här inne. Ägna tiden och pengarna ni tycker är så betydelse- och värdefulla till något som gör er glada istället för att dra ner alla andra i erat träsk...

Konstruktiv kritik och diskussioner är välkommet och hälsosamt, men det vore också skönt att slippa det hela negativa tjatet som inte tillför något annat än en bitter och negativ stämning. Vad är det man vill få sagt med det egentligen? Det får mig att vilja dra mig undan och hitta någonvart att snacka.

Ett exempel till det är att jag undviker Diablo-subredditen och istället kollar på "LowSodium" varianten, då de har strikta regler angående hur man bör bete sig. Diskussioner och kritik är fortfarande tillåtet absolut, och sker ofta, men det finns ingen anledning att starta en tråd med syftet att bara vara negativ och förbannad. Det gynnar ingen.