Inlägg av Bellafjella

Inlägg som Bellafjella har skrivit i forumet

Update 1.15

Halloj. Läste precis att det kommit en uppdatering (1.15) som involverar även ps4 story Mode?
Vad innebär den i så fall - någon som har koll?

Spelar du på pc? För i så fall har de ändrat det. På konsoll hade man inte den från början.
Fast om frågeställaren också spelar pc så är det ju konstigt. Kan ju vara så då att du inte har uppmärksammat att du faktiskt inte hade någon borste från början

Skrivet av Vantskruv:

Fan, mina först fruktlösa speltimmar var att leta efter borste till hästen, efter som spelet varnade mig att min häst kan bli sjuk och smutsig, och fick en "borste"-varning på hästen.

Letade runt som attans men hittade ingen borste att köpa. Försökte stjäla en borste som jag hittade i ett stall, men det gick inte.

Tips?

Tipset är att simma med hästen ….men också att det där med borsten kommer lösa sig när du kommit lite längre i spelet

@Nemo: Fast HUR vet man att ryktet inte stämmer? Jag menar ...ett rykte är ju ett rykte och man vet inte om det är sant eller inte

@Nemo: Kanske det....men du vet - hoppet är det sista som överger människan!

Har ni sett att det kommer heta rykten nu om en stor DLC som då INTE bara skulle vara till onlinespelet!? Och att det även skulle komma en remake av RDR1?

Skrivet av breahl:

Den kommer dö, fast kanske om några år då RDR 3 kommer.

Fast skulle inte spelet komma på pc också? Då blir det kanske lite livat
igen

@Nemo: Det är nog det värsta - sviterna efter RDR2 gör att man nästan jämför ALLT med det

@breahl: Nä men tack och lov så har jag inte gjort av med ps3
Håller med dig - en remake skulle varit bra. OCH ett nytt spel som handlar om när Arthur och de andra grabbarna anslöt sig till Dutch och Hosea

Spelar fortfarande.

Jag är nu inne på min 3:e runda RDR2 men växlar mellan att spela huvudstoryn och epilogen

Sen har jag faktiskt gått lite "stenålders" ...… ha ha jag har börjat spela RDR1 också. Började spela det med lånat spel från min dotter INNAN jag köpte ett ps4 men när jag själv sen köpte ps4 så fortsatte jag aldrig utan gick på 2:an direkt.

Faktiskt ganska kul att spela 1:an nu - spelade inte särskilt långt innan men har börjat om. Visst grafik och händelser etc går ju inte att jämföra men kul ändå. Har liksom en större förståelse och bättre spelteknik nu också

Blir dock lite frustrerad ibland för jag vill ju gärna mata, klappa och borsta hästen och annat som sitter i ryggmärgen

@breahl: Jag spelar för 2:a gången och håller på med epilogerna - är bara i början på det nu och tar det lugnt
Var hemma hos min dotter i går och lånade RDR1 för jag funderar starkt på att plocka fram mitt ps3 efter att jag spelat klart här.
Har spelat lite i början på det men så köpte jag 2:an och ps4 och övergav det.

Så klart kommer det att kännas lite "mjaaaa" efter att ha spelat denna fantastiska version men på något sätt känns det som att man har mer förståelse och sammanhang och lite nyfiken är man ju

Hoppas att de kommer på att ett 3:e spel där man får följa Arthur o Company från perioden där han var tonåring och anslöt sig till Dutch gäng och framåt. Det hade varit toppen!

Skrivet av Över45:

Såg klippet också innan. Var dock inte heller inne i Blackwater eftersom "personerna" där inte verkade reagera på Arthur och det inte fanns ngt intressant att hitta. Jag red mer direkt söder ut för att få tag på legendery djur, dinosaurieben, vapen och udda platser för Arthurs dagbok. (hade fuskkarta på var saker, djur fanns😉) Det enda jag inte gjorde var att fiska legendary fiskar. Det viktigaste var dock att inte klanta sig och dö av misstag eller av ngn dum Wanted händelse.
Gör man det "återuppväcks" man utanför hela området! Och jag tror att man då får göra om Bronte uppdraget för att komma in igen.
Vet ju inte om det fortfarande funkar, de borde ju nästan ha gjort lite uppdateringar så man INTE skall kunna "fuska" sig dit.
Men det är väl bara att testa😀. Redigerat: inlägg nr 2200!! Här är vi uthålliga😁

Joråå, det funkar fortfarande! Har varit i Blackwater och hälsade på en massa folk. Det kom dock sådana där röda "prickar" ibland som visade att det fanns lawmen som patrullerade men de var lätta att undvika...vågade inte hälsa på dem

Just nu är jag i Armadillo och har handlat lite proviant. Sparar i en egen fil nu så ska fortsätta utforska senare

Skrivet av breahl:

Det vill ni va? Jag gick just igenom användaravtalet till PS Now betan jag testade och jag får inte ens säga att jag testar den såg jag nu först. Man fick bara skriva om det på Sonys beta forums så har brutit mot det flera gånger.

Men det jag skulle säga var........

Bra att ni fortfarande spelar RDR 2 för kommer en expansion.

Wiiihooooooo!!!

@breahl: Nu är det tisdag och klockan 05.37!
Men så BERÄTTA då!!!

@Nemo:
Ha ha ...nu har jag testat med dubbla pickadoller! Var helt enkelt tvungen att starta upp spelet igen i går kväll för man vill ju kunna sova och inte ligga och grubbla på sådant ha ha

Kul i alla fall - kände mig som en äkta "spagetti-western-gubbe"! ….eller gumma!

Skrivet av Nemo:

Jag har inte spelat online men jag kan ändå skjuta med dubbla pickadoller i single player, inga problem.

Någon särskild rank behövs inte vad jag vet. Det räckte att jag spelade klart en viss story mission, sedan fick jag ett extra hölster och jag kunde panga på direkt med två pistoler utan problem.

Jag fick extrahölstret efter att jag spelat klart mission där man räddar Micah Bell ur finkan.

På den här sidan står det lite mer om det hela...
How to Dual Wield Guns in Red Dead Redemption 2 - How to Unlock the Second Gun Holster in Red Dead Redemption 2

Tack! Ska jag testa!

Skrivet av Mortaigne:

Det är online-grejer

Okej jag misstänkte nästan det - trist.

Vilken rank?

Okej...en liten fråga!
Såg ett youtube-klipp på hur man kan låsa upp förmågan att skjuta med dubbla "pickadoller" och då ska man tydligen ha ett speciellt hölster. Men man måste även ha Arthur i en viss rank. Hur ser man vilken rank Arthur har just nu?

Och i klippet såg man dessutom att det fanns en hel massa hölster att köpa men det finns inte i de katalogerna jag kollat i.
Eller är jag ute och "reser" - är det kanske bara i onlinespelet man kan detta? Eller någon specialversion?

Skrivet av breahl:

Japp jag har gjort det. Funkar hur fint som helst men besök inte någon stad, då får du sheriffen och lawmen på dig. Jag besökte tumbleweed och det blev livat. Men du kan hämta den fina revolvern och jaga legendariska djur. Även dinosauriebenen kan du ta om du gör den questen.

På tal om det så är ju tumbleweed helt öde i red dead 1. Var lite tråkigt tycker jag men såg någon förklaring att det var för att järnvägen inte byggdes förbi den staden.

Fast klippet jag hittade på Youtube där var de inne i Blackwater t om utan att någon jagade honom!? Arthur red runt helt öppet.

@alias:
På tal om uppdraget hos Mr Bronte….är det någon här som provat att, som Arthur, sticka in till Blackwater-området UTAN att bli jagad? Hittade på Youtube en liten film om hur man gör. Man ska göra det i samband med Bronte-uppdraget
Någon här som testat och kanske lyckats?