Inlägg av AtlasBreaker

Inlägg som AtlasBreaker har skrivit i forumet

:,)

Måste det vara konsolexklusiva spel? Annars har jag dom som går varmast hos mig; Dave the Diiiiiver (måste sjungas i melodin till Holy DIver), Binding of Isaac Repentance, vart väldigt positivt överraskad till vad det nu heter, Mario Raving Rabids?

Skrivet av Pjotor:

Jag är inte ens arg längre, bara trött på dem. Dags att lämna Blizzard i det förgångna. Som den där barndomsbästisen som växte upp till blandmissbrukare och aldrig kan hålla käften om att hans kryptoplånka går spikrakt uppåt men ändå behöver låna pengar.

r/oddlyspecific

Så glad att se det här. Jag är 100% Single Player. Varken Coop eller online. Är glad att vi är fler.

Skrivet av Matthias:

Var är det som kostar? Det kan knappast bara vara utvecklare och drift. Och inte köper de massvis av content? Alla betalningar till content creators borde ju komma efter inbetalningarna. Lägger de tonvis av pengar på marknadsföring?

Jätterelevant frågeställning. Min brorson spelar det och jag har så svårt att se vad som skulle vara det blödande såret för dom.

Skrivet av anon_332538:

Första timmarnas magi kan väga starkt om man också gillar Hogwarts. Personligen tycker jag miljön är fantastisk och det har potential men det tappar i öppen världen segmentet. Tvåan tror jag kan bli riktigt bra.

Det är lite roligt att du klagar på att det är repetitivt och sedan nämner du Dave the Diver till årets spel Om folk har klagat på något är det repetitiva i det. Speciellt mekaniken.

Ha! Det hade jag inte tänkt på. Tror jag känner mer att Dave the Diver är inte omsorgsfullt omslutet av en frihetsillusion. Det du ser är det du får, typ. Medans Hogwarts verkligen ger skimret av att här är allt möjligt, lev ut sina vildaste fantasy drömmar i Rowlings asfina miljö. Men det är ju bara en illusion!

Men som du säger, första timmarna var verkligen kittlande i Hogwarts!

Måste säga att Hogwarts Legacy är en av mina absoluta besvikelser över spelåret. Det gick från första timmarna var helt magiska till ett tomt och repetitivt spel. Är lite förundrad att det letade sig upp på topplistan. För mig är Dave the Diver årets spel tror jag. Älskar det, lirade det och Dredge samtidigt och måste säga att det samarbetet fick mitt hjärta att slå volter.

Min första tia!! Wohooo, synd att det inte var något mer cerebralt ämne.

Jaaaa:)))))

Men neeeeeeeeej!! :((( Hade planerat att ÄNTLIGEN åka inom närmsta åren. Fan, en solklar favorithögtid som försvinner. Ställa klockan, kolla hela långa natten och bara… men. Sorgligt.

Underhållande recension! Starkt jobbat!

Skrivet av Zymac:

Jag gillade Too Human till Xbox 360, spelet som välte Silicon Knights, det hade många problem, men jag gillade settingen.

Sånt jävla skönt spel. Inte åldrats väl, men jag älskade det med. Önskar det blev den där trilogin av det- kul att du tog upp det!

Skrivet av Managor:

För mig blev spelet ointressant när de tog bort spontan pvp. Nu måste båda parter flagga för pvp.

Hoppas ändå att spelet blir bra till slut för de som vill lira.

Känner klart tvärtom. Känns mer inbjudande att man inte blir slaktad av överlevlade pirater. Det gick från ett ”nej” till ett “mmm kanske” för mig när dom ändrade det.

Skrivet av Tomas Helenius:

Tänk att du TROTS mina otroliga PS-skillz inte såg det! Consiser me kränkt.

Edit: det var nog för att jag glömde... *host* fota Phil med hakbandet på. Men jag bad honom ställa upp för ett nytt *host* foto, så nu är det rätt.

Tänk att ha en sån relation att han liksom släpper allt för lite nya kort. Tycker det talar volymer om din karaktär, han måste ju ha ett pressat schema!

Skrivet av Tomas Helenius:

Det är ju en sån där hatt som brittiska slottsvakterna har!

Jahaaaa, så snabb var jag inte. Nu så, tack för klargörandet.

Hahaha Spencers kända frippa. Den går inte av för hackor.

Skrivet av BlueTeam:

Haha, nej, men skulle gärna spela som Masterchief i Starfield Kanske inte en superhjälte per se, men en spartan den andre olik.

Hahaha då så.. mer önsketänkande från mitt upp kanske. Snart är moddarna på plats, ser fram emot alls Starwars- och spelinspirerade rustningar kommer poppa upp!

Skrivet av BlueTeam:

Starfield i 60fps med mocap, rymdutforskning och en viss grön superhjälte.

… Shrek?

3/10
Aldrig spelat någon av spelen. Det där med shooters kommer nog aldrig tilltala mig!

Skrivet av Fredrik Eriksson:

Tack! Och tack för att du är ett sådant långkoksföredöme. Du menar Akila City? Alltså, tycker så mycket om den. Jag gjorde en 180 graders sväng och blev rymdcowboy istället för astronaut. Efter New Atlantis var den verkligen en jättefrisk fläkt och under min andra (långkoks)genomspelning siktar jag på att tillbringa väldigt mycket tid där. 🤠

Jaaa! Akila! Åh, jag hade helt andra planer innan jag kom dit. Skulle utforska rymden och leta mineraler och växter tänkte jag, men så såg jag att det fanns rangers och vips så förändrades drömmen. Nu lever jag mest runt Akila, gör uppdrag för just rangerserna och njuter av stämningen! Kul att vi är fler likasinnade 🤠