Inlägg av maq777

Inlägg som maq777 har skrivit i forumet

Jag tycker Doom 3 bara har växt med åren. Just då var jag inte så impad. Men nu tycker jag definitivt det är minst top 3. Det är nästan konstigt att det kan funka så...

Toppenmånad. Ser mest fram emot Against the Storm. Köpte Remnat 2 bara häromdagen...

Skrivet av Knalle:

Hur tillförlitliga anses förresten Kotaku vara? Hört lite olika åsikter där.

100

Nice, mitt favorit Quake gällande både SP och MP.

Skrivet av krille1986:

Absolut visst är det så. Gnälla skulle jag väl inte kalla det, utan ville bara skapa en tråd om just det här problemet, som det ändå är.

Jämföra gör jag absolut då regler är till för de små kanalerna men inte de stora, vilket jag tycker är ett problem. Om en affärspartner kan göra på ett sätt men inte en annan, hur ska då den andra kunna öka sin status som du säger?

Har man regler om hur man som affärspartner måste agera efter utsatta regler så ska väl dessa efterföljas av alla affärspartners?

Det enda jag tycker är väl att alla affärspartners bör ha likande förutsättningar?

Nej nej nej, ALLA behandlas olika. Man är i principt fri att ingå vilka kontrakt man vill med olika partners (förutom vissa lagar). Youtuben kommer alltid göra vad de tror är bäst för dem (i.e. vem tror de drar in mest pengar åt dem).

Vare sig du vill eller inte, det här är affärsuppgörelser. Att lyckas inom affärsvärlden är en konst som är svår att bemästra. Jag vet tyvärr inte hur du ska öka dina chanser. Det handlar mycket om timing, tur och till viss del talang. Affärer är svårt!

Skrivet av krille1986:

Kanske inte. Men samtidigt så måste man på något vis få stopp på just det här beteendet. Man kan inte ha regler som enbart är till för vissa och inte andra, då bör man kanske inte ha sådana regler från start.
Speciellt inte efter att man som användare även påpekar det här till kundservice.

Man kan säga att du är en affärspartner till youtube. Att ha olika avtal med olika affärspartners är inte alls ovanligt. Ni partners betyder alla olika mycket för tuben och kommer därför behandlas olika.

Att jämföra/gnälla på andras avtal brukar aldrig vara ett framgångrecept i en partnerrelation. Du behöver på något sätt öka din status!

Youtube är ingen rättstat. Regler gäller naturligtvis inte alla... de gäller bara när det gynnar youtube. Finns inget självändamål för konkurens från youtube's sida. De mår bra av stora kanaler. Precis som du säger hade alternativ varit bra. Men youtube är också bra på att spela bort dessa från marknaden.

Skrivet av Hanzo:

Resident Evil 3
Resident Evil: Relevations

Bra spel. Behåll dem och tacka "tjuven" för underhållningen!

(om barn finns, så är de inblandade. kanske "social egnineering".)

FZ har aldrig någonsin ställt de jobbiga frågorna, vilket är lite trist. Men man kan kanske inte skära av den hand som föder en.

Skrivet av kalaspuffar:

Jag hann av en slump läsa ditt inlägg inan editen. Bra spel. Några av mina favoriter. Jag är dessutom som besatt av första boken... (vi snackar Metro)

Skrivet av scaryfoot:

Half-Life 2 Episode 1 och 2 också? Det första Portal ser jag inte i din lista. Är ju mer pussel dock, men i förstaperson.

Portal har jag faktiskt spelat efter det att jag publiserade listan. Jag kanske får uppdatera den snart. Det enda jag har att säga om det är att 2an är bättre...

Ep1 och 2 är naturligtvis högintressanta. Men jag avskyr när saker slutar med en cliffhanger, är jag ensam om att vänta in 3an?

Skrivet av BeeJac:

Måste ju ändå varit tillräckligt gripande för att du skulle ta dig tid och klara ut det.

På detta måste jag ändå säga att det är en imponerande lista du har med spel som du klarat ut! Svårt att tipsa om något då du redan spelat det mesta. Då du gillade Far Cry 3 tror jag 5an kommer falla väl i smaken.

Spelet är bra. Jag förstår att det har kvalitet. Men det var inte just den kvalitet jag sökte. Jag älskar att panga, gärna med hagelbrakare. Metroid Prime handlar mer om att utforska än att panga.

Jag letar vidare. Glöm inte tipsa mig om pärlor jag förbisett. Gärna spel som har ett par år på nacken!

@BeeJac Metroid Prime (remake) avklarat. Inte så bra jag hoppats på. Det var för lite skjutande och för mycket hoppande. Behövde guide, helt omöjligt att förstå vad man skulle göra härnäst. Tyvärr inte min typ av fps. Men tack för tipset.

@scaryfoot Tack för Deathloop tipset. Tyckte det var underhållande. Min spelstil var naturligtvis guns blazing med hagelbrakare. Spelet var lagom, kunde varit mer spektakulärt.

@Fr0gg0. Atomic Heart var en stor besvikelse. Mycket yta, mycket lite substans. Otroligt tråkiga dörrpuzzel. Men tack för tipset.

Det är lugnt, jag antar att de tänker ersätta dem med 30 nya

Skrivet av Luffan:

Spel och sånt känns som något som vill betala max 40% av värdet

Det ligger lite i tjänstens natur. De säljer vidare dina saker till värdet, därför behöver de betala dig mindre än värdet.

1. Om du säljer i paket så sjunker värdet per automatik
2. Du slipper risk och drama om du säljer till kletig och petig via nätet (också värt en hel del)
3. Det är inte lika roligt att sälja som att köpa
4. Behöver du pengarna nu?

---

Själv sålit stora musik & filmsamlingar. Mina tips:
- Skapa mindre paket med "tema". Typ 10st sportspel för Dreamcast.
- Sälj på tradera, med lågt startpris (annars kommer de ligga där i oändlighet)
- Sälj lite i taget, inte allt på en gång
- Bundla in 1 eller 2 skitspel tillsammans med en godbit (annars är de svårsålda)
- Tro inte att allt säljer för priset som är angivet på pricecharting

Skrivet av uberpwnage2.0:

Sunday Gold rekommenderar jag verkligen. Har en del skavanker, men gillar verkligen idén med ett peka-o-klicka blandat med turordningsbaserade-strider.

Jag hade tänkt att köpa det. Sedan läste jag lite steam reviews och ångrade mig. Lät som combat hade stora problem och att det blev repetativt. Vad tyckte du om striderna?

Skrivet av Bunisher:

Har sett spelare som fått achievementen att klara ut spelet, men inte fått den att ta första steget i spelet. Vilket jag tyckte var rätt underligt.

Många buggar i spel. (och en del fuskande)

Skrivet av kebbe:

Pengarna kom fram till slut. 👍

Pengar är till för att spenderas!!!