Inlägg av Blackwolfe

Inlägg som Blackwolfe har skrivit i forumet

Ajdå

Bleep bleep

Mycket som skulle behöva remastras såhär 45 år efter släpp. 9 månaders alfa testning, sen några års beta testning, fullsläpp efter 18 år men fortfarande full med buggar. Serverstrul, dagen efter-lag, krashar och annat som jag fortfarande jobbar på att fixa.

Dumma skämt, fåniga karaktärer, cringe dialoger. Lite som spelen med andra ord.

Kommer absolut att se!

Att leva i en postnord-apokalyptisk värld är icke lätt.

Gick in i väggen typ efter 13 år som personlig assistent, vilket jag inte fattade just då.. men det påverkade mitt arbete så pass att det blev ohållbart och jag blev uppsagd. Första veckan efteråt var ett sånt mörker att det är ett under att jag kom ur den veckan levande. Men att lämna den arbetsplatsen var ändå oerhört bra, jag önskar bara att det skett tidigare. Sen dess har det typ varit tillfälliga jobb, utbildning eller att bli hunsad av arbetsförmedlingen..

Attans, det var inte Borås alltså. (skoja, svarade rätt på frågan)

Gott om tid för mig att spela igenom del 1 (för andra gången, första gången var på PS4) innan Rebirth kommer till PC

Körde igenom det när jag försökte jobba igenom min backlog. Riktigt trevligt spel!

Intressantare hade varit att plocka Rhianna Pratchetts citat iofs. Fast de kanske stod med i en annan artikel.

Hittar inte den exakta länken men en äldre artikel passar bra.

https://www.kotaku.com.au/2018/05/the-original-discworld-game...

Snyggt!

Skrivet av Gen:

Inte längre kanske men det gjorde det i början varför det var tur att FZ hade en server

Nä, det tror jag inte? Jag körde typ singleplayer när v rising släpptes i Early access innan jag hoppade på en faktisk server.

Skrivet av Gen:

OK och det krävs ingen egen server som V Rising?

V rising kräver väl ingen server heller för att köra själv. Det gjorde det inte när jag körde i början. Men nä, du behöver ingen server för att köra singleplayer.

Skrivet av Gen:

Går det att köra solo? Palworld börjar bli lite tråkigt.

Absolut, jag har hur skoj som helst med att köra det singleplayer.

Skrivet av Yatagarasu:

Avsaknad av admin-verktyg på server-sidan är något jag hoppas åtgärdas snarast, att snabbt kunna forcera en sparning eller så simpelt som sparka någon vore uppskattat.

"During Early Access, we plan as a top priority to implement server-wide rights that can be set by the server admin for each player, such as guests with only viewing rights, members who can build and use the base, and moderators who can set the rights for other players."

https://store.steampowered.com/news/app/1203620/view/40640041...

Jag spelar det helt själv och har hur kul som helst. Det känns dessutom inte på standard survivalcrafting som det finns allt för många av. Jag var dötrött på survivalcrafting och gillade inte Valheim. Men det här känns som det gör nåt eget.

Skönt att slippa pvp, fienderaider och hunger.

För att vara så pass tidigt i early access så känns det oerhört bra.

Vad är det man säger? "Not half-bad". Fast, bokstavligen halvbra.

Skrivet av MasonDixon:

Aj, nu måste jag spela både valhalla och mirage i år. Det är de enda spelen i serien jag har kvar. Jag bävar lite över Valhalla då Odyssey tog +170h att avsluta för mig och Valhalla är nog ungefär samma längd har jag hört.

Det beror ju helt på hur besatt du är av att göra ALLT. Oddysey hade en härlig värld att härja runt i. Valhalla känns platt och trist i jämförelse.

Skrivet av Lolflakes:

Håller med. Tycker att Far Cry spelen blivit lidande av open world. För mycket repetiva saker i sådana spel.

Jag gillar verkligen Far Cry 3-6, men håller med om att det onekligen är lite väl mycket menlöst pluppande. Dock tycker jag att de lyckats göra världen betydligt mer levande i Far Cry 6 än i tidigare spel. Assassins Creed Valhalla kändes platt och livlöst i mitt tycke, medans Oddysey trots en större värld och mer pluppar kändes levande.