Inlägg av Birchoff

Inlägg som Birchoff har skrivit i forumet

#GuessTheGame #167

🎮 🟩 ⬛ ⬛ ⬛ ⬛ ⬛

https://GuessThe.Game/

Skrivet av Fearnox:

Jag har mer problem med att Mario ser lite off ut på något sätt ...

Menar du kanske det här?

Kommer hoppa in direkt efter middan och prova

#GuessTheGame #122

🎮 🟥 🟥 🟩 ⬛ ⬛ ⬛

https://GuessThe.Game/

#GuessTheGame #116

🎮 🟩 ⬛ ⬛ ⬛ ⬛ ⬛

https://GuessThe.Game/

Jag har svårt att se hur denna skulle kunna konkurrera med t.ex. Ayaneo Air och liknande Windowsbaserade bärbara förutom på tillgång och snabbare leveranser.

Skrivet av Mirage:

Älskar denna serien. Gillar verkligen Aloy också. Till skillnad från föregående talare i tråden tycker jag om röstskådespeleriet och manuset. Ser inget tonårsvemod alls.

Jag håller 100% med

Jag är fett taggad, BF2042 är riktigt kul nu. Och det kommer ofta (1 gång i veckan?) olika modes i portal som många spelar. Måste dock spela crossplay eftersom nästan ingen annan stängt av det.

Tusentals skrik hördes eka över hela Sverige. Nånting stort har hänt. Jag går runt i kvarteret efter att ha tagit en korv på Günters när plötsligt en skärm dammar i backen några meter framför mig. Jag tittar upp och ser ett kraschat fönster och hör en man som gråter. Jag springer in på närmsta webhallen där alla ser ledsna ut och jag frågar närmsta person vad som har hänt.
- Bennet... Bennet lägger av.
Jag vet inte vad jag ska göra, men plötsligt slåss mitt humör mellan att vara apatisk och sorgsen. Det går snabbt mellan att inte känna nånting alls till att nånting sätter sig i halsen. En klump. "Varför skulle det här va så viktigt för mig" säger min hjärna. Men hjärtat vinner och jag faller ner på knäna som att jag förlorat all kraft i mina ben. "Bennet..."

BF2042, tycker det är sjukt kul nu!

Skrivet av Walter S.A. Iego:

Någon som har erfarenhet av Axe-Fx och / eller Kemper?

Tyvärr inte, kostar ju en del men det är många stora artister som kör med senaste Axe-Fx nu för tiden. Kolla även in Quad Cortex från Neural DSP: https://neuraldsp.com/quad-cortex?gclid=Cj0KCQjwm6KUBhC3ARIsA...

Deras VST-pluggar är superba.

Skrivet av Kazutoyo:

Brukade spela piano och skapa musik på datorn en hel del under tonåren, men la det på hyllan när jag flyttade hemifrån. Men köpte äntligen ett himla bra digitalpiano för två år sedan (Yamaha CVP-701) och lekt en del med det och använder en 19 år gammal version av Cakewalk på datorn, men nåja. Men det är sällan det blir något färdigt, utan det blir mest ~30 sekunder ofärdiga musikbitar.

Ett tips om du inte redan gör det; exportera dina korta klipp till mp3 och släng in i nån mapp. Då kan du spontant hoppa in och lyssna, vilket kanske inspirerar till att fortsätta på dom senare.

Skrivet av Kyrre:

Såg att Spotify erbjuder något nu. Soundtrap? Är det någon som prövat? Ser ganska noob vänligt ut

Oj den har jag missat helt. Kolla lite recensioner eller dylikt på youtube om det finns. Tänkte du hoppa in på inspelning eller?

Jag kollade lite på streamen nu i efterhand men var tvungen att stoppa den för, jäkla va kul det verkar. Jättebra betyg på Steam också.

Jag har hållit på med musik sen tonåren (jag är 36 nu) då jag började pilla i gamla ReBirth och sedan Reason 1.0. Ramlade in i Cubase ungefär samtidigt och håller fortfarande på med Cubase, senast igår. Jag är ingen expert öht men älskar att spela in alla sorters genres där det i början var mestadels Trance osv och gick sen över till Metal. Nu för tiden är det synthwave/darksynth (som Carpenter Brut, Dance With the Dead etc). Har även spelat i några band men det finns inte tid eller energi för längre, tycker det helt enkelt är roligare att spela in.

Skrivet av Seybsnilksz:

Musik är det viktigaste i mitt liv. Jag är inte så intresserad av att vara kreativ, så mitt fokus är mixning och mastering, men jag har spelat in lite covers och så. Mest inriktad på rock/metal. Är gitarrist i grunden, men behärskar även bas, lite trummor, och viss klaviatur. Kan typ sjunga men jag gör mig bättre i kör än som solosångare. Jag har bra gehör men har aldrig riktat in mig på sångteknik.

Jag bedriver enskild firma där jag mixar/mastrar, det är ingenting jag lever på men det är definitivt målet. Jag gör detta hemifrån, och jag jobbar i Cubase.

Vad tar du för att mastra? Har du nån sida med kontaktinfo? Jag sitter och spelar in en hel del synthwave/darksynth just nu som jag funtar på att få mastrad nämligen, om priset är sjyst. Ett par av låtarna jag funtar på är dessa: https://soundcloud.com/peterthegreat86-1/dark-waves-three-fin... och https://soundcloud.com/peterthegreat86-1/dark-waves-two-final...

ordlig.se nr 121, 4/6

⬜⬜⬜⬜⬜
⬜🟨🟨🟨⬜
🟩🟩🟩⬜⬜
🟩🟩🟩🟩🟩

ordlig.se nr 119, 3/6

⬜🟩⬜⬜⬜
⬜⬜⬜🟨🟩
🟩🟩🟩🟩🟩

Ibland så händer det

ordlig.se nr 118, 5/6

⬜🟨⬜⬜🟨
⬜⬜🟨⬜🟩
🟨⬜⬜⬜🟩
🟩🟩⬜⬜🟩
🟩🟩🟩🟩🟩

ordlig.se nr 114, ❌/6

⬜🟨⬜⬜🟨
⬜🟨⬜🟨🟩
🟨⬜⬜🟨🟩
🟩⬜⬜🟩🟩
🟩⬜⬜🟩🟩
🟩⬜⬜🟩🟩

Happ, där rök det