Inlägg av fredo

Inlägg som fredo har skrivit i forumet

Vad heter modellen?

Skrivet av superlim:

den som valde musiken till videon behöver ett brain computer interface för att fixa sin hörsel.

Exakt det första jag tänkte på, min hjärna kunde inte lyssna till Gabe utan gick bananas av irritation pga musiken. Dumma hjärna, dumma musik.

Apropå fläktar, vill bara inflika att min fru bara kan sova om hon har sin 149kroners Jysk bordsfläkt brummande i vårt sovrum. Jag kan sova i alla ljudtillstånd så whatever floats your boat wifey ... och samma med ps5an.. .det som stör en del stör inte andra.

frun tvingar mig att slänga allt, känner alltid en viss ångest. Hade gärna sparat den gigantiska kartongen till min 65 tums tv jag köpte nyligen...men nej.

Är 40+ och har blivit avstängd 2 gånger i overwatch för "abusive chat"... känns moget...även om jag dock tycker att medspelare ska kunna ta lite hård kritik utan att jag är "abusive".... well, well.. Har även 1140 oöppnade loot boxes, vilken grown ass man bryr sig om loot.
och just det, spelet färdigt allt som har med half-life att göra men INTE spelat klart hl1 utan slutade när man kom till Xen...det gnager lite i mig.

Låter som Dice fastnat in en utveckling med mer...större.. BÄTTRE... BIGGER AND MORE EPIC HUUUUGE BATTLEFIELDS! ...tycker de ska göra en helomvändning och skala ner och göra ett mer intimt battlefield. Less is more.

Star Wars känns så hett att jag inte ens orkar kolla trailern.

Bättre och mer balanserat på senare år..men...

Patchar som förändrar spelmekaniken för mycket. Ex. I CS barndom på betatiden så hade man grindat in vapen till perfektion. Sen kom en hemsk patch och nerfade eller ändrade träffbilden radikalt och det vara bara att anpassa sig. Så, patchar som "förstör" spelet... don´t like.

Självfallet internet. Allt annat är fel svar.

konceptet är uttjatat. tänk nytt.

Tycker inte det är fel om de försenar spelet om det tror att vinsten kommer att påverkas, det är ju en bizniz trots allt. Sen kan det ju vara logistik inblandat med personal som jobbar hemma, tillverkning etc..

Det enda faktorn som styr är pengar. That´s it. Inget annat har betydelse för hur de väljer att släppa sina titlar.

Har spelat igenom hl2 + episode 1 & 2 ... men av någon anledning som jag inte minns så slutade jag spela Half-life när man kom till Xen. Spelade aldrig klart... Känns som det är dags att knyta ihop säcken.

uncut gems - 9/10

en av de bättre filmer jag sett på länge, komplett på många plan men så oerhört stressande film att se. vid ett tillfälle göra huvudkaraktären spelade av adam sandler ett sånt irriterande val att jag var tvungen att stänga av en stund. Men, en darrig resa åt pipsvängen i skickligt hantverk.

1080p! Den ekonomiska spelarens bästa vän. Hög framerate per krona! Klamrar mig fast till detta för att jag är för snål och orkar inte hosta upp massor med pengar för ny dator. Har en AOC 24" 144hz gsync tillsammans med 4770K, 980ti.
På jobbet kör jag dock en dell 27" 1440p för att kunna ha massor med dokument framme

Trött på internet ibland. Random människor som sitter och pratar som att de vet något. Detta är inte en analys, det är en tes som förmodligen är felaktig.

Last of us 2 och Cyberpunk såklart. Resten spelar i en annan division...
edit: Okej, HL:Alyx men det är ett nisch-spel...

Lill grabben får gråta hur mycket han vill. När detta kommer ut så snor jag ungens ps4 och låser in mig.

Alltid normal. Borde heta "mellanmjölk-mode".

För mig vinner Keaton. Bale är okej men rösten är distraherande och irriterande genom alla filmerna.