Inlägg av anon_328457

Inlägg som anon_328457 har skrivit i forumet

Skrivet av uberpwnage2.0:

Är folk dryga med dig är det bättre att du anmäler inlägget/n och låter oss ta hand om det, istället för att du också ska hoppa ned och leka i sandlådan.

hahahaahaha…. eh. nä. inte direkt min stil att springa och grina. Dealar med folk själv, men just denna gång lät jag honom passera för att vara schysst med er. Kommer inte ens ihåg namnet på hen. Vilket är tur för trevligheten på denna sida, samt hans självförtroende.

Ja, deleta gärna mitt konto. Testar igen om nåt år och ser om ribban lagts lite högre.

Det var ialla fall tur att ni tog bort den där andra snubbens dryga kommentar om mig Skulle inte blivit roligt för honom om jag hade kontrat på den

Det saknas förresten en "avsluta medlemskap" knapp på profil inställningar. Ni bryter mot GDPR om ni ej tillåter användare att avsluta sina konton
Kan bli att man gör det om det är för känslig "situation" just nu att man ej får fråga fel saker eller ens kontra. Då saknas poängen med ett forum (för mig), som är just att kunna ventilera saker med högre i tak än vad det är i lunchrummet. Lunchrummet har ca 240cm i tak, här känns det mer som 195cm.

Peace!

Skrivet av DrAg00nEn:

Har ju faktiskt hänt en del gånger på sista tiden

Dopamin-kickar av att svinga sin moderator-p.... klassisk "forum" grej

Använder som sagt inte PM, och nej, det är ingen som är "isolerad", men kör bah, det är roligt att bevittna en fullfjädrad mass-psykos.

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

Jag tog bort ditt meddelande för att jag tidigare uppmanade dig att ta vidare diskussion i PM. Just nu känns det bara som du trollar. Move along.

Men det är ju superkonstigt. Det finns inte ens någon "diskussion". Varför inte bara svara på vad du menade istället för att direkt gå på delete knappen? Så modererar man ej ett forum.

Jag har ingenting med trolling att göra, och använder ej "PM".
Det hade ju inte varit svårt att bara förtydliga vad ni menar med "tristess" och "situation", som känns opassande när man vill engagera folk i ett GameJam, eller hur? Nu undrar man ju om det är nåt problem med FZ eller om ni ska kånka eller vad det nu kan vara för "situation" som är så hemsk att man ej törs prata om den publikt.

En liten läxa där i moderator/Communication.

Mer off-topic

Skrivet av bent toe:

Bra sagt.
Riktigt trött på att läsa om det här gnället överallt.
Får snart sluta hänga på fz.se med, blir bara irriterad.

Håller med. Nu deletar moderatorer ens inlägg utan att svara varför, även då man inte ens varit otrevlig eller nånting.
Snyggt sätt att sköta ett "Community"

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

Jag ser inga konstigheter med att folk kan behöva distraktioner i situationen vi är i nu.

Vad är det för situation du menar då?

Skrivet av uberpwnage2.0:

Alla tolkar vi saker olika, men din fråga var: "Finns det single player kampanj?"
Varpå du fick som var: "Det är vad Doom Eternal fokuserar på, det har bara ett litet multiplayerläge."

Med andra ord så fokuserar spelet på sin singleplayer-kampanj och har ett ytterst litet läge för multiplayer.

Jahaaa, nu trillade poletten ner! Tack för förtydligandet. Jag såg helt enkelt inte "litet" ordet.
Jag trodde hela tiden att Doom Eternal skulle följa den trötta trenden med fortnite, apex, overwatch, senaste CoD osv och enbart rikta sig till slot-machine aktig loop av att klicka på andra spelare för att låsa upp fler saker man kan använda för att enklare klicka på andra spelare osv i en lång loop.
Får se om story modet är bra då

Skrivet av Surahero:

Så skönt att alla håller sig till trådens/rubrikens ämne

Folk gör inte så på internet. Du kan se hela internet som "en rubrik" istället, det är lättare då. Allt "på internet" tillhör egentligen samma "ämne". Om man klarar att se det så blir allt mkt enklare. (hårdvara, mjukvara etc)

Skrivet av demagog:

Kanske en oinsatt fråga men om det kommer till pc, finns det en chans att det kommer att portas till (framtida) Xbox med? Eller anser man att det inte är värt utvecklingskostnaden eftersom det i så fall , när/om det släpps kommer att röra sig om ett relativt gammalt spel?

Handlar mest om licenser och sånt. Guerilla känns väl som att de skrivit nån deal med Sony, och deras motor används till Death stranding också, som nog inte heller kommer på Xbox. PC är lite "no man's land" kan man säga.

Men bortsätt från förvirrade tankar^

Ser fram emot PS5 streamen. Kommer köpa på releasedagen ändå, men kanske att de säger något som får en att längta ännu mer, alternativt vilka titlar som kommer finnas på PS5 direkt vid release, så kan man strunta i att köpa de på PS4 bara någon månad innan.

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

Va? Det är 95 % singleplayer-kampanj,

Så det finns en singleplayer kampanj? Jag tyckte det lät som att det enbart var s.k. "multi-player" (dvs ingen story, bara arkad-klickande på andra spelares avatarer)

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

Det är vad Doom Eternal fokuserar på, det har bara ett litet multiplayerläge.

Ingen singleplayer alls? nä, kan väl inte stämma.. låter väldigt konstigt. Men det kanske är så, synd isåfall. men det finns ju andra spel

Offtopic-diskussion

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

Syftar såklart med att folk kanske tycker att det är tråkigt att sitta hemma och jobba/plugga och behöver lite ny stimuli

Varför skulle de göra det?

Skrivet av Belfry:

Att Jocke sitter hemma i karantän och streamar, förgyller tillvaron för många av oss <3

Vad har hänt med honom då?

Finns det single player kampanj?

Vad betyder karantän-stream?

Skrivet av anon_119148:

Ingen aning? Vart har du läst tristessen?

Rubriken heter ju
Utmana tristessen med FZ Game Jam!

Fattar inte vad de menar med det.

dragon age
elder scrolls
gta
metal gear solid

vad menar ni med "tristessen"?