Inlägg av Djavulen

Inlägg som Djavulen har skrivit i forumet

Skrivet av Molotov:

Är den andra emulatorn bättre? Vad den nu heter. Bara använt Yuzu

Smaksak såklart egentligen, jag tycker den andra (Ryujinx) är betydligt bättre.

Kan tänka mig att mycket har med att göra att Yuzu kräver inte firmware för att spela spel, fast det kräver dock en nyckel. Samt som vanligt med många emulatorer så gillar dom att ha early access versioner låsta till betalning, stort misstag, undvik allt som har med pengar att göra så är man något säkrare. Bortsett från det, yuzu är skräp ändå så inget som får mig att gråta.

Helt ärligt har jag inte haft något intresse för Game Pass, eller tyckt det varit värt det, men nu när Activision-Blizzards spel ska börja dyka upp under årets gång så kan det bli värt det. Inte för att jag tycker något Blizzard släppt på länge är bra, men tänker mest på World of Warcraft här. Då spelet har en månadskostnad redan, om det visar sig att det slängs upp på Game Pass och den ENDA månadskostnaden för att spela är att betala för Game Pass, då jävlar ser jag ett värde. Jag har knappt spelat WoW, men tycker det har sin charm ibland för att döda lite tid eller lära sig något nytt.

"Sweeney antyder också att man på ett "löjligt aggressivt" sätt kommer fortsätta jaga exklusiviteter till Epic Games Store."

Det är ju tyvärr detta som gör att en stor skala hatar Epic/Sweeney. Att han endast strävar efter att skapa monopol. Det är det som är trevligt med Steam, Valve gör noll för att skapa monopol, folk dras dit iallafall utan att dom behöver göra något. The people have chosen!

Helt klart en trevlig del, glad att dom behöll det. Men rent allmänt är jag rätt besviken på spelet, om det ens kan kallas ett spel, det är ju 90% cutscenes och 10% gameplay, samt av det lilla gameplay man spelar så gör man knappt något och man är ju på samma ställen i spelet om och om igen. Smaksak antar jag såklart men om någon här skulle välja att kolla varje cutscene på YouTube så har ni bokstavligen spelat spelet gratis.

Låter lika själlöst som vilken kommentator som helst inom E-sport, så passar ju in rätt bra.

Så ett spel som är i early access får nu en remake som är i early access, inför tvåan som lär vara early access. Underbart.

Vill bara poängtera att jag vet Ark: Survival Evolved inte är i Early Access, iallafall enligt uvecklarna men kan lugnt säga att det är knappt någon skillnad på spelet nu jämfört med när det släpptes, visst fler kartor, but that's it.

Kan även tilläga att kolla YouTube klipp, spelet är snarlikt det vi redan har. Så ha inte brottom med att köpa något från dessa utvecklare

Skrivet av Gertzy:

Nej, usch, inget bakåtsträvande tack!

Fast bakåtsträvande är det ju inte. Nintendo har visat flera gånger att det går att ha fler spel i samma spelserie fast med olia spel spelstilar. Tror absolut vi kommer se mer av det folk anser vara det traditionella.

Skrivet av SCORPION2000:

Nej knappast Cannabis(Marijuana) är ingen drog!, Det är inte beroende framkallade och borde inte vara olagligt!
Bara korkad(och politisk) idé.

Dock i detta fall så hade han gjort ett riktigt brott så fattar inte varför dom änns nämnde Cannabis.

Fast jo, en drog är det ju. Beroende framkallande kan vad som helst vara, drog eller inte så jo, det är det också (för vissa).
Däremot om det ska vara lagligt eller olagligt är en annan femma.

Skrivet av anon_332538:

Då har du nog missat kontroversen. Det jag kommer ihåg hade de lovat massa saker till OW2. I stället blev det i princip inget nytt och bara en shop och scampass (battlepass) samtidigt som nya spelare inte fick tillgång till alla hjältar samtidigt som de stängde ner originalet

Mjo ett PVE läge var väl lovat, och sen bekräftat att dom skiter i det. Verkligen synd men det påverkar ju inte det som Overwatch alltid varit, ett online spel. Shop och battlepass är ju valfritt så inget att bry sig om (säkert störande dock om det konstant är in your face).

Men visst, som sagt spelar jag inte spelet, är säkert en massa skit som hänt. Oavsett så är spelet fortfarande riktigt populärt så en högljud minoritet som vanligt som syns och hörs.

Spelar ingen roll hur bra spelet är (jag spelar inte spelet), det visste nog dom flesta att spelet skulle bli reviewbombat dag 1. Har skummat genom lite och det är bara massa oseriöst dravel.

Detta kommer säkert låta löjligt. Det är underbart att dom fixar spelet, även underbart ifall spelet är mycket bättre nu, och roligare. Men jag kommer inte röra det om det inte kommer inställningar som tillåter mig att ändra färgen på allt som har med menyer och HUD att göra. Klarar inte av den äckliga turkosgröna färgen eller vad det är. Får mig att vilja spy, haha. Battlefield 1 och V hade ju riktigt snyggt och cleant utseende, synd att det försvann.

Underbart! Hoppas i slutändan att alla Blizzard spel dyker upp. Nu behövs det bara att Ubisoft gör likadant (visst finns vissa spel redan men hoppas på kravet att ha deras klient försvinner och endast ett konto behövs för inloggning i spelet.)

Oj, svårt detta. Snällt betyg är väl en 3/5 men lutar åt 2/5. (fast med hopp om att jag tror det kan bli mycket bättre i framtiden)

Level Scaling suger balle
Storyn suger balle
Repetivt så in i helvete (no pun intended)

Det där med repetivt är lite svårt med ett sånt här spel, jag menar vilket ARPG är inte repetivt? Tror till viss del att det inte var den bästa vägen att gå att försöka få det till ett mer open world aktigt spel, som vanligt att det bara blir en stor värld med nästan ingenting att göra, med några placerade dungeons och källare som alla är copy+paste. Känns extremt Free to play.

Ne, på tal om en 2:a, får bli Diablo 2 som vanligt när man vill grinda helt enkelt.

DoA. Skrota eran klient Ubisoft, släpp och hantera era spel igenom Steam istället.

Varning för alla som vill undvika spoilers! Tears of the Kingdom verkar redan finnas ute i det vilda så förvänta er att många kommer läcka allt!

Scorpion2000 summera det bra.

Ser inte varför folk skulle bli upprörda. Dom som vill spela remaken kommer att göra det, dom som inte vill kommer spela gamla goda Silent Hill 2 fortfarande. PC versionen har ju t.o.m Enhanced Edition som gör spelet riktigt trevligt för moderna system. Så det gamla och nya kan samleva utan problem. Men visst, någon lär väl sitta och jämföra och skrika sig hes, görs väl med allt nuförtiden.

Var väl okej, lär ha kul med någon kompis några veckor eller så vid release, men känns ju inte som dom har tagit år på sig att göra detta spel, ser ut som ett mobilspel (mestadels UI som är anus), repetiva uppdrag, den på blizzard som tyckte det var en kul idé att ctrl+c / ctrl+v för en jävla källare med ett rum, eller när man väl är i något som är mer som ett "dungeon" så är det igen copy/paste med att hej, här är en stor låst dörr, hitta nyckeln genom att gå antingen till vänster eller höger om dörren och kom sedan tillbaka. fjantigt röstskådespelerie på typ all NPC (förutom Ralph Ineson, snacka om röst).

Personligen tycker jag det var riktigt trevligt med enminutsrecension! Finns inget värre när något som tar sekunder eller någon minut drygas ut.