Inlägg av Nomman

Inlägg som Nomman har skrivit i forumet

Skrivet av LancelotSwe:

3/4 börjar på G. Slutsats, de flesta elakingar börjar på G. Däremot är nog inte alla som börjar på G elakingar!

Du är något på spåren. Inkluderar vi även Bowser får vi bokstavskombinationen GB. Innebär det stora flertalet av världens värsta skurkar tillverkar glass? 🤔

Det är märkligt hur upprörande det är att se sina favoriter falla! Tack och lov är det slut på sorgen nu. Alla mina giganter är utmanuvrerade.

Viftar försiktigt med en Harbinger-flagga, mest för att han är buksvåger med Sovereign. Men bryr mig egentligen inte om honom (det?) heller.

Smulpaj 🤤

Skrivet av Fezk:

Gaunter O'Dimm förlora mot Ganon? Really? D: Skamligt.

Skrivet av Bennii:

Håller med. Den mest värdiga vinnaren vi hade kvar. Nu lägger vi ner det här riggade valet! 😃

Jag instämmer, skandal! Demonstration för riktiga spelskurkars rättigheter utanför Geeks ABs huvudkontor 😛

#MakeODimmGreatAgain
#JusticeForSovereign

Härlig recension! Tror nästan att jag måste ge spelet en ny chans vid tillfälle. Vet att jag kommer tycka om det om jag bara lyckas ta mig över tröskeln. Dessvärre har det ett smärre berg till tröskel 😅

Spelade några timmar i fjol. Slutade med med en ilsken avinstallation. Fick känslan av att vartenda system i spelet var gjort för att besvära mig. Allt från hur mina armar tycktes gjorda av gele när jag fick stryk av den lokala alkisen, till hur det inte gick att spara när jag behövde ta en break. (Och några saker till, men dem har jag lyckats förtränga. Vet bara att de var något.)

Saknar det viktigaste alternativet omröstningen. Noll.

(Är väldigt känslig för koffein, så när jag väl dricker det mår jag pyton.)

Som förmodligen inte kommer? Klurigt! De flesta av mina favoriter har redan uppföljare på gång.

Men vad sägs om StarCraft III? Blizzard verkar ha övergett RTS-genren, så något SC3 lär det aldrig bli. Men om jag fick ett, jösses vad jag skulle spela!

Får jag drömma ytterligare skrotar de storyn från SC2 och tar vid där BW slutade. Utan rymdgudar, omotiverade kärlekshistorier och annat trams den här gången.

Bael'Zharon i Asheron's Call var riktigt häftig.

En level 900 boss som styrdes av någon GM. Vandrade omkring i världen och ställde till med otyg tills tillräckligt många slog sig samman och övermannade honom.

En nice touch var att alla floder i spelet förvandlas till blod under tiden som han levde. (Tror jag iaf! Är 24 år sedan, så minnena kan vara kryddade med överdrifter.)

Snackar vi sockerfritt väljer jag Pepsi Max före Cola Zero, men snackar vi sockrade varianter föredrar jag Coca Cola framför Pepsi.

Eftersom jag dricker mest sockerfritt röstade jag Pepsi. Men gillar båda.

Skrivet av theBoosing:

Testa blanda 50% cola och 50% pepsi i ett glas med några isbitar.

Damn you, måste testas!

Skrivet av meganollan:

Hur tusan gick illusive man vidare men inte Sovereign?

#JusticeForSovereign

Skrivet av PeTTs0n:

Personligen tycker jag Arthas (i likhet med många av Blizzards karaktärer, en del är tramsigare än andra) är rätt trist skriven, inte direkt något särskilt unikt eller nämnvärt med honom eller hans historia överhuvudtaget - inte någonstans längs hans väg ned i fördärvet egentligen. :/

Han är aldrig direkt sympatisk (vilket hade gjort honom till en mer intressant karaktär vad gäller det där med moral, värderingar och så vidare), han är narcissistisk utan att bli tillräckligt galen för att vara intressant just för att han är vrickad, han har inga djupare psykologiska aspekter utan det är mest makt, hämnd och egen vinning i sina enklaste former som gäller.

Många klyschor - som förvisso stundtals berättas snyggt, men det gör honom inte till en bra skurk imo.

Håller med! Tycker att Arthas är ganska tråkig. Dessutom är hans story i stora drag en copy-paste på Kerrigan från deras föregående RTS-serie. Hjälte som fördärvas av onda krafter och vänder sig mot mänskligheten. Tycker dock att de skrev Kerrigan bättre (eller så var jag yngre då).

Skrivet av Tubb3:

En tanke: Vore det inte roligare att lägga upp den här nyheten/tråden den 2:a april, så folk faktiskt kan bli dragna vid långa näsan? 🤔

Håller helt med! Förstår att FZ vill ha klick, men genom att ha den här nyheten på förstasidan förstör de lite för oss som faktiskt tycker det är roligt att bli lurade. (Och som inte har en aning om vilket datum det är, mer än vinter/vår.)

Läckert! Hoppas att det blir bra! Enklare 4x-strategi av typen Heroes/AoW attraherar mig mycket mer än dagens moderna, som tenderar att vara smärre heltidsjobb att sätta sig in i.

Tycker att FF är superkul, då måste lagspelet bli tightare! T.ex. Fortnite dog för mig när de tog bort FF.

Oj, möte mellan Sovereign och Ärtan i första rundan! Vilka tungviktare!

Sovereign är nog min favorit genom alla tider, så jag håller tummar och tår för att den(?) går vidare. Men något säger mig att Arthas kommer att dra det längsta strået här?

(Är det bara jag som tycker att Arthas är lite för lik Kerrigan? Good guy som blir korrumperad och därefter blir ultimate evil.)

Harbinger vs. Gandhi var riktigt svår! Båda fantastiska på sitt sätt. Hade varit en värdig semifinal!

Skrivet av elPresidente:

Nu vill jag ha Icewind Dale 3, eller så ses vi igen om 23 år!

Men fatta vad mycket tid man har för games på ålderdomshemmet Något att se fram mot!

Underbart!

BG3 är ett fantastiskt spel på (nästan) alla sätt, men jag tycker verkligen inte om DnD:s regelsystem i datorspel. Det är bara frustrerade med lång vila, kort vila, märkliga begränsningar, osv. Upplevelsen blir liksom påtvingat upphackad, vilket successivt driver mig tlll vansinne över en längre spelsession.

Så om det här innebär att Larian kan gå vidare och göra ett ännu bättre spel är det fantastiska nyheter.

Värsta och värsta, men No Man's Sky förtjänar ett omnämnande. Det är det enda spelet som jag har refundat två gånger.

Först köpte jag det när det var nytt. Men det var inte alls det spel som jag hade föreställt mig att det skulle vara, så det blev att be om pengarna tillbaka. Sedan köpte jag det en andra gång här om året, efter att bara ha läst gott om det under flera års tid. Men jag tyckte fortfarande att det var tråkigt och högst oklart vad det överhuvudtaget gick ut på. Så det blev att refunda igen

Kan i övrigt inte komma på några fatala felköp. Nog för att jag har köpt ett antal spel som jag har visat mig vara inkompatibel med, t.ex. Cyberpunk 2077, Breath of the Wild, Mass Effect: Andromeda, Dragon Age: Inquisition och Diablo 3. Men man kan ju inte tycka om allt, så dem betraktar jag inte direkt som felköp. Bara spel som jag av outgrundlig anledning inte tycker om.

Update: Kom på att XCOM: Chimera Squad förtjänar ett omnämnande. Hade varken hört- eller läst om det, men när jag en dag såg det som ny release på Steam(?) köpte jag det omedelbart. Har plöjt några hundra timmar i båda de nyare XCOM-spelen. Men det här blev ett återköp nästan omedelbart. Det kändes bara trångt och konstigt. När jag dessutom insåg att det inte var möjligt att skapa sina egna karaktärer blev det droppen som fick bägaren att rinna över. Refund,

Skrivet av robbis:

Går detta ens att spela? Känns som det dog totalt första dagen det släpptes. Jag tewtade och avinstallerade direkt. Ospelbart på min burk.

Min undran också! Kan man bygga stora städer än? Eller är det fortfarande som att simma i snabbtorkande cement?

De enda spelen jag spelar nu är Ultimate Epic Battle Simulator 2 (ganska kasst, men jäkligt roligt att göra moddar till) och WorldBox (inte så roligt att spela, men roligt att göra kartor i).

Håller mig medvetet borta från spel som jag tror att jag skulle tycka för bra om. Vill spara de timmarna till spelutveckling istället.

På is:
Baldur's Gate 3. Läste att officiellt modstöd ska vara på gång, så jag inväntar det. Finns en del saker i spelet som stör mig, som jag hoppas kunna modda bort. Dessutom är jag sugen på att spela om som en skitstövel, kommer inte orka hela spelet som good guy.