Inlägg av Isak19

Inlägg som Isak19 har skrivit i forumet

Det jag har sett av det är typ bulletstroms styra kula mekanik med high score arkad känsla

Kameran i dark souls 😆

Esrb 10 blir väl pegi 12 här

Detta har jag säkert nämnt förut men när jag skulle köpa dead Island 2,så tja köpte jag först en Account nyckel sen så köpte jag det på Epic istället. Ja onödigt var det,men ja ganska kul spel enligt mig sen är ju storyn ja väldigt uppenbar efter halva spelet.

Ja

Har kollat en spoiler på lou2 först när det var "nytt" för att jag var nyfiken sen kollade jag en walk through fast trodde den händelsen, skulle vara senare än vad den var. Ja det var så med den saken, sen blir det ju memes o grejer som inte är omöjligt att det innehåller spoilers. "Men det här händer första minuterna i filmen." Ett exempel av många. Spoilers har ingen preskriberingstid. Som Calle och Victor tog upp i veckans avsnitt av podden Virtuellt. Men ja en bra story är minnesvärd. Men om man vill gå in blint så undvik allt. Sen så kan folk få spoila saker man inte bryr sig om. Så tycker jag iallafall.

Låter roligt och dumt

Ign skrev ett citat om att han sa att dom inte äger ipt men ja en 60 fps patch och en bra port till pc vore bra

Skrivet av HiRoller:

Skitskoj! Så jäkla köttigt, flyger slem och insektsben överallt. Skön musik och perfekt Starship Troopers vibe. Helt fast. Var längesen jag kände så.

Bara kört ett uppdrag men håller med ska väl köra det med en discord kompis synd bara att många upplever krascher o buggar

Hmm
Ghost of Tsushima
Stardew valley tror jag
Monkey Island spelen passar väl
Idle spel som Adventure capitalist
Teardown

Första försöket också

Känns mer som att det är öppna områden men linjär story än så länge då har jag bara kommit typ 7 timmar in känns det som