Inlägg av Keima

Inlägg som Keima har skrivit i forumet
Sida 1

Jag tror folk saknar E3 mer än någonsin

Skrivet av Zulthar:

Nu yrar du bara och hittar på egna definitioner för vad en remake är. Har du spelat några andra så kallade remakes av spel överhuvudtaget?

En remake kan vara precis vad som helst så sluta upp det där med "egna" definitioner, tack.

Javisst ska vi lyssna på en man som vet hur man räknar till 3

Att jämföra med en Star Wars film är inte en bra jämförelse tycker jag

Ni missade Star Fox 64 läckan med kristall klara barrel roll ljud och Toad

Skrivet av Hordaland:

Det finns ju olika grader i helvetet. Att lägga till sidospår och bygga ut på existerande lore och story är helt okej men att introducera en helt ny tidsresarmekanik och ändra i stort sett varenda älskad cutscene till det sämre är också "väldigt dumt".
Att göra en uppföljare är helt okej, men de behöver inte vara så sluga att de då kallar spelet för remake, då de flesta av oss självklart utgick ifrån att det då inte var en uppföljare utan en remake.

Nu hette ju spelet Final Fantasy 7 Remake annars kunde de säga att spelet hette Final Fantasy 7 vilket skulle ha antytt samma story så nej jag tycker inte man lurade speciellt när man redan visste från början att de skulle släppa spelet i delar.

Sen om man tyckte spelet är en soppa av steril gröt är en annan sak och inte det jag argumenterar.

Skrivet av Zulthar:

Håller verkligen inte med. En remaster är och har alltid varit, precis som en skiva som blir remastered, uppiffat källmaterial. Samma motor och allt med lite förbättringar. En remake gör om originalet. Det du pratar om är ett helt nytt spel, vilket är okej, men det är inte en remake. Det är ju otroligt vilseledande.

En remake betyder ju att göra om, att inte få göra om spelet alltså göra något nytt vore väldigt dumt.

Dom vill ha 500 000 dollar men menar 10 miljoner dollar om man vill ha det kompletta spelet säkert

Med tanke på ssdn som PS5 har och 3D audio (ja jag är en ljudfantast) så tycker jag PS5 vinner.

Gillar fokuserade uppföljare än att allt ska vara ett och samma spel. Vill liksom inte att införskaffa ett spel och sedan 1-2 år senare så får man dlc för 1000-2000 svenska kronor för att få den "kompletta" storyn

Brukar ju vara 6 stycken "lanseringsspel" till en konsol så ja visst kan de slå det

Skrivet av Zulthar:

Varför gör man ett spel som har "remake" i titeln då?

Jag gillar egentligen idén bakom alla förändringar i remaken, men tycker det var fruktansvärt dåligt utfört. Som Earthscum säger så kändes det hela Kingdom Hearts-fånigt och lämnade en väldigt trist eftersmak. Blev knappast sugen på att se mer.

En remake är ju egentligen en reimagining, alltså en ny chans att göra spelet igen och då tycker jag man vill inte göra samma story igen, annars är det ju en remaster

Skrivet av Earthscum:

@Keima: Inledningen av FF7 Remake var perfekt utökad, allt annan utökning och tillagda innehåll var så extremt utdraget och dåligt. Jag ville inte ha ett "Advent Children - The Game" De kunde lätt ha gjort som i de första timmarna på FF7R med hur de utökade berättelsen. Men det gjorde de inte. De förstörde det under andra halvan till en Story som både jag och många andra inte ville ha.

Säger bara Plot Ghosts? Really?! Sephiroth ska inte ens synnas under Midgar delen men han har dom lagt till överallt. Igen, REALLY? De förstör pacingen i hela spelet. Och ska de förtsätta i samma spår i del-2 så är det ett spel jag inte kommer köpa.

Men eftersom du inte förstår så gissar jag att du inte kört originalet?

Jag har inte spelat mer än början av FF7 men jag pratar om min egen erfarenhet av remakes och de blir bara tråkiga när de blir exakt som originalet. Jag har haft chansen flera gånger att spela FF7 men då kan man redan säga att FF7R är mycket bättre för det fick mig att spela mer.

Men jag kan tänka mig att du inte gilla "anime-fierade" storyn men jag tycker FF7R är fantastisk

Skrivet av Earthscum:

Var nog att Teamet ifrågasatte Nomura's förändringar och ville ha det mer som Original berättelsen och det var det han satte stopp för.

Men Nomura är Nomura och han kan inte göra annat än att förvandla allt han rör till Kingdom Hearts.

Remake 7:an är det sämsta Final Fantasy jag spelat. Jag ville spela Final Fantasy inte Kingdom Hearts.

Varför skulle du vilja spela samma spel igen? Det blir ju lite som att läsa samma bok två gånger på 1000 sidor.

Varför annonserar dom inte sånt här på förhand? Det är två veckor kvar bara

Tycker torchlight 2 är ganska meningslöst utan mods men gratis är gratis

Varför kan de inte bara chilla lite med spelen o vänta med några år? Så när dom visar spelet på riktigt så är det "vad dom tänker visa"

Om dom inte gjort något vettigt som att släppa DS versionen av Super Mario 64 så tycker jag dom kunde släppa spelen separat istället men jag skulle oavsett vad betala för att spela på switchen!

Tycker Sonic Dash är det enda bra runner spelet men håller tummarna att detta kommer bli bra med

Om youtube inte förbättrar chatten så lär det bli en till flopp

Sida 1