Inlägg av Acherryify

Inlägg som Acherryify har skrivit i forumet

För egen del så finns det bara två spel som jag ser fram emot 2024. Där det sistnämnda skulle kommit förra året.

  • Star Wars Outlaws

  • Warhammer 40,000: Space Marine 2

Nyss sett över mina chiliplantor som vuxit hyffsat trots molnigt väder de senaste

Slänger ihop äggmacka vilket blir frukosten till jobbet. Två skivor bröd med ett stekt ägg och något krispigt emellan. Salt och kryddor på ägget gärna då timjan eller dragon som jag steker med. Krispet brukar varieras mellan inlagd ell saltgurka alternativ körsbärstomater.

Skrivet av Kyraal:

Cary Grant. Inte så värst skelögd egentligen. Finns ju betydligt värre

https://i.imgur.com/UprcicI.png

https://i.imgur.com/nK2Uqh9.png

Hmmm undrar om skelögdhet blir en merit för att vara chefredaktör hos Geeks. Tänker med förmågan att titta åt andra hållet då fuffens sker som "Destroyer of framsidan" eller när sista kaffet norpats på kontoret utan att göra nytt

Skrivet av Hanzo:

Kvällssnack! Hur hög är din hype-o-meter inför det nya Witcher-spelet?

Varför kommer den här tråden upp när man klickar på The Witcher 4-nyheten?

Jaha, här har vi problemet!

Fel länk:
https://www.fz.se/forum/trad/44868

Rätt länk:
https://www.fz.se/forum/trad/448688

Det saknas en ”8” i slutet på länken.

Skrivet av FejkFejksson:

Fattar inte den här tråden.
Från 2010?

Edit:
Men starcraft 2 var rätt häftigt

Vi kapar om tråden nu till "Kvällssnack! Hur hög är din hype-o-meter inför det nya gamla Starcraft2-spelet?"

Goo Starcraft hehe Witcher sl*ng dig i väggen!!

WarCraft 4, StarCraft 3 hade varit guld.

Men eftersom det är singelplayer så förs tankarna osökt mot något starcraft Ghost liknande. De hade gärna kunnat ta vid i story efter slutet på starcraft 2 sista dlc - nova covert ops.

Självt fick jag förvalda arbetshörlurar tilldelade åt mig så hade inte möjligheten att välja. Men jag är nöjd med dom, de bara funkar å gör sitt jobb.

Jabra link 370

+Trådlösa
+bra ljudupptagning
/inget speciellt ljud
-ingen brusreducering

Många rekommenderar Sony WH-1000XM4 då de är bra musikhörlurar och har brusreducering samt uppfyller mycket av det du efterfrågade. Ända nackdelen är skifte mellan enheter för LDAC-codec, du kan läsa recensionen på Sweclockers här.

#bildtext

Upp med paraplyet här kommer Steam betygen. Oj sicken ångvältare!

#bildtext

Upp med paraplyet här kommer nästa hateStorm

#bildtext

Vart är du ifrån? "visar bild" de e la Göttänna!!

Det här lät väldigt gott. Jag har en bit hel sidfläsk i frysen vilket e perfekt för då kan jag testa och har något att göra köttet på. Ska nog pröva en variant av ditt recept. Skiva fläsket ännu finare i strimlor och sedan lägga det i marinad som får stå i kylen under två dagar ihop med riven vitlök och strimlad ingefära samt eventuellt lite chiliflingor. Sedan steka i olja med gullöken eller purjolök och ha på sojan i efterhand, serveras med kokt ris.

Skrivet av Novdid:

Ett storydrivet FPS i Starcraft-världen där man får lira som en Marine. Helst inte gjort av Blizzard med en tung atmosfär som påminner om cutscenes i Starcraft 1 och Brood War hade ju varit trevligt. Potentialen att göra något som påminner om både Halo och AvP finns om det görs rätt.

This! detta är precis vad jag vill ha. I en riktigt mörk och tung atmosfär som nästan ger en skräck känsla i ett väldigt köttigt Brood War. Jag tycker de gamla starcraft spelen gav just en mer mörk atmosfärisk känsla än vad de nya spelen starcraft 2 som var mer glättig i miljöerna.

Hade gärna sett en återupplivning av starcraft rts spelen och även starcraft ghost.

Skrivet av Joakim Bennet:

Tack för korret, fixat!

Finns inte far cry 6 med på listan? Det släpptes Oktober 2021. Spelet i sig tillför inte så mycket nytänk i spelväg, är väll samma gamla spelmekanik i ny snyggare kostym som vanligt, men ändå saknade det när jag gick igenom listan.

Här har man varit med som bidragare till trådarna "Vilken låt lyssnar du på nu?", "Vilken film såg du senast?", "Vad gör ni nu?". Några av favvotrådarna alltid lika kul

Skrivet av Shadee:

Nu kommer jag med jävligt tråkiga saker, MEN om någon ramlar över ett bra erbjudande på dammsugare, "smart" badrumsvåg, samt "smart" eltandborste så kan ni skicka tipsen i min riktning

Jag har tillgång till Benify, fast ej haft tid att snoka igenom den än.

Skrivet av Jallle:

Jag såg på Benify under erbjudande för black week att man kan få 35% rabatt på Philips gällande hemelektronik & vitvaror. Kan va ett bra tips om man är ute efter en eltandborste.

Med rabatten blir priset på en philips diamondclean 9000, 1625 kr istället för 1790 kr som andra teknikhemsidor erbjuder eller 1760 kr på amazon.

Btw. retar mig smått på att alla butiker inte finns listade för vissa produkter på prisjakt. Det förstör lite av upplevelsen att enkelt kunna jämföra priser. Som exempel köpte jag ett tangentbord för ett halvårsedan där alla utom två välkända teknikhandlare fanns med. Så ibland man får göra lite extra research bara för att säkerställa sig att det är lägsta priset som gäller.

#bildtext

Ronaldo kommer ut på plan, It's raining men

Välkommen skägg!!

https://www.imdb.com/title/tt1905040/
Helt ok dänga att slå på en lördagskväll. Standard kliché till skräcktema där ett gäng ungdomar beger sig ut med filmkameran. Isiga vinterlandskap och lite roliga ryska dialekter ibland. Filmen hade en bra oväntad vändpunkt mot slutet.

https://www.imdb.com/title/tt11804152/
Inte så mycket skräck som spänning. Megan Fox gör ett uruselt skådespeleri utan att få till ett enda ansiktsuttryck som faktiskt skiljer sig mellan scenerna. Lite som att hon är redo för en selfie konstant. Utöver det var det en ganska chill film som faktiskt va helt ok. Påminde smått om filmerna Hush och Don't Breathe, där huvudpersonen blir jagad runt ett och samma hus.

Stängt ner för denna arbetsveckan. Städat bostaden och håller precis på att fixa till lite gött fredags krubb med go musik i bakgrunden. Entrecote, ugnsrostade rotfrukter, ugnsbakad tomat och bea

Precis lagat matlådor för arbetsveckan. Fisksoppa blev det, en rejäl omgång på 7 portioner.