Inlägg av Pungvred

Inlägg som Pungvred har skrivit i forumet

Fortsätt säga studiosarna i bestämd form plural då. Själv säger jag studiorna.

Skrivet av strangelove:

Sony hade gjort spelen exklusiva. Precis som Microsoft kommer göra nu.

”Alla ska med” förutom om vi ska till Starfield. Dit ska definitivt inte alla med.

Skrivet av Neverwild:

Ja phil har ju gått ut och sagt att dom inte är klara på långa vägar med uppköp.

Microsoft kommer satsa allt på ett kort och det är monopol.

Klarar man inte av att själv göra spel ordentligt så köper man allt istället.

När Activision-Blizzard går igenom så har dom 38 studios och nån sa att dom hade 5st innan pandemin så få har dom köpt 33 studios på 3 år.
Skrämmande är vad det är.

Skrivet av Dex:

38 studios? Dom har 23 studios nu inklusive Bethesda. Det enda dom har köpt upp under pandemin var just Bethesda (och nu Activions om man räknar dom också).

Gissar på att Wikipedia har rätt i alla fall. Vet inte alls var du får dom siffrorna ifrån. Det ingår väl inte 15 studios i Activision uppköpet?

Skrivet av Bullen86:

https://onemoregame.ph/activision-blizzard-ips-studios-micros...

Scrolla ner i texten så ser du alla 15 studios. Vissa studios har man klart inte hört talats om.

*Studior

Skrivet av Wilma19:

Sist jag kommenterade på en artikel som handlade om homosexualitet så fick jag otrevliga och hetsiga privata meddelanden från en admin. Så lika bra att jag inte säger något alls. lol.

Jag skulle nog kategorisera det mer åt tidelag.

Imponerande presentation av nya Forza. Blev rejält taggad.

Ett vilt spel.

Jaga inte vilt, jaga med vilt.

Fan🔪🤜🤕

Starfield🤧😢

Då kommer Phil Spencer gifta bort ett av sina barn till familjen Guillemot för att säkra Ubisoftspelen till Game Pass.

Guillemot joins Xbox

Skrivet av Izuel:

Bor i en etta på typ 40m2 och har en räkning på runt 500 spänn i månaden. Själva elen är typ 100-200kr och resten är alla roliga avgifter och skatter som de hittar på. Även om jag skulle göra av med nästintill noll i ström så skulle räkningen vara på flera hundra i alla fall.

Låt oss säga att du startar konsolen en gång om dagen. Uppstarten utan standby tar 30 sekunder. På ett år är det ca 180 minuter, eller 3 timmar att vänta på uppstart.

Känns som att det är bättre att arbeta över 1 tim för att betala elen för året och använda de resterande 2 timmarna till att spela. 😋

Bara en inflikning. Ingenting säger att de skalat ner Series/PC-versionen. De kan ha byggt en helt separat version av spelet.

Man kan ju t ex inte påstå att Wither 3 skalar ner till Switch. Eller att Skyrim skalar ner till en brödrost.

Skrivet av Kalliban:

Slow and steady wins the race, visst? Håller tummarna för att det här bli bra, älskar Fable. Bra att de tar tid på sig, det enda jag kan tycka är att det känns lite onödigt att ens annonsera det hela så långt i förväg.

Det ryktades hela tiden att de arbetade på Fable. Så de kunde väl lika gärna köra med öppna kort. Och det hjälper säkert rekryteringen av folk när man bygger ny studio.

Skrivet av Camlin:

Men det gör inte att den egna från skvallerbloggen uppbyggda världsbilden stämmer överens med verkligheten.

Att hävda att man gör sin egen "research" när man lyssnar på nämda skvallerblogg för att man minsann inte ska lyssna på "maktens källa" är ju ett sådant självförhärligande av den egna förmågan. En hel del Dunning-Kruger effekt över det hela.

Det är ju du som påstår att det är så. Det är ju du som påstår att det är så jag gör. Antingen lyssnar man på gammelmedia eller så läser man en blogg som stödjer ens världsbild. Jag lyssnar inte på ensidig propaganda. Hur svårt ska det vara att fatta? Det är väl snarare du som vurmar för att det finns en gyllene källa som målar upp en världsbild som stämmer helt överens med verkligheten.

Lär dig läsa. Nu blir jag trött på dig. Jag har ju inte påstått nåt av det du säger. Det är ju du som säger till mig hur jag gör. Sen blandar du in lite småspydighet i det för att krydda till dina inlägg lite extra.

Skrivet av Camlin:

Nej, termen menar folk som säger att dom gjort sin egen "research" när de tittat på slumpmässig youtube-kanal och eller blogg som stödjer deras egen uppfattning och därefter menar att deras egna "fakta" borde väga lika tungt som vilken allmänt erkänd källa som helst (som då oftast inte stödjer deras verklighetsuppfattning och därför måste vara tillrättalagd)
Väldigt tydligt under pandemin med hur många som blev både epidemiologer och experter på covid-medicinering (ivermectin någon ?) eftersom de gjort sin egen "research"

Exakt! En propagandaterm. Och du använde den mot mig innan. Lyssnar man inte på maktens källa, så är enda alternativet att man understödjer sin egen världsbild på en skvallerblogg.

Skrivet av greb1989:

Ryssland bombar alltså barnsjukhus, att med den vetskapen sitta och whataboutisma på FZ om Putin. Dina föräldrar måste vara stolta.

Har du gjort nån ansträngning i att ta reda på om Putin siktar in sina vapen på ukrainka spädbarn? Hur vet du att det inte är exakt samma propagandahistoria som att Saddam tog kuwaitiska spädbarn ur sina kuvöser och lät de dö på det kalla sjukhusgolvet?

Lögnaktig krigspropaganda är bl a till för att spela på rädsla och andra extrema känslor, så folket och politiker gör irrationella val och ställningstaganden.

Skrivet av Snake Plissken:

Vad du gör är att folk blir lurad av att säga att folket på SVT och SR är troll utan att lägga upp nåt för det.. det är ej att vara neutral

Jag vill inte bli avstängd av att tråden vänder till att helt handla om SVT. Jag vet hur det blir. Det blir en högst selektiv avstängning där bara vissa får ta skulden.

Skrivet av Snake Plissken:

Fast än så länge så har du inte visat nåt resultat av ditt arbete i informationssökande. Och det betyder att än så länge så är ditt snack här inget mer än din egen propaganda över hur bättre du är än andra på tråden.

Det är inte jag som sitter och vurmar för sanktionskrigföring mot en nation på ett spelforum. Och redaktionen borde skämmas för att uppmuntra och understödja det.

Jag försöker bara göra min beskärda del till att få folk att ta ett steg tillbaka och inte fastna i ett drev. Fan, t o m min farsa blev arg på mig häromdagen när han tyckte Putin borde avrättas, och jag sa att jag förhåller mig neutral tills vidare och tills det går att veta mer. Då har det ju ballat ur.

Skrivet av Mortac:

Du verkar ju inte fatta uttryckets ursprung och betydelse i folkmun.

Jo, men det är bara en propagandaterm. Ta inte reda på nåt själv, lyssna på oss.

Det finns mängder med folk som gör faktaundersökningar. Man kan sammanställa det själv. Varför ska jag ta del av informationen efter den har passerat ett filter skapat av kända lögnare. Jag vill ha bevisen och hela bilden, inte nån kontrollerad reporters snäva beskrivning av verkligheten.

Skrivet av Camlin:

"Do your own reasearch!!!"-vibbarna är väldigt starka här,

Tack! Det var en komplimang, det inser du va?

Skrivet av ChriL:

Haha inte så lätt när det är överallt

Touché😋

Skrivet av ChriL:

Orka med en massa politik snack på en spelsida...

Det är bara skippa alla politiska artiklar om sanktioner så slipper du snacket.