Inlägg av Adlyd

Inlägg som Adlyd har skrivit i forumet

Skrivet av robbis:

Älskar hur dem alltid ska försöka förklara/bortförklara allt i inlägg.. Bättre att dom bara kniper

Ja eller hur, låt spelet tala för sig istället.

Rekommenderar starkt denna spelserien till er som inte lirat ännu, är intresserade av att dyka ner lite i "souls" genren och som föredrar att skjuta

Skrivet av Stelefan:

Third-person PVP? Nej fyfan!
Plus att detta såg inte speciellt ut för fem öre.. Såg rätt generiskt ut.

Är PVP ett stort fokus i detta spelet blir det ett starkt "tack, men nej tack" för min del också. Ogillar Third-person pvp.

Skrivet av Ruffles:

Jag känner mig onekligen lite utanför eftersom detta spel är så långt ifrån min spelsmak att jag inte ens skulle förstå mig på det. Men... roligt för alla er andra!

Haha, jag sitter i exakt samma båt. Testade spelet men det blev snabbt en refund för min del. Har blivit Starfield, Dark and Darker och Remnant 2 istället.

Så enligt FZs läsare är alltså Shadowlands bättre än både Legion och Dragonflight? Aja, what floats your boat i guess.

Elden ring blir mitt val. Har då aldrig utforskat och lekt så mycket i en öppen värld bara för att jag vill eller har blivit nyfiken.

Zelda: BOTW en stark tvåa, lite av samma anledning.
Öppna världar kan verkligen kännas extremt krystade ibland, typ Hogwarts Legacy tex.

Skrivet av trickeh2k:

Helt glömt bort det här första spelet, hur är det ni som spelat det? Är co-op bra?

Det första spelet va såpass bra att jag verkligen längtar att få spela igenom 2an, ett av mina "mest efterlängtade" 2023. Allt blir roligare med coop.

Det va inget fel alls på spelet egentligen. Det va bara en obalanserad röra. Kontroller auto aim va för starkt, Vapen med hög skillcap blev nerfade ner i marken medans mer användarvänliga vapen såsom, grenade launchern, fortsatt va starka.

Oavsett är bara ett battle royala roligt SÅ länge.

Mafia 1 var innovativt på ett nytt sätt.

Dra inte en slutsats av betyget i denna recensionen. Känns spontant som att 3 av 5 är dåligt och spelet pendlar egentligen mellan en stark 4a eller en 5a. Jag visste redan innan när ni började dissa spelet när ni fick testa betan att ni skulle tycka att spelet va "mindre bra" i eran huvudrecension.

Verkar schysst, väntar nog tills priset går ner eller till en Rea dock.

Genom att sänka mängden ammo (tror jag) leder till ett mer kreativt sätt att spela spelet. Det behöver nödvändigtvis inte vara bra, men det kan fungera. Ammo blir mer av en strategisk resurs, vad ska man använda när, hur ska man använda det etc. Man får helt enkelt tänka efter mer. Gillar man det så blir det nog kanon. Vill man bara springa igenom spelet utan att tänka passar det nog inte speciellt bra. Känns möjligtvis som att dom anpassat spelet till en mer "hardcore" approach kanske?

Pussel är alltid kul

Det enda problemet jag har med spelet är att det känns som att man måste spela i typ 3-4 timmar för att åstadkomma något. Om man spelar mindre får man inte uppleva den fina världen på samma sätt och äventyret känns påtvingat/avslutas på ett oönskat sätt. Har man tid över en Lördag för att åka på ett rejält äventyr så är spelet kanon. Man åker ut på ett uppdrag - men det slutar med ett Fort, ett PVP battle, en megalodon, spökskepp etc etc. Det spontana äventyret är det som gör spelet och har man inte tid över missar man alla dessa spontana saker imo.

Behöll min CRT ett bra tag. Uppgraderade när LCD skärmarna kom ner i svarstid och upp i hertz och ner i pris. Visst blev man lite retad, men vafan, helvete vilket flyt det är i CRT.

@eld: Jag håller inte med dig, men jag tror att jag förstår vad du menar.

Skrivet av uberpwnage2.0:

Du som är story nörd skulle ändå inte få ut något vettigt från att spela från början ändå. Knappt någon story i spelet alls tyvärr.

Inte? Det beror på var man letar.

https://www.youtube.com/watch?v=9mbDXvDNqTU&t=6994s

Skrivet av eld:

Problemet var att man inte kan välja att börja från början, du kan enbart köra igenom gammal content med max level och fullt utrustad.

Som om att du bara kunde skapa level 60 karaktärer i world of warcraft classic och får höra: "men du kan fortfarande köra alla gamla quests!"

Fake news, du är inte max level (du startar som 750, max för tillfället är 960+) och du är lika fullt utrustad som om du hade börjat på 0.

@Vioche: Dom har flaggat för detta sedan minst en månad tillbaka.

Håll mig i kragen, här ska det gibbas.

Spelar Destiny 2 regelbundet, gjort kontot redo för flytt. Är Shadowkeep bättre än Forsaken kommer difinitivt spelarantalet öka, F2P versionen kommergöra det lättare för nya spelare att hitta den där Destiny känslan. Utan tevkan. Spelet har blivit mycket bättre på sistone.

Armor 2.0 verkar najs, Artifact systemet kommer definitivt spicea upp "metan" och göra builds mer roliga. Raiden kommer definitivt hålla måttet. Månen äger, nya playlists i PVP och mer kärlekt till Crucible generellt. Hittills verkar Shadowkeep fantastiskt. Väntar dock med att förbeställa tills ännu mer info ligger ute.

Andreas heter jag, en glad kille som aldrig slutat att älska att spela. 26 år, är inte speciellt aktiv utan är nog mer utav en "lurker".

Min spelkarriär startade, som för många andra som är födda tidigt 90 tal, på SNES. Turtles in Time, Probotectors, Super Mario, etc. Därefter har jag alltid hållit mig uppdaterad. PC tog över när jag fick händerna på Counter-Strike. Jag spelade febrilt, såpass mycket att jag 2011 deltog i vad som nästa år skulle kallas för SM i Stockholm på Inferno Online. Jag spelar mest för att tävla antar jag. FPS är den absoluta favoritgenren. På senare dagar har jag ständigt eftersökt det perfekta MMOFPSRPG spelet, då jag av livets uppväxt inte längre har tid att vara "bäst" i spelen jag spelar. Så det har blivit mycket Destiny, The Division och deras uppföljare. Jag gjorde en rejäl satsning på Overwatch när det släpptes - jag krigade ständigt om top 500 placeringar i laddern som support i flera säsonger. Efter det har jag typ lagt "satsandet" på hyllan. Nu mainar jag Destiny 2, där kan ni hitta mig i PVP klanen Nordic, fortfarande krigandes bland top 1% ;). Det jag gör när jag spelar speglar min personlighet - jag avskyr att förlora och älskar att förbättras. Det har varit privilgerande att ha råd och tillgång till teknik som gjort att jag har kunnat tävla hemifrån - hur jag vill, när jag vill.