Inlägg av Aloysius

Inlägg som Aloysius har skrivit i forumet

Vad ligger ett B-spel på då?

Pentiment, jag gillade verkligen nördigheten i det och att till stor del höll sig historiskt rimligt.

Lite besviken att de släpper det nu och inte sent i november.

Skrivet av MLundin:

För en direkt tillbaka i tiden till Facebook-grupper var en grej, där man bjöd in massor till dessa (oftast med något slags altruistiskt, normalt som vedertaget många kände starkt för) för att därefter tvärt byta namn till något helt annat, kontroversiellt :O.

Ja, just det, det gav ju upphov till massor av svarta kvällstidningsrubriker när Carita hade gått med i "Vi som tycker kattungar är söta!" och sedan visar sig vara med i "Vi som tycker Hitler var en rätt skön kille ändå"

Är du en retro spelare eller vintage spelare?

För att svar med ett vintage-uttryck:

Den där frågan är bara trams. Du får inget svar därför att det är trams!

Super Mario Wonder, klarat spelet alltså, inte klarat alla banor eller tagit allt innehåll. Det tror jag inte att jag orkar, även om det är ett roligt spel.

Jag har varit mycket flitigare än jag brukar på spelfronten i år. Har fixat Platinum Trophy i både Spider-Man 2 och Assassin's Creed Mirage senaste månaden.

Jag tyckte den första filmen var helt okej matinéaction.

Skrivet av Rydell1986:

Med tanke på att du kan smyga på dig 15 fiender bakifrån utan att någon märker det, lär döden inte vara svår att undvika

Skrivet av Volvomedhundochvovve:

Okej. Men jag har redan spelat ut det och är inte sugen på att spela det igen.

Vad glada och positiva ni är! 😀

Skrivet av robbis:

Vanliga människor jobbar kl 14. Ni får väl köra nattpasset så man kan ta ett glas vin till streamen

Visst hade det varit så mycket bättre om det varit 17-19 varje fredag som Metropol? 😀

Skrivet av Broshimitsu:

Håller helt med. Indie betyder Independent, alltså utan utgivare. Tycker det borde finnas en egen klassifikation för mindre spel. Vi använder ju "AAA" och "AA" som klassifikationer - men jag antar att bara "A" kan bli lite förvirrande med tanke på att det används för så mycket annat.

Nja, jag vet inte om det finns någon vedertagen definition inom spel. Begreppet kommer ju från musikindustrin, där det förr fanns 6 stycken stora skivbolag (som i sin tur ägde diverse andra skivbolag och hade undertitlar som de använde som varumärken). Idag är det efter sammanslagningar bara tre stycken kvar och de har inte samma makt. Men om du gav ut musik på ett skivbolag som stod helt utanför dessa sex stora (Warner, EMI, Sony/CBS, BMG/RCA/Ariola, Universal/MCA och PolyGram) så var du independent. Men musiken gavs ju fortfarande ut på ett skivbolag.

I spelbranschen så har det inte funnits riktigt samma enorma konsolidering och oligopol, mycket för att det är billigare och enklare att ge ut spel än att distribuera fysiska skivor till hundratusentals butiker över hela världen.

Skrivet av CliQue-SinneD:

Frun ska trycka ur sig en unge idag men har sagt att du får va klar till kl 19 för då är det FZs uppesittarkväll!

Hon fick något mordiskt i blicken...

Årets spel är ju bara en gång om året, medan frun din kan klämma ut en ny unge var nionde månad. Jag tycker inte det är nära...