Inlägg av Maysay

Inlägg som Maysay har skrivit i forumet

Skrivet av Nito:

Spelet är lite mer optimerat sedan launch men dirt 2.0 är fortfarande ett bättre spel i min mening. Enda förbättringen i fysiken är klart bättre asfaltskänsla. Gått över till WRC 23 för mer för variation på sträckor.

Testat VR lite och tyvärr är det risigt implementerat, som vanligt. Men spelar du flat screen och inte bryr dig om native trippel screen-support så är det ändå ett kul spel. Inte värt fullpris men runt 250kr som det varit nere i ibland är klart värt. Kommer nog bli mer eller mindre årliga släpp så det får man ha i åtanke också.

Ok. Tack för svar. Ser att det är nedsatt pris nu. Kanske slår till. Får se.

Hur fungerar spelet nu? Har de fixat alla problem som fanns i början? Brukar spela Dirt Rally 2 och undrar när man kan byta.

Skrivet av tuckdragon:

sony släppte sin första handycam 1985.
jag tyckte den replikera gamla camcorder stilen rätt bra, hon vände t.om kameran otympligt emot sig, så vet inte exakt vad du reagera på som du tyckte kändes mobilaktigt

Ifs så hade jag en VHS-C kamera själv. Men den kändes ganska otymplig. Visst. Kan ha fel.

Är det ett bullet heaven-spel? Såg Nordic Ashes tidigare och det kändes lite Don't Starve tyckte jag.

https://store.steampowered.com/app/2068280/Nordic_Ashes_Survi...

Så hon springer omkring med en stor videokamera? Kändes som att hon hanterade en mobiltelefon, men dessa fanns inte på 90-talet. Kändes lite konstigt. Men samtidigt så var det bara någon minut vi såg. Spelet ser iaf intressant ut.

Skrivet av Trycket:

Och där har vi svaret varför spelskapande blev blev en själlös spelindustri. Tacka spelgudarna för Indie

https://www.youtube.com/watch?v=V9XeyBd_IuA

Eller hur. Spela pixlar för alltid & lägga ner Nvidia m.m.

Tror också att om man spelar mobilspelet Goddess of Victory: Nikke så ser vi nog ett samarbete snart eftersom det är Shift Up som har gjort båda spelen.

Och om man stör sig på karaktärens utseende i Stellar Blade då ska man nog hålla sig borta från Nikke.

Väntar på att spelbolagen ska börja stämma alla tatuerare som använder deras karaktärer m.m. som tatueringar. Har sett ett antal Zelda-motiv.

Spelbolagen kan väl samarbeta med streamers? T.ex subs och donationer kan ge DLC m.m. i spel. Då får de in pengar utan att folk säger något.

Shit vad jag spelade wreckin crew till NES. Älskade att bygga egna nivåer.

Fan.

Mega Man X-serien är bästa Mega Man

Skrivet av DieZe:

Kallade inte dig personligen för kuk, uppfattades det så, så ber jag om ursäkt. Jag gjorde en bred svepning i och med att allt folk gör är att lipa över det ena och det andra nu för tiden, nästan alla spelsläpp kantas av omåttliga mängder negativitet, tröttsamt som satan. Är det riktigt fult att Capcom ens försöker sälja på folk skit för riktiga pengar som man enkelt kan få ingame? Som satan, men det är ett sånt icke problem och jag kvarstår vid min åsikt att det är så här branschen ser ut nu, MTX kommer inte försvinna oavsett hur mycket man vill det.

Inga problem.

Det var denna mening som gjorde så att jag fick intrycket.

Skrivet av DieZe:

Livet är för kort för att vara en s*r kuk och hoppa över bra spelupplevelser, but you do you

Men det är lugnt.

Skrivet av DieZe:

Ja eller så låter man inte optional mtx's hindra en från att lira ett spel man vet att man kommer gilla. Livet är för kort för att vara en s*r kuk och hoppa över bra spelupplevelser, but you do you

Jag har inget emot spelet. Så jag förstår inte varför du kallar mig kuk.

En ny generation av gamers som är vana med mobilspel m.m. De bryr sig inte.

Tillverkar de egna processorer också?

Skrivet av Hipshot:

Sviktande försäljning.

Kanske medarbetare som inte nådde upp till kvaliten?

TV-spelbranschen verkar ha stora problem. Om bara en maskin ska styra marknaden så lär innovationen försvinna ganska snabbt. Men samtidigt kan man kanske räkna in Switchen också

Är en bärbar Xbox ett försök till att utmana Apple igen också? Typ Xbox Surface? Fast mer inriktning spel.

Skrivet av quadratis:

CDPR och blizzard hade rätt tankesätt och företagskultur en gång i tiden, och hyllades med all rätt för det då. nu är det swen's tur. ingen vet hur larian kommer hantera detta i framtiden, men just nu har dom rätt inställning, och hyllas med rätta för det, precis som CDPR och blizzard en gång gjorde.

Det var min poäng.

Skrivet av Querth:

En gång i tiden gjorde de företagen precis vad Swen Vincke nu säger

Ja?