Inlägg av martinot

Inlägg som martinot har skrivit i forumet

Skrivet av Nyhet:

Europa fick vänta längre än de flesta, men nu är det slutligen vår tur.

#playstation, #playstation-plus


Mycket trevligt! Bra jobbat av Sony.

Skrivet av anon_328705:

Jag förklarade i mitt tidigare inlägg att mitt resonemang var fel. Man har fått det man förväntat sig vid tidpunkten man köpte spelet.

Ok. Bra! Låter som du resonerar mer vettigt nu.

Skrivet av anon_328705:

Se mitt tidigare inlägg. Samma borde gälla omvänt gentemot konsumenten som svar på din och "Tramsfabrikens" fråga.

Ok. Så då tycker du att jag som köpare skall pynta in extra pengar i efterskott till säljaren om priset höjs, och vice versa om priset sänks så skall säljare pynta tillbaka pengar till alla tidigare kunder?

Känns kanske inte som ett tramsigt förslag av dig (jo, nästan) men iaf. som ett rätt dyrt och komplicerat, och oförutsägbart system att underhålla.

Tror du oavsett kommer få svårt att driva igenom den idéen.

Skrivet av Fearnox:

Med tanke på att Xbox har få exklusiva spel så verkar också PS Plus extra slå gamepass på fingrarna när det kommer till kvalitativa titlar.

Är du nöjd med PS Plus?

Ingår det även om man kör på PC?

Skrivet av Påskmust:

Edit: Såg nu att Xcloud tydligen har stöd för DLC så det kanske inte är så knepigt att få till ändå.

Tekniskt är det nog inga som helst hinder eller problem. Hänger nog mer på kostnaden och viljan att satsa på det.

Skrivet av anon_328705:

Hade du köpt en Tesla och ett år efter så blir Tesla bilar gratis, så lär du inte gilla det. Du har spenderat en stor summa pengar på något som blir värdelöst i princip.

Köpte en ny Tesla M3 LR förra sommaren för 630, men nu så har den gått upp i pris och kostar 680. Skall jag då enligt dig nu tvingas pynta in 50 papp till Tesla nu i efterhand?

Hoppas på att de satsar på spel igen! Vore grymt kul och se vad de skulle kunna producera för nya saker.

Ser fram emot det. Alltid tyckt att Romero är en sjön och avspänd "dude"/lirare som verkligen är genuint passionerad av både programmering och spel.

Till skillnad från många andra gör han det verkligen inte för enbart pengar och berömmelse. Tvärt om så känns det som han till mycket följer sin passion och drivkraft som gör att han går sin egna väg.

Skrivet av uberpwnage2.0:

Vid nästa kliv tror jag det räcker med en Switch 2. De kommer vilja fortsätta med någon typ av hybridlösning då de mest troligen inte kommer vilja dela upp och ha två olika konsoler igen (Stationär och bärbar).

Hela idén att man kan ta med sig spelen var som helst och också spela på TVn är grym. Får vi bara en kraftfullare maskin och möjlighet att lätt flytta över våra köp eller liknande så skulle det göra mig nöjd.

Håller med helt. Det är precis denna väg som jag hoppas att Nintendo fortsätter på. Vore trist både om de stagnerar med hårdvaran, men också trist om de dumpar ett riktigt bra och fungerande koncept som Switch är.

Skrivet av Juilt31:

Så funkar det redan på Geforce Now, Boosteroid och t.o.m. Stadia (om man vill)

Exakt. Detta måste ju även Xbox streaming få till för att bli en komplett tjänst.

Gamepass är utmärkt i grunden, och en enormt stor miss att Stadia inte gick för (hade troligen inte varit så misslyckat på marknaden och bland användarna då), men om man skall ersätta en konsol så måste det fungera att spela även sina köpta spel.

Skrivet av IceMan:

Hmmm detta kan bli nått för mej!

Är fortsatt lite skeptisk till streamade spel, men är som du ändå nyfiken på att testa.

Dock så måste de komma med möjligheten att man kan streama sina onlineköpta spel (inte endast Gamepass som i dag) innan det kan bli ett seriöst alternativ.

Skrivet av Gregermeister:

Superintressant!

Har precis fått fiber 1000 installerat, provat ett gäng Battlefield spel m.m. Och det flyter som smör med mycket låg latens. Installerade ett Battlefield och jämförde, knappt någon skillnad.

Streaming är framtiden

Har varit ganska skeptisk till streaming generellt så här långt, men det låter ju lovande!

Vilket bolag har du som nätleverantör?

Har en 1080p TV, och för mig har Series varit en grym spelmaskin för extremt lite pengar. Lägg på Gamepass och du har grymt mycket spel även för väldigt lite pengar. Det blir verkligen mycket spelkonsol och mycket bra spel för väldigt lite kronor!

Skrivet av Johan Lorentzon:

haha bra jobbat! Jag älskar fan den här tråden XD

Bild kommer här för er som vill ha detaljerna.

Skrivet av Frisell:

Najs! Hur upplever du ljudnivån?

Precis som jag väntat mig. Ungefär samma som en typisk 12V kylbox man har i bilar med peltierelement. Faktum är att den är något tystare än vår kylbox med peltierelement som vi hade senast.

Dock låter den mer än vår nuvarande 12V-box med kompressor som vi har i bil/båten (men den kostar å andra sidan 9 papp), men det hade jag som sagt väntat mig.

Inget jag skulle vilja ha i sovrummet, men den fungerar fint i gamingrum eller kontorsrum. I TV/biorum är lite mer gränsfall (man hör den klart i väldigt tysta partier, men inte annars).

Skrivet av PFC Hudson:

Lite sugen... men dålig beskrivning! Är det tolv långburkar man får plats med eller tolv barnburkar??

Skrivet av Johan Lorentzon:

Det där är en bra fråga faktiskt, vi har ju rätt nyligen gått till lite mer avlånga smala 33 cl burkar.

Skrivet av Frisell:

Jag var precis inne på hemsidan. Den säljs bara online verkar det som. Dessutom verkar det vara babyburkar.

https://www.elgiganten.se/image/dv_web_D180001002957782/42274...

Skrivet av Nocternity:

På Elgigantens hemsida (via länken i artikeln) så ser man att dom plockat ut hyllorna och ställt in långsmala burkar. Ser dock inte om dom fått in 12st

Skrivet av Frisell:

Sant. Hur som ser det ut som 12x33cl är det optimala. Kanske, kanske att man får i 8x50 och 2x33 för en total av 4,66L. Videon nedan visar långburkar i kylen.
https://www.elgiganten.se/video/DV_Vid_D180001257855/422746/x...

Skrivet av PFC Hudson:

8 långburkar är ändå ok. Efter 4 kan man rotera in nya i samband med pisspaus och på så vis alltid ha kalla nära till hands. Lutar åt ett köp även om jag är besviken på att det inte gick in 12 långburkar.

Fått hem min, och testat precis. Får plats med 14 st (15 om man knör lite) 33cl av den nya smala sorten.

Helt Ok!

Skrivet av conthox:

Kanske lite OT men: Någon som kan förklara varför dom nya avlånga burkarna kom till över huvud taget? Dom är så sjukt opraktiska. Passar sämre i alla hållare som finns, t ex i bilen och sabbar för mig i kylen då dom är för höga för att ställa på skåpsdörrens plan som jag har dom andra vanliga/äldre burkarna, men dom är inte tillräckligt höga och breda för att det blir volymeffektivt att ha dom på planet inne i kylen vid dom större förpackningarna. Och dom rymmer ju lika mycket.

Håller med. Helt ostabilt med så höga burkar i bilen mugghållare. Inte bra med högt och smalt.

Varför? Tror det är RedBull och energidrycker som startat en modetrend som alla hängt på.

Var var länken till tråden om kylskåpet?

Hittar inte den och behöver kyla dryckerna!

Grymt taggad på om Sony kan få till en motsvarighet till GP!

Men djävulen är som alltid i detaljerna.