Inlägg av Gandy

Inlägg som Gandy har skrivit i forumet

Skrivet av Cerb:

Måste väl dock förmånsbeskattas för att inte vara skattefusk?

Ja såklart, sen funkar det annorlunda dom veckorna man har jour. Men ja det måste föras bok på vad som körs

Ålder: 38
Yrke: Rörläggare/VVS Montör
Erfarenhet: 20år inom VVS.
Bruttolön: 40.000 brutto, plus jour och övertid brukar jag ligga på 50.000 före skatt.
Utbildning: 3år gymnasie och ca 2 år lärling ute i branschen.
Förmåner: Friskvård typ 2500? Firmabil med fri körning, arbetskläder samt arbetsskor och kiropraktor/naprapat 1 gång i månaden, utöver dom 2500(min chef som tagit det beslutet åt hela företaget).

Skrivet av Molotov:

Nej det är samma person som avverkat några användare här på FZ.
Dom kom på han och bannade han på nytt för tidigare feltramp antar jag.

Aha ok då är jag med

Skrivet av CARTMAN:

Exakt. Det är så pass stor skillnad i kvalité mellan en herr och dam A-lags match. Alldeles för långsamt tempo, de saknar explosiviteten som herrar har, vilket inte är nå konstigt. Sedan är skotten ljusår ifrån de välriktade o stenhårda NHL skotten.
Att sedan ta bort tacklingar från fullkontakts-sporten hockey är helt sjukt då det är en av de viktigaste ingredienserna. Vet inte hur jag ställer mig för tacklingar i damhockeyn dock. När jag lirade hockey i A-junior laget minns jag att damlaget hade träning före och hade en bred mix av ålder i deras lag där vissa var i yngre tonåren (lägre) och andra fullt vuxna kvinnor i 30-40 års åldern. Men det är ett tag sedan jag såg detta och vet inte hur det ser ut idag. De kanske har fått ihop tillräckligt med spelare för att göra ungdoms och även junior tjejlag bakom A-laget.
_______________________________________________________
Skulle vara intressant att se hur A-lags damhockeyn står sig mot ett ungdomslag av pojkar i ungdomshockey. De gjorde ju ett sådant experiment i fotbollen för några år sedan där Svenska damlandslaget fick möta ett U-15 pojklag från Stockholm i en fotbollsmatch där pojklaget vann med 3-0. Skulle vara intressant att se i hockeyn men det kanske inte skulle bli den bästa publiciteten. Sedan skulle ju även reglerna justeras för att kunna genomföras. Att ta bort tacklingarna.

Tyvärr kommer dam-hockeyproffs aldrig komma i närheten av vad UFC damdivisionen har. De är riktigt vassa. Sedan är det något speciellt med att se en catfight. Enligt många.

Ser att du blivit avstängd. Blev du avstängd för denna kommentar mån tro...?.. Måste varit något annat som raderats..

Blev han avstängd för den där kommentaren är det riktigt sjukt... Hoppas och tror inte så är fallet, måste ha varit något mer.

Gears serien, NHL 20, Halo master chief/infinite, Mortal Shell, Forza horizon 4 och 5, The Forgotten City, Pillars Of Eternity: Complete Edition, Aragami 2, Psychonauts 2, Hades, Gears Tactics, Doom, Doom Eternal, Star Wars: Squadrons, Star Wars: jedi fallen order, Prey, Fallout 4, Ori & The Will Of The Wisps, Middle-earth™: Shadow of War, project winter, Rage 2 för att nämna några jag kommer på nu.

Foxhole och Starbase är det som gäller för mig för tillfället.

Skrivet av jontepasagen:

Om en vuxen man tar illa vid sig vid något av ovanstående påstående är det antagligen dags att titta sig i spegeln och kolla över sin karaktär.

Så funkar inte människor....Mycket lättare att klaga på eller klanka ner på andra än att granska och fixa sig själv

Skrivet av Shamanfox:

För trailern fokuserade på "Battlefield moments" och dylikt. Planet var en referens för https://www.youtube.com/watch?v=5FFXQvvjL4U&ab_channel=Stun_g... t.ex.

Trailerns syfte var inte att vara så verklighetstroget som möjligt, utan visade respekt (brist på bättre term) mot spelarna som har skapat unika moment när de har spelat diverse BF-spel, som de använde nu som referens.

Skulle inte förvåna mig om vi snart får "Press F for Battlefield moment" lite då och då under en match. Så får man ett skriptat BF Moment så man känner sig jättecool :P, sen en text med "Battlefield moment! WOW +250xp" och medaljer och medföljande badges osv såklart. Eller playercards så man visar att man är Battlefield moment pro

Hoppas det blir modstöd, det är ju det som gjort att AC blivit så pass stort som det blivit. Utan mods hade det aldrig levt så pass väl än idag. Tror jag iallafall

Älskar Cold War "next generation AI" Att detta fick betyget utmärkt är för mig en gåta, efter Modern Warfare var detta som att ta 20 steg bakåt.

https://streamable.com/zr1o8y

Skrivet av AplAy:

Priserna måste höjas. Personal måste skövlas. Kickstarterkampanj för stackars spelindustrin?

*sarkasm på*

Ja jag håller med! Ett visst antal miljarder måste läggas undan av skattepengarna varje år och dom ska gå till stackars spelföretagen. Detsamma gäller banker osv, deras vinster ska finansieras av oss skattebetalare. Inget konstigt i ett modernt samhälle....

*sarkasm av*

Och så påstår vissa företag att priset på spel måste höjas......MORE MONEY! WE NEED IT!....why? BECAUSE WE DO

Strange Brigade, Trine spelen, Remnant: From the ashes, Shadow Warrior 2, Serious Sam, Saints Row, Warhammer:Chaosbane, World War Z, Divinity: Original Sin II, Deep Rock Galactic, Forza Horizon 3 & 4

Skrivet av Tomas Helenius:

Jag tänkte trovärdig körkänsla och helt oförlåtande svårighetsgrad gör det hardcore. Simcore är väl mer som Forza Motorsport. Eller cyklar jag?

Nä du kan mycket väl ha rätt, enligt mig är "hardcore" simracing spel, Dirt Rally 1&2 samt F1 spelen är något mittemellan. Men det är endast min synpunkt på det. Jag kan mycket väl ha fel också

Dirt Rally spelen är "Simcade" inte Hardcore-Rally. Just saying.

Men med EA vid spakarna lär det bli ännu mer arcade än det redan är. Hoppas jag har fel, men EA har inget bra trackrecord

Skrivet av vamp:

Skulle gärna se ett SW-spel som är uppbyggt på samma sätt som de senaste Assassin’s Creed-spelen.

Ok, då går våra åsikter isär där. Jag tycker att Assasins Creed spelen blir ganska snabbt tråkiga just på grund av hur dom är uppbyggda.

Hoppas nu bara att dom inte gör ett Division med star wars skin. Som Ubisoft gör med alla sina spel nuförtiden, samma spel i princip med olika story och skins. Som Assasins creed och far cry, samma spelmekanik i princip med olika skins och story...

Skrivet av mrFluffy:

Problemet med en person i hans position besitter ju väldigt mycket affärsstrategisk kunskap, därför bör han sitta i någon slaggs karantän innan han hoppar på det andra jobbet. Detta ska ju givetvis betalas av företaget han ska bli anställd av.

ok ja det köper jag

Skrivet av anon_326443:

Förklara gärna vad du menar med: "Du har ju ett själv ett ansvar som anställd att vara lojal mot din arbetsgivare." ?
Just det, i ditt annars bra svar, ställer mig verkligen frågande.

Skriver du under ett kontrakt innebär ju det att du ska vara lojal mot det företaget. Samma inom min bransch, jag får inte jobba svart, inte för att just svartjobb är olagligt utan även för att jag snor jobb från företaget där jag är anställd. På samma sätt som din arbetsgivare har skyldigheter mot dig vilket står i samma kontrakt antar jag. Jag ser inget fel med det alls, tar vi bort kontrakt och skyldigheter kommer det bli kaos tror jag, du tror inte arbetsgivarna betalar "vanliga knegare" bra lön för att dom vill va? Kolla bara i länder där dessa lagar och regler inte finns, där måste människor ha flera jobb för att kunna ha nog med pengar för att överleva. Dessa regler finns inte för att någon tyckte det var kul att skriva lite regler, dom finns för att skydda både företaget och dig som anställd. Sen att vissa av dessa regler kanske borde moderniseras det är en annan fråga.