Inlägg av joonsson

Inlägg som joonsson har skrivit i forumet

Kommer gå med vid släpp, hade helt klart tänkt spela Necromancer men tyckte de kändes ganska tråkiga i helgens server slam så får kanske bli Rogue eller Sorcerer istället.

Alltid gillat Naughty Dog, spelat igenom alla Uncharted och the last of us ett par gånger, några av tidernas bästa spel i mitt tycke, och har sänkt hundratals timmar i multiplayer lägena. Vore grymt att få se premiären på bio.

Jag vill gärna ha en nyckel!

Tyckte det var kul till en början att bygga upp sekten osv men som nämnts tidigare är byggnaderna och sakerna man och ens följare kan göra i basen ganska tråkiga. Det i kombination med att man av någon anledning måste göra allt själv gjorde att jag var riktigt trött på sekten halvvägs genom spelet och det var mer jobb än något kul.

Hade de tagit bort alla "spring runt och gör samma tradiga sysslor varje dag som någon sorts tjänare till dina följare" hade jag haft bra mycket roligare med spelet, som det är nu tvingade jag mig igenom andra halvan så fort som möjligt och struntade i sekten så mycket jag kunde.

Spelat lite på The Ancients nu, necromancer vid namn Calire. Såg till att "boka" namn för fyra klasser till dock, än så länge verkar det okej tycker jag.

ordlig.se nr 71, 3/6

⬜⬜⬜🟨⬜
⬜🟩🟩⬜🟨
🟩🟩🟩🟩🟩

Bästa hittils.

Vet inte hur jag ska tycka om det med tanke på att jag inte spelat det på åratal. Blir dock lite sugen på att spela igenom det igen.

Slayer / Gladiator

Stämmer ganska bra för det mesta. Tror jag pendlar en hel del mellan olika typer beroende på vilket spel jag spelar och humör jag är på.

Kör på pressobryggare eller moccakanna beroende på hur starkt kaffe jag vill ha, med någon av Lavazza's bönor. Provat olika bönor genom åren och också saker som kapselkaffe men i brist på en riktig espressomaskin eller en dyr kaffebryggare som jag ändå inte skulle ha plats med för tillfället är detta det bästa jag hittat.

ordlig.se WEEKEND nr 52, 5/6

⬜⬜⬜⬜🟨⬜
🟨⬜⬜⬜⬜⬜
⬜🟨⬜🟨⬜⬜
🟩🟨🟨🟨🟨⬜
🟩🟩🟩🟩🟩🟩

Riktigt nära att jag missade, blir ofta så fast i ett sätt att tänka.

ordlig.se nr 51, 6/6

⬜⬜⬜🟨🟨
🟩🟩⬜⬜⬜
🟩🟩⬜⬜⬜
🟩🟩🟨⬜⬜
🟩🟩⬜⬜⬜
🟩🟩🟩🟩🟩

ordlig.se nr 50, 6/6

⬜⬜⬜⬜🟩
🟨⬜⬜🟩🟩
⬜🟩⬜🟩🟩
⬜🟩⬜🟩🟩
⬜⬜⬜🟩🟩
🟩🟩🟩🟩🟩

ordlig.se nr 48, 4/6

⬜🟩⬜⬜⬜
⬜🟩⬜⬜🟩
🟩🟩⬜⬜🟩
🟩🟩🟩🟩🟩

ordlig.se nr 47, 5/6

🟨⬜⬜⬜⬜
⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬜⬜⬜⬜
🟨🟨🟩⬜⬜
🟩🟩🟩🟩🟩

ordlig.se WEEKEND nr 45, 5/6

⬜⬜⬜⬜🟩⬜
⬜⬜⬜⬜🟩🟨
⬜⬜⬜⬜🟩⬜
⬜🟨⬜⬜🟨🟩
🟩🟩🟩🟩🟩🟩

Ja!

Brukade alltid dra ut allt men har slutat med det. Har överspänningsskydd till dator och tv, tänker att det borde räcka. Egentligen borde man kanske springa och dra ur allt men ska man verkligen dra ur allt är det säkert 10-20 sladdar i min lilla lägenhet. Plus kyl, spis, diskmaskin och lampor utan sladd såklart.

Men borde kanske börja dra ur överspänningsskydden som det mest värdefulla är kopplat till. Slår iallafall alltid av allt och låter bli att använda det. Min tanke när jag slutade, mamma tjatade alltid om det när jag var liten så gjorde det länge, var att jag drar inte ut när jag går hemifrån och det kan lika gärna åska då som när jag är hemma. Men det kanske är dumt, får ta mig en funderare till.

CoH vore inte helt fel, och ser ut som att det lutar mot det, men hade hemskt gärna sett ett nytt Dawn of War som gick tillbaka till rötterna.

Tack för den här tiden och lycka till! Kommer inte vara samma sida utan dig, men skönt att höra att du inte försvinner helt iallafall.

Splinter Cell och Rainbow Six låter som att det skulle fungera bra, men det beror på hur det görs. Jag älskade Spies vs Mercs läget i Splinter Cell, något av de bästa multiplayer jag spelat, så blir det något liknande men kanske med fler spelare är jag helt såld. Vet inte hur The Division ska komma in men antar att gear och framsteg kan komma därifrån kanske.

Nu är det säkert inte så det kommer bli, då det multiplayer läget aldrig verkade bli någon stor hit, men jag tänker envist hoppas tills de avslöjar det.