Inlägg av Mr.T

Inlägg som Mr.T har skrivit i forumet

1

Jag som spelat igenom Mafia 3ggr gillar remaken. Den håller sig väldigt nära originalet + att det är större karta att åka runt i. Enda jag stör mig på är att skuggorna rör sig onormalt + att det är lite halvdålig framerate med ett RX 5700 p.g.a. dx11. (snittar ca 60fps på high i 1440p och high/medium 70-80fps)

Skrivet av PcGamer:

Om jag inte minns fel så är är det väl den person som skapade motorn/motorerna för Starbreeze som numera står för motorn för id Software spel, jag är rätt säker på att han iaf låg bakom motorn för Wolfenstein "rebooten". Och många har jämfört honom med just Carmack, vill minnas att Carmack själv sagt att han varit väldigt imponerad av den här killen.

Men Carmack är ju så mycket mer än bara motorn, hans sätt att förklara saker som är väldigt komplexa är det nog få som kommer i närheten av (skulle väl vara Cerny möjligtvis) och jag kan lyssna på hans tal i timmar utan att tröttna.

Du tänker nog på Tiago Sousa, En av utvecklarna bakom Crysis motorn.

Till dom som inte minns hur man startar mods i quake, packa upp moden till en undermapp, (ex dopa), sen editera dopa.bat filen,

cd..
glquake -width 1920 -height 1080 -game dopa

dopa = vad du döpte mappen till

bara att ändra upplösningen till vad ni spelar med. och har ni inte glquake installerat ändra till quake.exe

Både Halo 5 och Rise of Tombraider är nedsatt till 368kr på Spelbutiken nu.

Måste säga att PS4 versionen flyter på riktigt bra (ligger stabilt på 30fps 99% av tiden) och har inte drabbats av några störande buggar hittills (spelat 3h). Betydligt bättre polerat än unity som var rena katastrofen vid lanseringen (och efter otaliga patchar).

Find this file:

"STEAM_INSTALL_FOLDER\ Batman Arkham Knight\BmGame\ Config\BmSystemSettings.ini"

Set "MaxFPS=**" as high as you like

ändrade till 120 och spelet tickar på mellan 50-100 fps, snittet ligger runt 65-70fps, vilket är helt ok med geforce drivarna som släpptes igår. 1080p allt på max + 2/4 physx påslagna, 4790k+780

Blir mer och mer övertygad att detta spel kommer floppa. ser ut att vara häftiga effekter med noll story och allmänt stela animationer.

Såg en artikel ang hardline i början av maj, där skrevs det att 80% av försäljningen var till konsol.

Ser ut att vara utvecklat till xbonen och sedan portad till ps4ran.

Har aldrig förstått hypen över remaken av Xcom, Är en nerdummad version av originalet. allt för att kunna säljas på konsol.

Skrivet av Grumbledock:

Det spelar ingen roll om de gör ett större, bättre, AAA spel med fotorealistisk grafik och 15 nya hattar i TF2. De bad om pengar för att görs en produkt, de fick mer än nog, många gånger mer, och tigger nu mer då de drabbats av hybris?!
Vill de göra ett större spel med större budget får de görs en separat satsning med separat insamling för det. Pengarna de drog in "nu" ska endast spenderas på det ursprungliga spelet och att det ska göras så bra som grundbudgeten tillåter, allt över kan användas för extra saker så långt det räcker. Börja litet, gör ett större spel sen om det säljer, inte tvärt om...

Du har fått det hela om bakfoten, dom begär inte mer pengar från kickstarter backers, utan DF delar upp spelet i 2 akter för att få ut spelet inom rimlig framtid. Extra pengarna ska förhoppningsvis komma in genom early access på Steam efter ACT 1 släppts.

Många som inte verkar ha någon koll på situationen, och förståeligt när man läser artikeln, efter utgifter för kickstarter, amazon, och alla rewards så hade double fine en budget på $2,626,429. och 2PP dokumentären fick en budget $393,964. så den aktuella budgeten för spelet landade på $2,232,465. dvs inte i närheten av $3,336,371 som kickstarer kampanjen drog in. Och det som inte skrivs i artikeln är att DF själva pyntat ut 3 miljoner $ ur sin egen ficka för att dom ska kunna leverera ett så bra spel som möjligt (vilket är mycket större än planen på 400t var från början), Dessutom får alla backers både ACT 1 och ACT2 av spelet inte bara ACT1 som vissa påstår, den enda nyheten är att NYA kunder ska kunna köpa spelet efter backers fått tillgång till ACT1.

Vad är grejjen med haloringar runt teamkompisar och fiender?

Vad är grejjen med haloringar runt både teamkompisar och fiender?,

Tippar på expansion pack till Rage, med tanke på hur länge dom jobbat med spelet så borde det finnas mycket mer material att dela med sig,

Då PC versionen kräver steam är det väl ganska troligt att folk köper det direkt från steam ist för att köa i butik (dvs ej registrerade köp för pc), dessutom fick man börja spela på steam 1-2 dagar före butiksrelease.

Ser ut att vara en klon av gamla amiga klassikern Gravity Force.

http://www.youtube.com/watch?v=tPC4SIup2RY

Då kanske man kan hoppas det dyker upp ett nytt SWAT spel också

Skrivet av kardar:

vilket spel är det som visas i sista klippet av trailern?

Streets Of Rage

1