Inlägg av EXPLICIT

Inlägg som EXPLICIT har skrivit i forumet

Skrivet av ohGr:

Så liten skillnad så skulle aldrig betala 10k+ för bara ett nytt kort.

Skillnaderna är större ingame, youtubevideon i artikeln är sjukt komprimerad

Är en av den som hatat mest på EA genom åren, men credit where it's due, detta är ju bra gjort av EA och betydligt mer moget och vettigt beslut än EGS/ubisoft. Detta välkomnas.

Skrivet av m_g_karlsson:

Förstår inte vad som är så hemskt med Origin? Har funkat 90% hittills.

Då har du haft tur, eller inte använt det mycket. Har haft oändliga problem med origin. Värdelöst.

Skrivet av Zidious G:

Om Origin fortfarande krävs så gör det ingen skillnad.

Fel.

Skrivet av Solidtamam:

Gamers 2019:
Va! Helt sjukt! 120kr per månad "om man vill ha privat server". Man behöver alltså inte? Bara om man vill. Som ett tillval. Helt oacceptabelt!!!

Oxå gamers 2019:
130kr i månaden för ett spel från 2003 med massa dlc som kostar? Helt okej!
"loggar in på wow"

Keff jämförelse.

Skrivet av Mathiaaas:

Säger vem? Du?

och de flesta andra

Skrivet av blackidus:

Äntligen verkar den riktiga WW2 känslan komma tillbaka

too little, too late.

BF är dött.

1. Ny xpack
2. D2 Remaster
3. D4

resten k-bry

"Tömt backlogen" there's no such thing

Skrivet av NuZ:

Ok vad kan vara viktigare än demokrati i ett land? Eller i ett land som blir misshandlat av organskördande koncentrationslägers översittar diktaturer?

Att det finns för få veganresturangvagnar i centrum?

Svarar jag riskerar jag bann, fz har varit tydliga i sina politiska ställningstaganden gång på gång.

Hoppas på succé men är skeptiskt pga förra årets fiasko. Kinatramset bryr jag mig inte det minsta om, och hoppas att töntar som försöker köra några muppiga jippon eller statements misslyckas och får så lite uppmärksamhet som möjligt (nej, jag stöttar inte Kina men det finns 99999 ggr viktigare politiska frågor och jag stör mig på hur detta, som inte är något nytt, får så mycket uppmärksamhet).

Skrivet av Johlor:

Nu tror jag i och för sig har rätt.

Men tror jag tror också det hade räckt för Blizzard att visa upp en logga på DIablo 4 och folk skulle skrika sig hesa av glädje. Sen om spelet knappt är påbörjat och är 20 år bort, det skulle inte spela någon roll...just i det tillfället,.

Det hade fungeat för andra, typ Bethesda och TES VI (där man visar något som inte finns bara för att tysta tjatet lite) men tror inte det hade gått för blizzard iom förra årets katastrof som var blizzcon.

Naivt att tro att dessa kommande announcements är pga hong kong-incidenten. Det var känt sedan länge, flera veckor innan kinahistorien, att det kommer komma flera stora tillkännagivanden på blizzcon 19.

Tror ni på riktigt att det är något de snabbt kan dra ihop för att rätta till PR? Hur skulle det gå till, announcement för Diablo 4 utan något d4 finns att visa eller prata om?

Ser att min post i den här tråden raderades utan något meddelande? Vad för "regel" bröt den mot? Slående hyckleri hos Fz (precis som hos Epic).

Skrivet av Mirage:

Från den stängda betan luktade det flopp, eller iaf dåligt spel.

Kommer skaffa det på någon rea framöver, men aldrig i livet jag betalar fullt pris för den produkten. Wildlands var MYCKET bättre.

På vilket vis var Wildlands bättre?

Ser fult ut. Behåller hellre nuvarande.

Skrivet av 1337Figaro:

Joe Rogans pod är den bästa. Han har haft väldigt många bra gäster

Have you ever tried DMT?

Skrivet av Fiddi:

Tycker det är allmänt trögt att köpa Ubisoft-spel på någon annan plattform än Uplay, kräver ju, som sagt i tråden, att Uplay startas oavsett.
Såklart utvecklare vill ha mer av kakan, om de känner att Steam inte förtjänar de 30% de tar så ska de givetvis göra något åt det då det är dem som sitter på informationen, om det är så att föra fram sin egen plattform eller gå till någon annan.

Tvärtom. Steam är min plattform, men jag har där flera Ubisoft-titlar som startar uplay i bakgrunden om jag vill lira dessa. Inget problem, så länge det finns på steam. Betydligt bättre än t.ex EA som inte ens erbjuder sina varor till försäljning på steam (origin skulle kunna startas i bakgrunden, som uplay).

Hur som helst, tycka vad man vill om Valve men detta börjar bli ett otroligt stort problem för dem, så de kommer tvingas revidera sin % cut de tar från store. Att däremot ta "så lite som egs" (vet inte vad de tar för % ) är dock inte nödvändigtvis ett måste eftersom Steam är en mycket mer etablerad plattform med fler funktioner.

Jag själv betalar gärna ett högre pris för att ha det på Steam. Ubisofts titlar som inte släpps där kommer jag troligen aldrig att införskaffa.

Grattis till honom, stort, särskilt trots youtubecensuren.

Lirat till och från (senare år mer från) sedan 2005. Provat alla expansioner och alltid nått lvl cap. Enl. mig var det som roligast i WOTLK, mest för att det var så stort på den tiden och verkligen alla spelade. Alla i skolan, alla i hockeylaget osv. T.om många som var anti-wow och nötte cs klev över och lirade ett tag, flera fastnade. Efter Cata så slutade de flesta polarna, vilket gjorde att jag lirade mindre, men iom b.net och connected realms (släpptes i början av MOP om jag minns rätt?) så kunde man spela med de irl polare man hade kvar som var på andra severs. Bästa expansionen egentligen blir MOP - trots att jag precis som alla andra hatar panda-temat och allt trams där kring. Det kom så mycket nytt och fanns alltid saker att göra. Iom WOD så gick de i motsat riktning och började plocka bort saker och göra allt mer strömlinjeformat, vilket var kasst. WOD & LEG spelades i några månader innan man tröttnade, BFA knappt en månad (<- inte för att säga att BFA är dåligt, endast att intresset för gaming generellt och wow i synnerhet är väldigt lågt hos mig idag)

Att testa Classic blir kul, men tvivlar starkt på att det håller i längden. De flesta kommer nog droppa av inom 3-4 månader, jag själv troligtvis efter 1-2.

My two cents.

Skrivet av cybo:

Hej alla intresserade!

Jag spelade spelet och sen tröttnade jag.

okej....

Medlem sedan 2001 tho

Skrivet av Skelögd:

Det kommer dessutom förmodligen att finnas flying mounts också. Flying mounts förstör allt.

Nej, flying mounts är fantastiskt. Något jag kommer sakna i Classic.

Ser riktigt fult ut. Precis som Skyrim gjorde på Switch. Ett hån att spela dessa titlar på en liten kass handheld.