Inlägg av kennyg123

Inlägg som kennyg123 har skrivit i forumet

*shady sands

1 step forward, 2 steps back

Skrivet av ZF:

Spirituellt sett.. : i

haha jaa, undrar om den som skrev de kanske redan hade råkat köra några rundor när de blev skrivet^^

Skrivet av Managor:

Brorsan fyller år, så kommer nog spela någon form av alkoholroulette eller något.

räknas de som spel med religion?

Skrivet av Issue:

Ja förklara återigen hur du tänkte med ditt svar.
Om nu alla skulle ha köpt en PS för de exklusiva spelen och det har sålts 50m PS5, borde det då inte ha sålts 50m spindelmannen, 50m Horizon, 50m God of War osv?

jag har iaf min ps5 pga playstation exklusiva. men de innebär knappast att jag sitter o köper varenda exklusiv titel dom släpper, oavsett om jag gillar den eller ej

Skrivet av Issue:

Ja förklara återigen hur du tänkte med ditt svar.
Om nu alla skulle ha köpt en PS för de exklusiva spelen och det har sålts 50m PS5, borde det då inte ha sålts 50m spindelmannen, 50m Horizon, 50m God of War osv?

behöver man köpa ALLA exklusiva nu? de går inte bara o gilla vissa och vissa inte?

Skrivet av Issue:

Hur tänkte du nu?

om de skulle vara en 1:1 ratio mellan sålda exklusiva och sålda konsoler innebär de att ingen skulle köpa 2st(eller fler) exklusiva till samma konsol

Skrivet av Issue:

Hur tänkte du nu?

"Hade nu ALLA köpt en playstation för de exklusiva, hur kommer det sig då inte att det är en 1:1 ratio mellan sålt exklusivt spel och såld konsol?"

Skrivet av Issue:

Ska bli spännande att se hur Xbox tar sig ur detta, och nej, det är inte så enkelt som ”Xbox har inga exklusiva spel”.
Hade nu ALLA köpt en playstation för de exklusiva, hur kommer det sig då inte att det är en 1:1 ratio mellan sålt exklusivt spel och såld konsol?
Jag kan bara gå till min brors familj, han köper PS för det har han alltid gjort, sen spelar han Diablo och NHL. Hans son vill ha en PS5 för man ”får baciller av Xbox”. Han kunde inte nämna ett exklusivt spel som gjorde att han hellre ville ha PS än Xbox.
Sony har på nåt sätt lyckats med att få folk att tänka konsol = Playstation, det är liksom en självklarhet för många

man behöver inte en konsol per spel. funkar utmärkt att spela alla exklusiva på samma konsol!

suck

4 känns för lite men 5 känns snäppet för mycket. 9/10 låter mycket mer korrekt

singel player, story driven. ja tack!

Dan Dolme lär ju ligga i toppen någonstans!

Skrivet av Piigge:

Det lilla trollet i mig som vill ha frihet över allt tycker lite att Epic är bebisar i detta. Det borde vara helt upp till Apple vad de vill och inte vill ha på sin plattform. Det känns lite som att man öppnar en butik och sedan kommer regeringen in och säger att man måste sälja X produkt även fast jag inte vill. Det är väl upp till mig vad jag vill ha i butiken.

Förstår att det behövs lagar för att se till att saker och ting inte går ur styr, men fundamentalt så bör ett privat företag få åtminstonde ta beslut av vilka produkter man säljer då detta är ganska grundläggande för ett företag.

p.s jag är inte ett fan av Apple

gäller friheten bara för företagen själva? Och inte för kunderna som kanske vill ha friheten att välja appbutik själva på sina telefoner?:)

vad pysslar dom med? först 30 fps, och nu 1 sparfil. Har dom bestämt sig att göra så som folk inte vill ha det?

då blir de garanterat och köra på pc istället

Skrivet av CARTMAN:

Perkele satana... Utrota dessa satans verk från helvetet. Singel Player all the way baby.. Hoppas de blir begränsade åtminstone o inte tar över Singel Player äventyr för oss som dyrkar dessa fantastiska verk och världar...

Vad menas med "AAAA" Spel. 4 stycken A alltså..?

Jag vet vad AA-Spel och Trippel-A spel är men inte när det stavas med 4st "AAAA". Måste vara fruktansvärt påkostade projekt. Men samtidigt är ju AAA-Spel det också... Så vad är skillnaden..?......

Höjdaren från Ubisoft påstod att Skull and Bones var ett AAAA spel. Och menade väl antagligen att de skulle vara bättre, mer påkostat osv än AAA spel. Påkostat kanske de är(dom höll ju på med det i en halv evighet, så inte så konstigt att de kostade mycket) men på dom andra punkterna kan nog dom flesta hålla med om att de snarare är ett AA spel

Är dom verkligen så pass korkade så dom inte ser idiotin när den står rakt framför näsan på dom?

Skrivet av Najkan:

Kriminella genier... Mhm

source: dude, trust me!

Skrivet av lonian:

Vore trevligt om de använde sig av mindre team till att göra många bra mindre spel som inte tar 5 år att skapa. Allt måste inte vara trippel A.

"AAAA eller inget!" -någon på ubisoft, kanske