Inlägg av Fader Konungen

Inlägg som Fader Konungen har skrivit i forumet

Skrivet av LancelotSwe:

Jag har vid tre tillfällen försökt börja med det men fastnade inte riktigt. Hade nog behövt lägga lite mer tid att komma in i det för av det jag sett verkar det vara ett kul spel!

Jag håller spelet som ett av mina favoriter till PS4 (som jag körde det på) och hade samma problem. Köpte till och med en riktigt dålig guidebok för att komma igång Men när man väl kom igång så försvann hela semestern det året.:P Det värsta är att jag inte skämtar.

I övrigt välförtjänt med 6 miljoner sålda ex. Spelet förtjänar det dubbla.

FFI: 3. Okej för vad det är, liksom.
FF2; 4. Har en softspot för det här spelet. Gillar storyn och karaktärerna.
FF3: 4.Återigen, bra för vad det var, synd med anonyma hjältar igen.
FF4: 4. Bra spel, men inte min favorit.
FF5: 3. Okej spel men har aldrig "vunnit över mig".
FF6: 5. Serien höjdpunkt. Ett av mina favoritspel sen länge-
FF7: 5. Seriens andra höjdpunkt. Seriens kanske sämst hållbara grafik, dock.
FF8: 4. Ångrar nästan att jag inte satte en femma. Spelet har lite brister dock.
FF9: 5. Seriens tredje höjdpunkt. En välbehövlig återgång till en mer "fantasy" värld.
FF10: 4/5. Väldigt bra spel. Tror dock jag satte en 4 pga sphere grid-levlandet och ett par svårdödade bossar.
FF11: -. Aldrig spelat.
FF12: 5. Storyn och karaktärerna är så där, men riktigt kul att spela.
FF13: 1. Seriens störtdykning till bottenskrapet.
FF14: -. Aldrig spelat
FF15: 1. alltså, nej.
FF16: Helt okej men långt från forna formen.

FF10-2: 2 Inte så dåligt att jag kan sätta en 1.
Dirge of Cerberus: 3. Helt klart en guilty pleasure för mig.
FF13-2: 1. Bottenskrap
FF13-3: 1. Sämre bottenskrap.
FF7 Remake: 1. Helgerån. Kommer aldrig acceptera spelet som värdig remake på sjuan-

Lol

Testade mensas webbtest igen.

https://mensa.se/provtest/

Fortfarande högsta resultat med en IQ över 126 XD

Hög nog för att fatta att Mensas webbtest ger ett högt resultat för att man ska betala dom för att göra ett riktigt test.;)

Håller med Smuts om Metal Gear Solid V. Jag upplever också att på grund av omständigheterna mellan Kojima och Konami så blev det helt enkelt inget slut. Massor med saker introducerades men som Volgin, Psyco Mantis, unga Liquid Snake men bara ett par grejer blev i slutet. Och då ofta knapphändigt.

Annars tycker jag Assassins Creed Valhalla hade ett snöpligt slut. Spelet hat många bra kvalitéer men halvvägs så börja handlingen och karaktärer balla ur och jag vet inte om det stora avslöjandet av kulten var värt det i slutänden.

För övrigt, bägga dom här spelen är kanonspel jag lagt massor med tid på men som jag ändå inte fullfölja fullt ut då sluten är för trakterade och dåliga. MGSV har dock sämst slut.

Ättika.

Skämtar inte, växte upp med att farsan gjorde starka förlorade 'ägg och någon lag till sylta. En kork eller flera på bruna bönor. Samt mycket inlagd gurka.

Går ju naturligtvis inte att konsumera mänger (se aktuella nyheten om flickan som tvingades dricka ättika och brände sönder hela magen). Men lite ättika i botten på ett glas och lite salt kan jag sitta och smutta på. Eller att ha på lite lök och vitlök, som en ättikslag.

Jag upptäckte rätt nyligen nåt jag blev smått förälskad i. Inte anime, per se, utan fransk animation. Men tror dom flesta här inne gillar ambitiös animation, kan uppskatta det här.

Dofus Book I: Julith

Skrivet av Dinskugga:

Dock fattar jag inte alla länder där GR finns. är ju noll aktivitet där. Känns som det är placeholder sidor som generera reklamtrafik bara.

Nån mer än jag som reagerat på detta. Gamereactor har alltså 16 siter på olika språk, bland annat en japansk. Den japanska sidan har, vad jag kan navigera mig fram till, inga medlemmar. Lika så med flera andra av siterna. Utöver norden och UK, som har hängt med ett tag, så känns det rätt ensam på de andra siterna, så vidare inte nån spam-bot lyckas hitta in.

Sen kan jag inte hjälpa att undra lite över innehållet? Petter skriver en recension på Sonic Superstars och samma recension laddas på, bland annat, den japanska, med honom som författare. Är dom översatta mer än att dom har gått en runda genom Google translate? Kanske nån kunnig i japanska kan ta en titt?

https://www.gamereactor.jp/sonic-superstars-1424263/

Fråga är varför? Tycker bara det är skumt att man upprätthåller och underhåller siter utan medlemmar. Jag menar, varför skapa en japansk hemsida, utan japansk redaktion, i japan, som alla vet redan har en väletablerad speljournalist-media som Famitsu?

Jag har inte ens klarat föregångaren än. Älskar originalet men nästan hatar "remaken". Vet inte ens om jag är sugen på att köpa uppföljaren om jag ska vara ärlig.

Alltså, jag brukar inte fuska, ju...

Förbjud för privatpersoner. Bor i ett sämre område i Sverige och det är på riktigt läskigt att gå hem eller att vara ute på mellandagarna. Folk slänger saker från bilarna, folk drar iväg raketer vid torg på dagtid. Samt att det smäller konstant från lucia fram till 2 januari. För några år sedan sköt dom raketer mot poliserna i grannområdet.

Är lite osäker om jag får med samtliga men vad jag minns, så har jag klarat följande.

Assassins Creed Valhalla
Assassins Creed Mirage
Zelda: Breath of the Wild
Resident Evil 4 Remake
Ghost of Tsushima
Final Fantasy XVI

Har också lagt mycket tid på, men inte klarat:
Fire Emblem Engage
Metroid Prime
Assassins Creed Revelations

Fixa PS5 först i våras.

I have pizza in the ugn as we speak!

Inget fancy. Köpt färdigbotten från Ica i vanlig ugn. På har jag kokt skinka, skogschampioner, svarta oliver, mozzarella och cream fraiche istället för tomatsås.