Inlägg av blodChoklad

Inlägg som blodChoklad har skrivit i forumet

Castingen känns...märklig. Men det kanske bara är jag

Skrivet av BooliBoo:

Så beställer man något från utlandet så får de deklarera det som kläder alltså, good to know.

Borde vara kemekalieskatt på ganska mycket känns det som då framställandet av tex kläder spyr ut en hel del. Men hur ska de annars få in pengar då vi knappt betalar någon skatt längre.

Klart att inte kläder kommer undan...

https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artik...

Hotar aldrig med bojkott. Har dock slutat med all form av förbokning. Köper spel sent numera (inte alltid, läs 2077), ofta nått år efter. Broken, BS och allmänt trista lir gör att man väntar eller avstår. Börjar väl bli gammal.

Bara att jag förbokade och köpte Fallout 4 Pip-Boy Edition...herre jösses, vilken idiot man var..å bara 5 år sen

Its online so..meh

Hoppar nog det. Försökte spela om det efter att verkligen tvingat mig igenom det första ggn. Lät till o med andra spela vissa banor för att jag tyckte det va så...kan inte riktigt sätta ord på det. Det går bara inte. Fantastiskt ibland till fullkomligt uruselt.

Riktigt kul och bra spel, men håller inte med om racet. Det var inte kul i det första och det va fan inte kul nu. Körde på classic mode och satt nästan och skrek på skärmen. Länge sen ett spel gjorde mig så fjortis-arg. Bleh

Game Boy!

Inget slår tetris med snorgrön bakgrund och "svarta" pixlar

Allt handlar om spelen, så den som har bäst spel.
Eftersom jag blev besviken på Last of Us II och tyckte Horizon: Zero Dawn va enformigt och tråkigt så vettefan om det blir någon konsol denna gång. Både XBoxen och PS4an har mest samlat damm.

Oh, NOLF ligger varmt om hjärtat. Synd att det inte säljs på steam.
Älskar dessa spel. Har för mig att jag har nån iso-fil liggandes någonstans...från mina mindre *host* ärliga dagar

Edit: För folk som är intresserade att köra spelet så kan man få tag på det i en fungerande version för windows 10 på nolfgirl.net

Blivit backlogg för hela slanten.

American Fugitive och Batman The Telltale Series hittills.

Skrivet av Dunder:

"WatchToWin" hade väl isåfall varit den bra versionen (utan mikrotransaktioner), precis som "PlayToWin", istället för "PayToWin"....?

Damnit.....du har rätt

Livrädd att Bethesda ska lägga sig i och trycka in WTW (WatchToWin) mikrotransaktioner.

Skämt åsido, amazon har verkligen levererat på tv-fronten så är försiktigt optimistisk.

Förutom de som har nämnts tidigare så rekommenderar jag The Marvelous Mrs. Maisel, Jack Ryan och The Man in the High Castle

Inte förvånad att det sålt så bra. Va riktigt sugen själv. Tyvärr börjar det bra, blir repetitivt för att gå vidare mot utdragen story som jag vill veta hur den slutar.

Nu är det tråkigt nog så enformigt och trist så jag vet inte om jag någonsin kommer få uppleva slutet. Pallar inte att spela klart

Blir ett köp till PC sen. This one has huge baklogg. This one har inte bråttom.

Skrivet av Laddemannen:

Måste bara skriva av mig, jag blev klar med spelet ett par månader efter release men det har gnagt på mig och ju mer jag tänker på det desto mer inser jag, detta är ett överskattat spel enligt mig!

Spelet är kul att se på men inte att spela! Handlingen är fantastisk men som spelmedium är det sjukt tråkigt! Rid hit, rid dit och detta är 90% av spelet. Styrningen är som att styra ett hangarfartyg och sen har du den där GTA grejen att det spelar ingen roll om nån attackerar dig men om du attackerar tillbaka så får du polisen efter dig med en gång!

Är det fler som tycker detta spel är överskattat eller är jag på bärtur?

Både ja och nej.

På PS4, tråkigt. Usel kontroll.
På PC, roligt med mus och tangentbord

https://killedbygoogle.com/ snart i en stadia nära dig

Skrivet av dali:

Det var långt ifrån färdigt och har inget direkt positivt att säga om det. Jag har bara spelat 30 minuter men det var ungefär så långt jag orkade med. Jag testade bara kampanjen.

Röstskådespeleriet är väldigt dåligt. Pathfinding, som enligt mig är en av de viktigaste grunderna i ett RTS, är under all kritik. Det fanns stavfel i menyer och i dialoger. Grafiken var väl kanske inget att klaga på men inget att skryta om heller. Hela det historiska konceptet kändes mer ambitiöst än seriöst. När det kommer till kampanjen blir det snabbt väldigt förvirrande.

Har knappt hunnit med att spela överhuvudtaget och har bara gett det 3 minuter hittills, men fick denna känsla direkt.
Ska prova lite mer så fort jag får chansen, men kampanjen skrämde nästan bort mig direkt

Challenges under uppdrag som bedöms efter hur snabbt man gjort dem fast man egentligen bara vill uppleva spelet.....rockstar

Att man lägger på luren mitt i ett samtal när man trycker på esc för att få upp kartan i GTA V

För att citera en gammal mer reklam: Nej