Inlägg av Oxid

Inlägg som Oxid har skrivit i forumet

1

Min sparfil på halo (PC) blev korrupt utav någon anledning och har inte gått att köra sedan dess. Provade också att börja ett nytt spel, men den sparfilen blev också förstörd och går inte att starta längre.

Har väntat månader nu på en eventuell fix 😔

Går det att spela spelet på ps5 nu och fortsätta på en iPad? Vill minnas att det inte gick förut.

Bakåtlutandet!

Det absolut viktigaste med en gaming stol är bakåtlutandet! Det är inte alla som vet det, men efter en lång spel session så är det viktigt att stå upp en stund! Men vem i h*****e orkar stå upp?!

Så hur löser man det? Jo man skaffar en MSI stol som går att luta bakåt såpass mycket att hjärnan tror att man faktiskt står upp!

Skrivet av Soulless:

Warhammer 40k: Gladius

Ett civ liknande spel men med STORT fokus på krigandet. Du bygger enheter, forskar fram ny teknik och utforskar kartan men det finns ingen diplomati alls och stadsbyggandet är väldigt lättvikt.

Det är ett riktigtbra spel och varje fraktion spelar väldigt olikt de andra så gott om ”replay-value”

Låter precis som det jag letar efter! tack ska kolla upp det!

Jag söker ett roligt strategispel

Hej!

Jag har inte spelat mycket stratergispel alls, Men när epic store delade ut civilization 6 gratis så passade jag på att ladda ner det och jag har fått mersmak!

Jag tycker civ 6 är riktigt kul, men det är för komplicerat och invecklat så jag skulle gärna ta emot tips på andra stratergispel som inte är lika invecklade. Det jag gillar med civ 6 är statdsbyggandet och att bygga upp en arme för att senare gå ut i krig.

Vilka andra spel finns det där det är mer fokus på att bygga upp en stad, en stor arme och ta över områden likt civ 6? men mindre utav det politiska spelet.

Jag har alltid varit en grafik junky, så om spelet desutom är snygg så är det ett stort plus!

Tack på förhand

Hur är spelet i co-op? Funderar på att köpa spelet och sökes igenom det med tjejen. Läste någonstans att de går att spela igenom hela spelet i co-op

Hur kan jag komma i kontakt med @Gurt?!
Jag vill också bli UI/UX designer. Men har en massa frågor 🙂

Räcker det att man köpt spelet tidigare för att få tadel av det nya innehållet eller kostar NEXT?

Har dom gått ut med systemkraven för PC ennu?

@duchovny: kunde inte sagt det bättre själv!

Skulle vara grymt att spela Diablo 3 på switchen!

Destiny 2! På PC

Hela halo serien!

det är mitt öde!

Jag minst framförallt första gången som jag och några random amerikaner lyckades få ner Atheon i vault of glass och en Vex Mythoclast droppade ner i min inventory! 😍😍

Skrivet av Barkbiten:

Rätta mig om jag har fel nu men menar de att spelet är låst till 30 fps även på pc? Elller är spelet så tungt att man inte kommer över 30?

Inget av det låter särskilt bra...

Undrar jag med

Är det bara jag som tycker att det "laggar" "hackar" när man rör på musen? Kör med ett gtx 1070 och har provat alla dom olika grafik inställningarna. Även testat att stänga av motion blir.

Jag tar gärna en nyckel om någon har en över ☺️

1