Inlägg av r4v3nl0rd

Inlägg som r4v3nl0rd har skrivit i forumet

Härligt! Är ganska nyfiken pä detta och har ingen lust att köpa PS5 just nu.

Elden Ring?!

Bra recension som stämmer rätt väl överens med mina fördomar om spelet. Blir nog en genomspelning tids nog när lusten faller på.

Bra månad!

Jag vill kunna välja "pansexuell" annars blir jag kränkt.

Såg Elvis på bio igår. Faktiskt riktigt bra. Bra skådespel av framför allt Austin Butler som Elvis och Tom Hanks som hans manager. Jag är inte den som är särskilt blödig men slutet var starkt och lämnade mig inte oberörd efteråt. Kanske lite för högt tempo och lite spretig emellanåt, men ger den 4/5. Rekommenderas!

"Prenumerationstjänster betyder slutet för spelindustrin"

Skrivet av trickeh2k:

Jag tror att den absoluta majoriteten inte håller med dig.

Så är det ju. #edgy

Snaaaark... Rockstar är sååå överskattade.

Skrivet av Zontos:

All musik är bra, men jag gillar när en låtval finns där för att tala om för tittarna att något inte är som det stämmer. Exempelvis:

Police - Every step you take, när Max är tillbaka till balen som låten även då var med på. Låten handlar om stalking och stalkaren i det här sammanhanget är ju Vecna

Jag brukar ofta lyssna på musiken när jag ser på serier, sånt gillar jag.

Wills karaktär har i varje fall utvecklas tycker jag från att vara den lilla pojken med stora ögon tittarna skulle ha sympati för till en karaktär som är högkänslig. imo.

Jo, men du skrev nåt om att viss musik var från 90-talet och 2002 som var med i serien? Den låten med The Police är från 83. Sorry om jag missförstår dig.

Skrivet av Zontos:

Stranger Things s4 (Det kanske spammas om serien här men vill inte läsa andras åsikter innan jag skrivit)

Jag tyckte serien var jättebra men kanske lite mycket kaos ibland, men jag gillade intrigerna och de kändes äkta. Ingen av skådespelarna verkade heller spela över, det är intressant hur framförallt de som spelar Eleven och Will är så sjukt bra skådespelare utan att ha haft några roller alls innan.

Jag tyckte det var bra att det inte blev så övertydligt att 001 var Henry och Henry var Vecna (vet inte om det stavas så) men annars så kändes det som att mycket var lite för förutsägbart, lite för klyschigt, men det är säkert poängen. En annan grej som inte är så central som jag ändå tyckte var bra är att Robins (och även Wills) sexualitet kunde gestaltas utan att man ska dra in det typiska 80-talsgrejerna som HIV med mera även om jag tror serien utspelar sig i en 80-talsvärld som ändå är "modern".

Musiken var bra, tyckte scenen med att Eddie spelade elgitarr var bra gjort, musiken som är med är ju där av en anledning, jag blev lite förvirrad över att de valt att ha med låtar som är från 2002 eller 1996 när det utspelar sig i 1986 men det kanske är ganska svårt att göra en serie med enbart låtar från före det året.

Tyckte dock att sista scenen var lite väl antiklimax, fick för mig att det var det allra sista säsongen någonsin och fattade inte varför de la 2h 30min på att "jaha det brinner där borta, han lever". Tills jag googlade fram att det ska bli en S5, kanske hade det räckt nu ändå vad vet jag. Vad ska hända här näst?

Vilka låtar syftar du på då? Blev nyfiken.

Gillade verkligen ST och även om S04 var en av de bättre säsongerna så blev den väl liiite långdragen och seg ibland.

Peppa Pig äntligen! Let's gooo!!!

Äntligen! Älskar Cuphead!

Skrivet av Neverwild:

Bli sämre menar du?

Har slutat kolla på film du inget bra, serier kan komma nån ibland och musik har väl knappt gjorts nå bra på 20år.

Det där är ju högst subjektivt.

Tycker det släpps en hel drös med olika filmer, spel och musik mest hela tiden. Vissa saker är bra, vissa saker är dåliga, vissa saker är förfärliga och vissa saker är 10/10. Så har det alltid varit.

Utbudet har ju ökat sedan internet blev en del av vår vardag. Vemsomhelst kan vara kreativ och skapa egen musik och nå ut till tusentals människor till exempel.

Att det skulle vila någon slags "förbannelse" över prenumerationstjänster som gör att saker generellt blir "dåliga" ser jag som en typ av vidskepelse.

Varför skulle inte spel gå samma väg som film, serier och musik? Känns naivt att tro något annat.

Har han inte gått ut och sagt att Dark Souls är ett avslutat kapitel, typ? Kanske minns fel, eller så vill han bara trolla lite.

Hoppas jag har fel, vill så klart ha DS4!

Skrivet av robbis:

Okey, men inget spel jag testat har stöd för mus o tangentbord än iaf... Det är det enda som drar ner tjänsten i dagsläget.
Och för er som testat och tycker det laggar, kör inte i XBOX appen utan via webbläsaren precis som i Stadia så fungerar det bättre. Även på mobiltelefon!

Update: Av 10 spel jag testade så fungerade 1 spel med mus, ej tangentbord dock, Sea of Thieves

"Under Xfest utannonserade Microsoft att utvecklarna nu kan lägga till support för just mus och tangentbord i sina spel."

Tolkar det som att det är något som utvecklarna måste implementera efter hand, det är inget som bara börjar fungera av sig själv.

Skrivet av cb99:

De har ändrat TTK överlag på vapnen, åt svamphållet inte nedåt i gammal Dice/EA stil.
Antagligen börjar jag bli så gammal så att jag får byta spel, för det har aldrig någon säsong hitintills gått så j*vla dåligt som nu.

Är det sant att de ändrat TTK eller bara en känsla du har? Tycker själv det går dåligt nämligen...

Xbox Cloud Gaming (PC) is getting mouse and keyboard support and latency improvements

https://www.theverge.com/2022/6/22/23178179/xbox-cloud-gaming...

Skrivet av Molotov:

Jag vet inte om begravningsbyrå lät så positivt

Nej, kanske var det ett skämt.

Personligen föredrar jag Motorsport framför Horizon just för att det förstnämnda är mer seriöst.