Inlägg av JonnyBravo

Inlägg som JonnyBravo har skrivit i forumet

Skrivet av Roy Batty:

Vill också ha skjutvapen. Sedan man låste upp armborstet via Peace keepers så används inte närstridsvapen längre.

Exakt, kände samma kring skjutvapen biten men klyva zombies med stora yxor med flame mod blev riktigt kul när man fick kläm på kontrollen.

Japp och sen när pilbåge dök upp så blev det en helt annat sätt att spela på som tillslut ledde till armborst *headshots* !!

Riktigt bra parkour och kontroll i spelet och main quest va väldigt underhållande. Årets mest underskattade spel enligt mig.

Kör fortfarande side quest och glider från skyskrapor med en upp levlad paraglider 👌🏻

Instämmer

Skrivet av ZF:

Fast OLED för spel är tyvärr fortfarande inte alltid odelat positivt.

Sitter jag och jämför prylar för länge i Eldenring så blir det gradvis allt jobbigare att se. Och då kommer man på, just det TVn försöker rädda sig från inbränning. Fast den skyller på att det är för att rädda mina ögon..

Inte går det att helt stänga av heller. Valen för ytterligare skyddsfunktion som dessutom spontant dyker upp då och då är: "Ja" eller "Senare". Likt en app på telefonen som absolut vill ha ett omdöme.

Fantastisk bild under de flesta andra förutsättningar. Men överbeskyddandeskydden är så galet ihärdiga att jag ibland undrar om inte LCD hade varit en godtagbar kompromiss trots allt.

Skulle säkert bli jobbigt att gå tillbaka nu dock..

Instämmer helt. Testa en Oled från MediaMarkt men efter redan en timme sa min polare som har migrän problem att det fanns ett konstigt tryck bakom hans ögon när han kollade på tvn. Tog en timme till innan jag märkte av det och kände mest en lätt yrsel som åksjuka. Gav det 2v men fick återlämna och köpte en bra led tv istället. Men om mina ögon fixat det hade jag behållt den, sjukt bra bild och allt poppar på ett helt annat sätt pga det svarta i scener är verkligen svart och då lyfts färgerna fram ordentligt.

Tog nog alla rävar fram till dlc släpptes. Lirade aldrig igenom dlc:et

Hade en bra grund att bygga vidare på, fin värld och cool grafisk design. Kunde matat ut dlc till den världen och mer byggen av olika skjutvapen.
Att nu efter så länge släppa en next gen update blåser inget liv i spelet igen. Storyn klarad så blir inget för mig

Backlog för mig är spel jag vill uppleva och spela igenom. Inte allt som Xbox gold och Ps+ slänger åt en varje månad.

Så inget så nu för tillfället som jag verkligen känner för klara. Ev Returnal på PS5 men känner mig kluven med att orka lira igenom ett rouge spel. Kräver för mycket hängivenhet som jag inte besitter för tillfället

Rage 2 blev något övernaturligt och löjligt FPS medans jag gillade ettan på 360 med en mer seriös allvarlig stämning.

Skrivet av KoP:

Någon som vet när spelet rullas ut på konsol? 🤔

2023

Gilla spelet men hade hellre bytt ut mules och regn nissarna mot zombies.
Tänk ett Ups ombud i en zombie värld mellan människo lägren. Coolt

Lite bättre caves och catacombs, samt bättre grafik så har jag klagat på nåt jag hade önskat. Övrigt är det ett väldigt bra spel med bra miljö ombyte. Hoppas på nåt grymt dlc med nån bra sido story och 10st nya bossar 😝

Är det så svårt så folk inte tar sig förbi bana 2 så är nog svårighetsgrad välkommet

Bara black flag än för solo spelare..

Grymt roligt spel

Aldrig hört innan..

När man fick barn så höll man upp men efter förlossningen va det dags igen

No damage run tyckte jag var mer imponerande. Galet

Har köpt det sen innan, la par timmar på det men inte satt mig in i hur jag bör spela och om nån hjälp kommer kring behålla vapen eller perks osv. Får väl läsa nån bra guide så suget kommer tillbaka.

Om man tänker dagens konsolers priser och tänker det ska prestera likvärdigt eller bättre så strax över vad en konsol då kostar. Om man inte är nöjd med sin PS5 prestandamässigt så ett kort som kör 4K i 100fps bör kosta 8-10tkr.. är vad jag kan tycka men verkligheten ser dock annorlunda ut. Och då kan jag inte rättfärdiga det och kör därmed mina spel på konsol

Ett nytt Disneyland fast då .... Elden Ring land. Stor risk man inte återvänder från vistelsen.. 😶

Hämta Mimic tear igår kväll/natt, och skulle ha hjälp av den emot en av bossarna.

Uppdaterade spelet i förmiddags och sen börja jag på Bossen, funka kanon, men har inget att jämföra med.. Blir en bra avledning. Krävs dock att den uppgraderas. Bossen känns nu möjlig iallafall än innan

Skrivet av Quenya_92:

Jag skulle inte kalla mig någon hardcore spelare. Hade väldiga problem i både Dark Souls och Demon's Souls, kom inte särskilt långt i dessa. Men Returnal gick bättre och det är framförallt situational awareness och fokus på att undvika skada snarare än att döda fort som är nyckeln till att man överlever. Man måste inte nöta attackmönster för att komma vidare. Har man klarat första två bossarna så kommer man definitivt klara resten av spelet. Störst problem brukar man ha i början innan man kommer in i spelet och lär sig spela mera defensivt. Det är svårt hela vägen, men det blir ändå lättare eftersom man lär sig på vägen vad som funkar.

Okej, hörs som jag bör ge detta ett nytt försök.