Inlägg av Kago1316

Inlägg som Kago1316 har skrivit i forumet

Är det helt enkelt inte lönsamt att översätta till svenska längre? Kanske kommer mer med AI? Jag saknar svenska kommentatorer på Fifa. Glenn!

Skrivet av Lowlife:

43 här och har väl som många andra haft med mig spelandet sen barnsben, har nog aldrig egentligen slutat spela helt även om det var rätt sparsamt när kidsen var små. Mest mindre indieprylar, är rätt intresserad av den scenen generellt sett.

Spelar jag själv är det mest singleplayer-grejor som gäller - Talos Principle 2 drog jag igång för någon dag sen. Gillade ettan skarpt och tvåan verkar också mycket lovande. Blir även lite Fortnite med sonen men där får jag rejält med pisk numera. Skjutandet går fortfarande bra sen alla timmar Quake:ande men byggandet hänger jag inte med i. Kul är det oavsett

Kör Zero Build istället. I mitt tycke betydligt roligare och mina barn går oftast med på det också även om de är duktiga byggare.

Dragons Dogma 2 och S.T.A.L.K.E.R 2.

Får jag ta med några obekräftade så slänger jag in State of Decay 3 och Fable 4.

Hm, ser ut som dålig hit-detection vid flera tillfällen och en del clipping genom marken. Tycker faktiskt det ser ganska stelt ut och även om miljöer ser kanske "next gen" ut så anser jag inte anmiationer eller gameplay gör det. IMHO.

Är det bara jag som byter class titt som tätt? Började som fighter, bytte till mage, sen warlock, sen rogue och funderar nu på ranger.

Skrivet av Wakkaah:

Imorgon kväll blir det äntligen Baldur's Gate 3-stream på FZas Youtubekanal! Vilken sorts karaktär skulle ni vilja se? Jag har mååånga timmars rollspel bakom mig och bra koll på DnD 5e, så det är fritt fram med både simpla och avancerade önskemål! Personligen är jag mer förtjust i bra rollspelande framför min/max, men alla idéer är välkomna.

Friendly giant med en twist av gentlemannatjuv. Human male fighter. Max strength, heavy armour, greatsword, hela grejen. Hög charisma, låg intelligens och välj alltid det snälla alterntivet i alla konversationer. Samtidigt mycket stealth och pick pocket.

Jag har varit sugen på att testa, men jag har hört att det är väldigt många fuskare. Hur har ni upplevt det?

Skrivet av anon_332538:

Slåss man mot bossar?

Jag vet inte. Vad tänkte du med bossar?

Min största oro är att de inte satsat något på bra AI i striderna. De videos som visat combat är iofs ganska korta men lämnat en hel del att önska.

Skrivet av Devan:

Hoppas verkligen att de gjort om spelet sen det släpptes i EA, för jag va riktigt besviken.

Tråkigt att höra, vad var det som gjorde dig besviken?

Skrivet av jontebula:

Tyvärr har inte PlayStation någon molntjänst för streming endast remote play som fortfarande tvingar oss att köpa en PS5. Dom kanske vill ha det om 10år när dom ser hur mycket mer moln spel vuxit.

Ps Now har väl integrerats i Ps plus och fungerar fortfarande i princip på samma sätt som Xcloud?

https://www.pocket-lint.com/sv-se/spel/nyheter/playstation/12...

Jag har spelat lite titt som tätt när jag inte är hemma, mest på PC och surfplatta, men ser fram emot mouse + keyboard. Jag hade hoppats att det skulle nämnas på Xbox presentationen förra veckan men det verkar helt tyst om det, eller?

Skrivet av trickeh2k:

Också lite Starfield i juni kanske...? 🤞

Jag håller med och saknar något ord om State of Decay 3, Fable m.fl men hoppas att de kommer med starka besked i nästa vecka kring några av dessa många lovande spel.

Skrivet av Kyraal:

Om det är ren kunskap om W40K-världen du är ute efter finns det en del bra youtube-vids länkade i den här tråden, annars finns det böcker som är skrivna på ett sätt som gör att även icke-fans kan njuta av världen och är samtidigt ett mer naturligt sätt få lite mer kunskap. Många rekommenderar Eisenhorn-böckerna, och där håller jag med

Du kan också finna W40K-spel i den genren du gillar för att absorbera ännu lite mer kunnskap. Det tråkigaste, för mig åtminstone, är att sitta och läsa regelböckerna till bordsspelet, men det vet jag att det finns många som gillar.

Tack, jag lägger till Eisenhorn i min läslista. Vilka spel skulle du rekommendera? Jag har spelat Dawn of War 1 och 2 men kommer inte ihåg någon story. Värt att spela om?

Det vore kul att lära känna lite mer om 40k. Jag har haft det lite i periferin och tyckt det verkar kul, men vad är bästa sättet att komma in i Warhammer 40k loren på ett enkelt sätt? Film, bok, spel, spel?

Det ser ganska bra ut och säkert en trogen återgivning av dess AI, men kom igen. Kan vi ha spel 2022 där fiender springer i en rak linje mot dig eller på sin höjd gör en kullerbytta åt sidan? När kommer spelet som skryter med sin AI och inte Ray tracing 8k?

Kul. Men kan man komma åt de tidigare? Kommer nog inte återkomma en gång om dagen.

Hoppas det kommer med svenskt tal och text eftersom det riktar sig till barn.

Skrivet av Fiigaro:

Det är garanterat inte bara du men tror ändå de flesta uppskattar customization.

Tycker det är lat design att inte ge spelare customization.

Jag förstår och det kan vara en krydda. Men när jakten för att låsa upp nya skins blir huvudsyftet (kanske framförallt i multiplayer spel) så tycker jag att det gått lite snett. Men jag har aldrig varit en achivement hunter så det är säkert andra som uppskattar det.