Inlägg av JW_1332

Inlägg som JW_1332 har skrivit i forumet

12

Kör med 1080Ti på high och får inte alls samma fina texturer som i videon. All päls är helt kantig, kan det bero på sharpering?

Förresten, HUR FÅR MAN BORT MUSPEKAREN FRÅN SKÄRMEN??!??!?

OOOHHH Shit va nice. Äntligen ett spel för vuxna människor från Blizzard! Jag minns fortfarande den sjuka besvikelsen efter att ha spelat D3, det här ser ut att vara värt väntan från D2 !!

Vet fan inte vad man ska säga om Nilfgard rustningarna. Var det verkligen någon på design avdelningen som backade, kikade och sa: "fan det där ser riktigt bra ut! Så edgy och fantasy!"

Mer troligt att lät såhär: "shit, vi har inga pengar. Vad händer om vi värmer upp och viker det här lädret vi har liggandes här i skåpet..."

Steelcase Gesture. Kan vara det bästa köpet jag någonsin gjort!

https://www.steelcase.com/products/office-chairs/gesture/

"It's a fucking shop"

WAB - 2019
Breakpoint

@spikes: Självklart är de upprörda över ett spel som från grunden designas för att suga ut dig (konsumenten) så mycket pengar som möjligt istället för att skapa en spelupplevelse som värd att återvända till och spendera tid att faktiskt spela. Inte bara har de gett ut en undermålig, trasig produkt. De har även gett ut ett spel som inte har något annat syfte än att vara en online sandlåda där folk köper skins och bundles. Tactical shooter? Looter shooter? Battle Royal?
Ingen har en aning va fan detta är..

Laymen Gaming

Det är Microtransaktionerna som är problemet. Spelet är helt och hållet byggt för att sälja skins och hjälpmedel, det är alltså i grunden inte ett spel som folk skall uppskatta eller uppleva. Enbart ett mobilspel i större format för att tjäna pengar... Den renaste formen av skit.

Jag tror Rockstar insåg att 2020 kommer bli så fullständigt packat och att Cyberpunk kommer suga allt syre ur systemet hela Q1 att de var tvungna att släppa här Nov/Dec.

Kommer dock bli fantastiskt roligt att äntligen få spela RDR2 ! Helst med några galet snygga moddar i December

Tror det här kommer bli riktigt bra! Perfekt tidsperiod för Total War serien.

@Carl Johansson-Sundelius: Tack för ett ärligt svar.
Jag hoppas och tror att jag talar för majoriteten när jag säger att vi uppskattar er satsning på communityt och att fokus ligger på att ni anställda skapar underhållning, mervärde och tillgänglighet för oss genom multimedia och sociala medier istället för enbart hemsidan.

Jag tror dock att i och med detta beslut så kommer ni efter att ha tagit två steg framåt i er utveckling åtminstone ta ett steg tillbaka, vilket är otroligt ledsamt.

Vi måste snacka om Gurra

Är det bara jag som blir lite ledsen över tanken på att Gustav inte kommer att vara en fast del av Fragzone gänget? Precis i det läget som det äntligen kommit in lite nytt blod och energi i redaktionen så försvinner det ut genom dörren.

Nu vet jag självklart inte om detta är ett ekonomiskt beslut från företagets sida eller ett personligt beslut av Gustav som kanske fått ett erbjudande om fast tjänst fast avböjt detta.

Om fallet är att Geeks/Fragzone inte valt att ha kvar denna talang som ger välbehövlig energi till de två familjefäderna som vi ser i rutan så finner jag detta tröttsamt. Jag trodde efter uppköpet från Geeks att Fragzone skulle visa på lite större ambitioner och växa som produkt och företag. Ni har ett gott engagemang från trogna tittare/medlemmar, men det krävs mer än en oälskad hemsida och ett flashback forum för 30+ are som drömmer om 2004 ! Ta vara på ungdomarna och framför allt de talanger som ni kommer i kontakt med, bra folk är svårt att få tag i så håll kvar i Gustav !

Är det bara jag som blir lite ledsen över tanken på att Gustav inte kommer att vara en fast del av Fragzone gänget? Precis i det läget som det äntligen kommit in lite nytt blod och energi i redaktionen så försvinner det ut genom dörren.

Nu vet jag självklart inte om detta är ett ekonomiskt beslut från företagets sida eller ett personligt beslut av Gustav som kanske fått ett erbjudande om fast tjänst fast avböjt detta.

Om fallet är att Geeks/Fragzone valt att inte ha kvar denna talang som ger välbehövlig energi till de två familjefäderna som vi ser i rutan så finner jag detta tröttsamt. Jag trodde efter uppköpet från Geeks att Fragzone skulle visa på lite större ambitioner och växa som produkt och företag. Ni har ett gott engagemang från trogna tittare/medlemmar, men det krävs mer än en oälskad hemsida och ett flashback forum för 30+ are som drömmer om 2004 ! Ta vara på ungdomarna och framför allt de talanger som ni kommer i kontakt med, bra folk är svårt att få tag i så håll kvar i Gustav !

12