Inlägg av anon_326725

Inlägg som anon_326725 har skrivit i forumet

Har inte spelat spelen ÄN men jag är på gång. TV-serien ser dock bra ut med vissa bemärkningar på viss armor osv. Ni vet vad jag menar ;P

Ser fram emot 7 episka säsonger av Witcher på Netflix!

Skrivet av Meurik:

Jag tar gärna dina 1000kr. Det var vida känt att Diablo 4 skulle ha utannonserats på 2018 Blizzcon, men av diverse anledningar, inte blev det. Istället valde dom att utannonsera Diablo: Immortal (något jag personligen tyckte var helt åt skogen), men förstår att dom försöker locka spelare från andra områden än "PC master race".

Att dom besluta till att annonsera Diablo 4 på årets Blizzcon, hade dom antagligen gjort i vilket fall som. Den negativa kritiken om Immortal var nog mer en spark i häcken att dom måste. Det har vart känt LÄNGE att Diablo 4 varit under utveckling, även om det inte officiellt annonserats förrän förra veckan. Med hintar från deras sida, där dom söker personal som kan göra questar i ett "Diablo" spel och diverse miljöer. Avseendes PC spel, ej "Diablo: Immortal" relaterat.

Kan man inte diskutera saker sakligt, utan att slänga ur sig kommentarer som "så långt upp i Activision Blizzard", då har man inget här att göra. Alldeles för många som glömt bort den biten om att hålla tyst om man inte har något snällt att säga.

Vill bara säga ännu ett tack! Skönt att se vettiga personer lägga energi på att trycka ner haters och toxic personer som dessa.
Jag personligen har ingen ork för det nuförtiden så blir extra glad när någon annan orkar!

Skrivet av NuZ:

Exakt! De har def. inte arbetat på spelet i flera år. Läckor, rykten osv. skulle ha funnits om de inte bara har kört koncept saker. Vart är mina 1000kr?

Varför tittar du inte kritiskt på dem för då? Är ju uppenbart ren marknadsföring samt viftar med spelet så vi ska glömma hela HS kaoset. Under mina år här på Fragzone och SweC (mitt förra konto är några år äldre än mitt SweC konto men hängt här länge då jag spelade mycket Quake när det begav sig) har jag stött på många som dig, endast motsätter sig allt för att sprida sitt salt. Ja jag är kritisk till hela industrin nu då de inte motbevisat sig något nämnvärt. Bra spel nu för tiden kommer från små indieföretag som brinner för spel istället för pengar. Bästa spelet på flera år är Hollow Knight bla.

Tror du är förblindad av hat eller bitterhet. Helt magiskt vad overkliga dina påståenden är. Finns tyvärr inte mer att säga i ämnet. Du är lost... totalt jävla lost! Om jag fortsätter prata med din typ av folk kommer jag nog tyvärr bli bannad.... Good riddance!

Skrivet av uberpwnage2.0:

Det är vida känt att de har arbetat med Diablo IV under en lång tid. Vad man får anmärka dock är att det knappast varit många i teamet, utan att de suttit fast i koncept-stadiet.

Tack! Helt magiskt att någon påstår något annat...

Skrivet av Maddox:

@SaltyApple: PG-13, inget våld eller berättelse som är för svåra att förstå. Måste böja sig för lägsta gemensamma nämnare vet du så att Mickey Mouse Mafian kan maximera vinsten.

Så är det ju. Det visade sig tydligen att Mickey Mouse är en klimatforskare nyligen då han skrivit på en lista med 11000 "klimatforskare" som skrev under att klimatkrisen är på riktigt.

Disney har visst en hand med i allt

Skrivet av Shadee:

Nu jävlar bumpar jag den här 7 år gamla tråden och ställer frågan igen!
Det känns ju i alla fall hyfsat aktuellt när Episode IX är runt hörnet, även om Episode VIII dödade Star Wars hypen för i princip alla jag har pratat med. Själv har jag inte gillat varken Episode VII, VIII eller Solo men tyckte Rouge One var bra.

I vilken ordning ska man se filmerna? Ska man räkna med de fristående filmerna och passa in dem tidsmässigt i de vanliga filmerna? Ska man se någon serie mellan några filmer, som det är med Marvelfilmer och Agents of S.H.I.E.L.D?

Många frågor, finns det några svar?

edit: Hur passar den nya "The Mandalorian" in i allting?

Svarade på en otroligt gammal post tydligen då jag inte visste att detta var en necro.

Säger som innan.. Se originaltrilogin först. Sen ser du de tre "nya" efter det varpå du ser de allra nyaste.

Nya serien kan bli intressant. Hoppas på att det inte blir för mycket disney över det utan att det håller en vuxen stämning.

Skrivet av Sebastian Lind:

Du ska se originaltrilogin, det finns inga andra Star Wars-filmer.

Detta!

Ser original-trilogin först. Sen ser du de nya filmerna som komplement.

Finns inget annat sätt. Om någon säger motsatsen så är de inga riktiga star wars-fans.

Skrivet av NuZ:

Sa jag från scratch? De hade säkert saker som låg. Som sagt ryktet om 3rd person osv. Allt ni såg på Blizzcon är def nytt.
Varför skulle det vara ett "redicolous" uttalande för? Sur när folk är kritiska till industrin och ditt favorit företag?

Favoritföretag?

Otippat att du skulle dra till med fanboy-kortet.

Nä... det är inte mitt favoritföretag. Spelar inga blizz-spel för tillfället då de är rent ut sagt tråkiga.
Så prova något annat är du snäll mr edge-lord.

Du påstod att de inte har jobbat på spelet kontinuerligt under flera år.
Du menar att spelet legat på is i flera år och enda anledningen till att de tog upp utvecklingen igen var pga immortal-fiaskot förra blizzcon.

Skitsnack. Var är mina 1000 spänn?

Skrivet av NuZ:

Rätt så tydligt när spelet inte ens är Alpha samt fruktansvärt begränsad gameplay en så länge. Vi kommer troligen aldrig få veta hur det var på riktigt men jag kan satsa 1000kr på att de i desperation tog upp utvecklingen av Diablo 4 efter förra årets bakslag. Tog de där konceptbilderna, Gameplaytestbitarna och speedade på det. Förra året kom ju rykten om att det skulle vbara 3rd person som även bekräftats nu i en intervju. Så jag ställer frågan, Är du full eller är du bara så långt upp i Activision Blizzard att du inte kan se kritiskt? Jag tyckte de privata servrarna var bra till WoW och ett fullpris DLC till Owerwatch är kanske nytänkande men fel väg att gå.

OnT
Ja ser riktigt bra ut! Hoppas de gör detta bra då Diablo behöver lite HLR för att överleva. Så länge de inte gör en Diablo 2 kopia utan något nytt så blir det nog super bra.

jag kan sätta 1000 spänn på att de INTE startade från scratch med D4 för ett år sedan. Otroligt ridicolous uttalande.

Köpte för någon månad sedan och refundade nästan direkt. Maken till segare spel får man fan leta efter.
Dålig combat, dålig styrkänsla och allmänt clunky gameplay.

Förstår att folk gillar det dock om de är skyrim-fantaster. Antar att kärleken till skyrim gör en blind för hur b spelet är.

Skrivet av Rincewind:

Håller på Sylvanas stenhårt. Älskar hennes karaktär och allt hon genomlidit i all lore gällande warcraft. Samt att hon har i särklass en av de bästa rösterna gör ju sitt också. Men även Kerrigan ligger högt hos mig

En som förstår!

Skrivet av KeyserSoze:

Ja ni båda gnäller ju också.

Ont; Var koolt för 18-19 år sen blizz, dags att göra något som är nytt. Man kan inte rida på sentimentala minnen för alltid.
Nej barbar och druid är ingen wow grej, seen it done it. NEXT!

Finns inget nyskapande nuförtiden så det argumentet är ju korkat. Finns inga spel i dagsläget som man inte "been there, done that" flera gånger redan.

Bortsett från möjligtvis Death Stranding men det är i en liga för sig själv.

Trams-attityd...

Skrivet av Laddemannen:

Helt enig, det är för jävligt. Att det ens är lagligt enligt konsumentlagen (är det?) är helt häpnadsväckande. Finns det nån jurist med speciallisering i konsumenträtt här på forumet som önskar att kommentera?

EDIT: Många som skriver att det inte gör nått eftersom vi bor i Skandinavien (jag bor i Norge). Men det är ju principen, att du inte äger ditt spel längre. Du betalar men du kan inte spela det när du vill.

Ehm... sålänge man går med på deras villkor när man köper ett spel så är det väl skitsamma vad vi har för lagar här i skandinavien?

Om du trycker OK när du köper en produkt och sen trycker Accept när du installerar den så går du ju med 100% på deras villkor?

Förstår inte vad det konstiga är?

Hade varit kul att testa performance med nya datorn men det är INTE värt 600 spänn bara för att se hur bra spelet flyter

Jalla jalla en jul för alla!

Hej gott folk!

Julen närmar sig och denna jul precis som förra så kommer Cool Minds i Malmö hålla en julfest för malmös hemlösa och utsatta.
Där kommer de bjuda på julmat och julklappar till alla som behöver det samt ge dem julklappar i form av kläder och hygienprodukter.

Mer om eventet: Cool Minds

Jag har även i år beslutat mig för att vara volontär på eventet och tagit på mig att samla upp donationer från mina vänner i skåne-trakten som kan användas till julklappar för utsatta och det behövs väldigt mycket handskar/vantar/halsdukar/jackor/tjocka strumpor och liknande.

Har vi någon här på forumet som kan tänka sig donera nya oanvända artiklar inom ovanstående kategorier så tar jag på mig att köra runt och hämta ihop det så vi kan ge hemlösa och utsatta människor en värdig julafton.

Om detta är emot reglerna så är det bara att stänga ner. Jag tänkte bara ta en chans då jag vet att här finns många sköna personer här på FZ!

Skriv i PM då det antagligen blir ganska rörigt och massa offtopic-diskussioner annars.

MVH

Salty!

OBS: Detta är en volontärverksamhet och jag får inga pengar eller någon som helst ersättning för detta. Ville bara klargöra det så ingen tror att jag har någon som helst ekonomisk vinning i detta!

Det enda jag får ut av detta är att jag vet att utsatta människor får en chans till en mysig julafton trots deras pågående misär!

Skrivet av Duke_Gamer:

@SaltyApple: Det där är Sylvana ?

Korrekt! Sylvanas Windrunner!

I princip den enda lore-karaktären jag någonsin varit väldigt intresserad av i en spelserie.
Hejar på henne än idag efter allt hon gjort i Battle for Azeroth och allt vi sett henne göra i kommande Shadowlands.
Jag hoppas att vi Sylvanas-lojalister får en rejäl belöning i slutändan men antar att hon kommer bli någon sorts slutboss som jag i slutändan kommer behöva döda.

Spelar ingen roll. Hon är den coolaste karaktären jag någonsin stött på i spel.

På andraplats kommer nog Sarah Kerrigan aka Queen of Blades.

Om jag ska stilla folks OCD så lägger jag även till en tredjeplats som självklart blir:

Hmm... ser ett visst tema här ;D

Skrivet av Fulci:

Jo, det är lite knepigt. Typiskt sån där paragraf de har för att man aldrig ska kunna ha rätt mot dem i tvister.

Exakt. Väntar helt enkelt. Inte tillräckligt intresserad av att spela spelet för att riskera 600 spänn om det är tråkigt

Skrivet av Fulci:

Ah ok.. som steam då. Lite skumt att det står att det är helt upp till försäljaren att godkänna refund. Med andra ord kan de neka en även om man bara spelat 5 minuter

Oh well... får se vad man gör...

Kommer på en bara:

Någon som köpt spel genom Rockstar launchern förr och har erfarenhet av refunds? Tänkte man skulle testa om detta var något att ha men 600 spänn är lite väl mycket för ett osäkert kort känner jag...

Skrivet av Nemo:

Haha, du hittar på egna förutsättningar och regler och applicerar dem sedan på RDR2. Sorry min vän, epic fail.

En titt i RDR2-forum på nätet där det skrivs om detta (t ex Reddit, rekommenderas varmt) visar att folk grindar ihop gold bars, vapen, etc, förvånansvärt snabbt. Det är väldigt tydligt att lägger man ut irl cash i RDR2 online i förhoppning om att man ska "vinna" något så är det ren slöseri med pengar.

För övrigt, det som du kallar p2w skulle jag kalla p2kg (pay to kill grind). Vilket inte är samma som p2w.

Vi kan väl bara enas att vi ser olika på saker och ting och vara nöjda så. Aye?

Hittar på egna förutsättningar och regler? Wow...

Aja.. vi säger så. Slöseri med tid detta