Inlägg av Kavakava83

Inlägg som Kavakava83 har skrivit i forumet

Problemet är väl att utvecklarna ha fått specifikationer för en slags maskin och att man därefter strävar bort från 60fps då man själva har en annan vision om sitt spel.

Allt behöver inte vara hyperrealistiskt men spel som exempelvis Alan wake 2 skulle jag verkligen inte vilja nedgradera grafiskt. Jag tror tråkigt nog att denna bollen aldrig kommer att lösas då det sett likadant ut med stark Framerate i början av konsolgenerationen och att man därefter sakta haltar utför.

Inte för att ursäkta capcoms beteende men mig veterligen har det aldrig förekommit någon reklam med länk i spelet i vare sig dmc5, resident evil (där samma typ av mtx finns) och i dd2.

Tycker såklart också att detta en tråkigt utveckling men har en köpt så ser såklart utgivaren en möjlighet att tjäna lite extra deg. Det finns som en ”extra” valmöjlighet. Totalt onödigt, ja.

Skrivet av Ender:

För att...ifall man gör både och kommer du att bli ledsen i ögat eller? Båda två fungerar alldeles utmärkt, speciellt när man tydligt säger varför man ger en tumme ner (Steam). Det kan ju inte bli tydligare för utvecklarna.
Ser man på de negativa recensionerna är det dessutom många som inte nämner MTX alls, utan att spelet flyter så trögt.

Mer att det känns oseriöst och omoget men du får såklart ha din egen åsikt.

Skrivet av Ender:

Precis som jag inte förstår din när du vill understryka hur "normalt" det är, och hur konstigt det är när man opponerar sig mot det.

Du kanske skulle skrikit lite högre för 10 år sen för detta är onekligen framtiden oavsett om man gillar det eller ej. Det bästa man kan göra för att visa sitt missnöje är inte att recensionsbomba utan istället bojkotta spelet.

🔎 ZoomOut 2024-03-27: 🟥🟧🟩⬛⬛ 😊
https://zoomout.videoludid.com

Skrivet av Ender:

Ah, normen visar sitt pålitliga ansikte

Men det är helt normalt att man betalar för mat, hyra och skatt i ett spel med riktiga pengar. Det är ju inte så att det är lika dyrt som i verkliga livet.
Förstår ärligt talat inte kritiken...

Så här har ju capcom arbetat i över ett decennium typ med sina spel sen om det är rätt eller fel får väl folk själva bestämma men det känns lite sent påtänkt.

Förstår inte din poäng riktigt.

Skrivet av piddau:

Bra recension och jag håller med recensionen. Har spelat många timmar under helgen och haft rejält med kul! Dom tog allt som var kul med 1an och gjorde det lite bättre.

Lite smågrejer här o där som stör men på det hela, riktigt bra! Förutom om man är i en stad dvs för då blir det inte många FPS.

Angående klagomålen på mikrotransaktioner och fast travel så visst, du kanske kan köpa en sån teleportationssten, men det är inte ens den som teleporterar dig. Det är bara en sten du lägger ut som du kan teleportera till genom att använda en relativt ovanlig komponent.
Väldigt mycket bättre att bara ta den riktiga fast travel som finns i spelet som kostar mellan 100-200 in game guld och sen springa resten av vägen.

Att byta utseende och lägga det bakom en betalvägg är kanske lite dåligt men jag byter sällan utseende på mig själv i spel. Speciellt inte detta där jag har en rustning i vägen för gubben så jag skulle kunna vara grön utan att veta om det.

Håller med om att det var sneaky att lägga till mikrotransaktioner efter recensionerna även om dom inte ändrar nöjen i spelet för min del då jag missade helt meny-valet tills att folk börja skrika online.

Riktigt vasst spel. Känns som man bara skrapat lite på ytan och sömnen har definitivt fått ta stryk sedan spelet släpptes 🙈

Skrivet av ZF:

Om det visar sig att v1.0 av spelet inte har den länken är det helt klart fulspel.

Än mer intressant om spelet på skiva trots detta skulle ha den. För den måste ju rimligen börjat tryckas upp långt innan ev patchbing. Får justeras till v0.9 då typ.

Vill minnas att gamla resident evil 5 hade dlc redan på skivan så visst kan capcom vara sneaky.

Är helt tagen av dragons dogma 2, jäklar vilket bra spel 😍 upptäckarglädjen är helt enorm skulle jag säga 👍
minus för dålig fps här å där och för likheten i symboler mellan olika vocations (som gjort att jag handlat fel saker till fel klass). Mikrotransaktionerna är som vilket capcom spel som helst där folk som inte orkar spela fram sin grejer kan köpa det till sig. Förstår ärligt talat inte kritiken.

Capcom har onekligen lyckats bra sista åren. Nu är det väl bara nästa monster hunter som fattas?

Skrivet av Maysay:

Enkelt att säga en sådan sak när man har ett hitspel. Får hur hans ord ser ut i framtiden.

Det var faktiskt ganska sunda åsikter tycker jag.

🔎 ZoomOut 2024-03-25: 🟥🟩⬛⬛⬛ 😎
https://zoomout.videoludid.com

Köpte dd2 först, mest för att priset var iaf 200kr lägre. Har bara skrapat lite på ytan nu men det är ju riktigt trevlig spel helt klart.
Prestandan lämnar en del att önska men har man som en annan vuxit upp med 20fps ala gta så funkar allt (och riktigt så illa är det inte)

Detta eller dragons dogma 2 🥹

#CoverQuest #423

🟩⬛⬛⬛⬛ 🎉 1/5

https://coverquest.jbonet.xyz

Star wars Battlefront (Dice)

#CoverQuest #422

🟥🟩⬛⬛⬛ 🎉 2/5

https://coverquest.jbonet.xyz

Något att ha?

🔎 ZoomOut 2024-03-21: 🟥🟩⬛⬛⬛ 😎
https://zoomout.videoludid.com

Skrivet av Fredrik Eriksson:

🔎 ZoomOut 2024-03-20: 🟥🟩⬛⬛⬛ 😎
https://zoomout.videoludid.com

Snart dags att spela!? Fick i julklapp.

Riktigt bra!