Inlägg av Krisum

Inlägg som Krisum har skrivit i forumet

Trevligt! Blir spännande att se vad Mr Taro kokar ihop denna gång. Automata är i min värld något av det bästa som gjorts. Förmodligen det bästa. Jag väntar gärna.

Vore fantastiskt! Ser ut som bocken går att använda som fortplantar också.

Skitkul combat, bossar och bra tryck i musiken. Gillar också de medvetna ”over-the-top” fånerierna. Tycker det är riktigt kul att få se Final Fantasy på det här sättet. Får lite lätta vibbar av Bayonetta emellanåt. Hoppas på mer.

Skrivet av lasseedsvik:

Ja jävlar….

Ska man få ångest över att man håller på och skinnar i WoW? 😂

D.E.T.H.A, Motsvarigheten till peta i Azeroth.
https://wowpedia.fandom.com/wiki/D.E.H.T.A._Encampment

#GuessTheGame #181

🎮 🟥 🟥 🟥 🟩 ⬛ ⬛

https://GuessThe.Game/

Att ha en nyckel vore trevligt !

Skrivet av Maysay:

Många verkar jämföra spelet med BPM: Bullets Per Minute. Det utannonserades för någon månad sedan och de liknar varandra väldigt mycket.

https://www.youtube.com/watch?v=rH2KIJVT5Wg

BPM är riktigt coolt. Inte massivt men det skapar suget efter att lira igen och få ett bättre flow. Släpptes i September förra året.

Trailern var ju faktiskt rolig, utan att bli för cheezy, bara det är bra jobbat. Gillade de gamla spelen starkt och har förhoppningar på detta, kan bli bra bara "känslan" finns där i striderna och världen.

Riktigt spännande att de rotar runt och gör om lite i gamla system. Kommer nog kunna bli bra det här.

Skrivet av Joakim Bennet:

Ja, planen är att ta det till nästa nivå! Förhoppningsvis i september! Grollo_92:s verk och er kreativitet måste leva vidare!

Trevligt, jag väntar med spänning.

Körs det något liknande i år?

Bra jobbat Knalle!
Du har helt rätt, det är inte värt det. Jag kom till samma insikt och slutade helt för ungefär 4 år sedan. Att ligga bakfull i 4 dagar och ångest av ingen anledning alls fick mig att lägga ned. Jag drack enbart på helger, men fanns ingen hejd på hur pissfull man blev. Drack enbart för ruset, det enda jag gillade smaken av var nog rödvin. Den där tiden som bara kastades bort när man låg bakis och mådde skit är mycket mer värd att spendera på andra saker. Tycker det är lyx att kliva upp tidigt en helg och bara må bra, sätta sig och spela något, gå ut en sväng, eller kanske bara ta det lugnt och istället spendera krogen/alkohol-pengarna på en extra sjysst frukost, eller vad som helst. Det är riktigt värt det och hoppas det går bra för dig med. Också bra gjort att du tar tag och pratar om saker som du känner är "tabu" (att vi ens ska behöva känna så om sådant här!?). Det är ju ett stort problem att vi inte pratar om hur vi mår och det är något som behövs göras mer. Förhoppningsvis blir det lite mer av en norm att prata om sådant i framtiden.

Sen är det ju bra mycket är coolare att gå emot strömmen och sätta ned foten när saker inte står rätt till än att bara traska vidare för att det förväntas av en. Bra gjort och lycka till!

Skrivet av socialarbetaren:

Den största frågan är väl egentligen bara - varför? Det kan ju inte vara stimulerande eller roligt alls.

Det finns väl olika anledningar. Men vad jag kan tänka mig är väl utmaningen. Det finns folk som gillar att utmana sig själv just för utmaningens skull. För att det känns bra att få slita, kämpa och faila tills man till sist tar sig igenom det. Belöningen i sig är just att man tagit sig förbi något som såg riktigt svårt ut från början. Typ som att lägga 600+ försök på en raid boss i World of Warcraft, där sen största belöningen är att man faktiskt klarade det, och loot är sekundärt. Den känslan är grym och jag tror man kommer långt med en inställning att saker kan vara svårt, drygt, tråkigt och jobbigt men det går ändå. Typ som när Gunde Svan slutförde ett skidlopp fast han brutit armen, han kom väl typ sist då, men vad gör det? Det är ju grymt ändå.

Nier Automata är något av det bästa jag spelat, kanske det bästa, inklusive alla gamla klassiker. Skaffade Nier till Xbox 360 för ett år sedan, men gav upp då min gamla 360 lät som ett trasigt jetplan. Yoko Taro är ett geni!

Valheim är för bra för att spela i early access, efter 60h och stort sug att spela vidare så känner jag att jag vill vänta till release så det blir en komplett upplevelse. Så jag stannar i Meadows och bygger tills vidare.

Det verkar som spelet kan vara småtrevligt, skulle gärna se mer av de färgglada miljöerna och världen. Kände att leveldesignen var lite sådär emellanåt, man hade inte riktigt koll på vart man kunde "hoppa" eller gå, samt att utforskande ofta slutade i en tom återvändsgränd. Det var också riktigt onödiga cutscens för öppnande av dörrar med mera, och karaktärerna var rent allmänt svåra att tycka om eller identifiera sig med. De bra grejerna var ens färdigheter, samt vapnen som verkar kunna öppna upp för riktigt roliga spelsätt. Blir intressant att följa vad det blir av med det här.

Vänlig konkurrens tillsammans med förmågan att erkänna sin motståndares styrkor, och viljan att bli bättre tror jag är ett bra recept för framgång. Vet inte hur det ser ut bakom kulisserna, men sådant här ser ju trevligt ut iaf.