Inlägg av Arzei

Inlägg som Arzei har skrivit i forumet

Skrivet av Freakon:

Mycket bra spel. Mysig grafik och atmosfär, kul strider och utmanande bossar.

Längtar efter en uppföljare.

Håller med, klockrent AA-lir. Vill minnas att Emberlab sa att de gått vidare från Kena men det ska ändå bli spännande att se vad de gör härnäst. Mycket talang där.

Jag är skitsugen men väntar på PC-versionen då jag inte tål varken 30 FPS eller uppskalad smet.

Hoppas detta dyker upp på PC, verkar kul.

Det får en stark väntar-på-PC/5. Trots all Nomura-fuckery så hade jag otroligt kul med första delen så jag lär ju uppskatta denna också när det väl blir dags.

Detta.

Jag har strax över 6000 timmar i FFXIV, kupo. Men det är ju utspritt över 10.5 år, så...

Hoppade in på Steam och läste ett gäng recensioner - som nämnt så verkar många uppleva sinnessjukt dålig prestanda på PC. Detta i kombination med mikrotransaktionerna gör ju det här väldigt lätt att skippa.

Måste jag välja så blir det FPS varje gång. Jag märker skillnaden mellan 30 och 60 FPS mycket mer än skillnaden mellan 1440p och 2160p.

Men eftersom konsolspel numera dyker betydligt lägre än så har jag återigen gått över till PC där jag slipper välja. 2160p i 100+ FPS, baby.

Får väl räkna med i alla fall fyra år innan en lansering.

Jag skulle gärna vilja veta mer om vad som hände under utvecklingen av Jedi Survivor. EA ska ju tydligen ha erbjudit mer utvecklingstid, något som Asmussen själv tackade nej till. Och se hur det gick.

Själv känner jag att det vore bäst att slänga namnet Starbreeze i papperskorgen nu. Det är associerat med så mycket märkligheter, avblåsningar och misslyckanden vid det här laget att jag skulle ta alla framtida annonseringar med en lastbil salt.

Även jag brukade gå till bokhandeln för senaste Dragon Ball. Alla 42 böckerna. Det var nog det som på riktigt fick in mig på manga/anime-banan.

Tack, Toriyama-san.

Skrivet av Bojkott:

År 2001 hade jag 1600x1200. Det här är fan 1991. 45-50 FPS i 1080p är inte så mycket att hurra över det heller. Den här generationen har gjort sitt. Dags för en mid-gen uppgradering eller en helt ny generation.

Sant, jag tänkte på GameCube som var min konsol of choice då. På PC var det ju helt andra prylar redan då. Jag håller med, många utvecklare verkar ju inte kunna hålla sig inom ramarna för konsolernas prestanda längre så nåt behöver göras.

2001 ringde och vill ha tillbaka sin upplösning.

Som inbiten XIV-spelare... Rebirth-mooglen has seen some shit, kupo.

Jag har gett upp hoppet om mitt PS5. Allt som släpps nu är antingen 30 FPS eller en suddig FSR 2-sörja.

Måtte det finnas tekokare ombord.

Låter magiskt. Jag är så sjukt sugen, men efter DF:s video så har jag till slut bestämt mig för att vänta på PC-releasen. Att spela Remake i låst 4K120 på PC var game-changing även jämfört med den PS5-patchade versionen, och efter att ha sett Rebirths bekymmer med texturer, lågpoly assets, lågupplösta skuggor med låg draw distance och 1152p i Performance Mode så... ja, det håller inte riktigt.

Men jag är hoppfull om att väntan på PC-släppet inte blir lika lång den här gången.

Jag är sjukt sugen men tror jag ger det nån vecka till att stabilisera sig.

Hade helt missat detta, ser magiskt ut. Blir bra sofflir nån kväll inom kort!

Kände det på mig. Har inte kört demot än men väntade mig att de skulle få svårt att hålla upplösningen uppe i Performance Mode iom den betydligt större och mer detaljerade världen jämfört med första spelet.

Det får bli PC. Exklusivitetsperioden är ju inte särskilt lång den här gången så förhoppningsvis dröjer det inte alltför länge.

Skrivet av OAKTHYR:

Vilka spel då? Det enda jag kommer ihåg som fick mycket skit för att ha varit riktigt dålig optimerat var Jedi Survivor.

Jedi Survivor var absolut värst, men även FFXVI hade ett fruktansvärt dåligt Performance Mode och det var där nånstans som bägaren rann över för min del. Vill minnas att det var fler jag störde mig på men kan inte komma på dem just nu 🤔