Inlägg av hugoqqqq

Inlägg som hugoqqqq har skrivit i forumet

Har petat in runt 50h, hade velat ha en riktig expansion. Nya vocational, nya fiender, nya miljöer etc.

Bara vid flyg& helikopter i spel jag inte orkar mappa joystick i^^

Testar gärna 😄

Har haft rätt kul än sålänge med spelet, funkar kanon på steamdecken även om laddningstiderna är lite längre än jag hade velat c:

Gillar verkligen möjligheten att previewa skottchans från olika platser, hjälper att planera sina förflyttningar!

Skrivet av Evilof:

Säg att de kostar 1 miljon för 3 personer? Och du lär ju behöva minst(!) 30 personer bara för att påbörja AAA-ett spel i vår era, så 10 miljoner i lön per år. Och det är nog lågt räknat.

Ingen aning om hur det är för spelutvecklare, men från utvecklare jag känner är nog lönen runt 500k per år. Sen är ju avgifter och liknande för arbetsgivare en del högre än bara lönen, försäkringar och dylikt, så tror nog att vi pratar kanske 600-700k per utveklare varje år. Men spelutvecklare kanske tjänar en del mindre och får en del av försäljningskakan?

Skrivet av Fulci:

Tycker Square-Enix hanterat releasen på ett schysst sätt med trailers och demos, oavsett slutprodukten. Jag har inte hunnit testa demot, men tycker spelet såg ut att ha en viss potential. Om det inte bombar helt kanske det kommer en uppföljare där de kan göra om de grejer som är dåliga.

Mjaa, är ju lite dålig stil att begränsa utskick av pc-koderna till recensenter(stavas det så?).

Har spelat demon och påminde mig om Infamous-spelen, tyckte det var rätt skoj, blir nog att skaffa snart c:

Fräsigt, hoppas den blir billig och gör det lättare för folk att komma in i DCS^^

Låter som att det börjar mer återgå till gamla härliga Space station 13! Var ett par år sedan jag spelade det spelet, men satan vad mysigt det var c:

Länk ifall någon är sugen att läsa mer!
https://en.wikipedia.org/wiki/Space_Station_13

Ja, och jag som pc-spelare vill gärna slippa spela mot folk med aim assist på 😅

Jag tar gärna en nyckel till pc!

Jag vill gärna ha en nyckel!

Ja, att slippa cockpit-ramen är bara helt underbart. Och satan vad fort den går!

Hahahaha lite sent kanske, men har precis skaffat den här modulen nu och är kanonkul!

Vet inte om jag tycker det är så dåligt. Visst buggfixning, performance och netcode kan förbättras. Kan väl tycka att det är lite tråkigt med ytterligare ett spel med en shotgun som endast är effektiv vid <1 meter, men väntar med spänning på hardcore-servers c: men tycker specialist-iden är rätt kul 😅 har haft kul under tiden jag har spelat c:

Oooooohhh, då hade jag äntligen gått ifrån min gamla OnePlus! Kommer förmodligen bara spela Teamfight Tactics, men definitivt utan frame stuttering! Och telefonens primära användningsområde, att visa bilder på kattungar och fz.se, kommer ju ske helt magiskt fint på en så responsiv skärm, man skulle säkert nästan kunna kolla på båda samtidigt om man trycker snabbt nog!

1.Rosmarin
2.Rosmarin
3.Rosmarin

Flyttade hemifrån i år, så kanske.... 40k? Ny tv, ny stationär, ny skärm, lite smått och gott 😅 Edit: lät väldigt mycket, men hade en dator som var inköpt 2014 och den behövde verkligen bytas ut mot en ny bjässe, nu när man inte fick tag i någon ps5:a.... Allt för cyberpunk!!!!

Kan tycka att vissa achievements är lite roliga, men inget jag jagar efter. Något jag dock avskyr är Collectibles, alltså, såna saker man letar efter som inte gör någon påverkan i spelet riktigt, typ kort och mynt i Last of us 2, eller dylikt. Achievements som kräver sånt är väl lika illa antar jag....

Ja, jo, jag kör med en engelsk patch och går rätt bra att hänga med i vad som händer. Men vissa saker blir inte översatta, såsom bilder/loading screens eller röster. Och det som faktiskt blir översatt är inte nån översättning av kvalite, känns lite som om nån har sakickat in allt i google translate, vilket är förmodligen vad som hänt.

För mig har det dock varit rätt okej att missa lite kontext och story här och där, jag spelar lite mer för själva gameplayet, inte storyn. Stridssystemet är helt underbart, älskar hur "tunga" attackerna känns, är lite mer "flashy" än andra RPG:er jag har spelat. Har inte blivit uttråkad än iallafall ^^

Lost Ark RU

Tänkte kolla om det var någon annan inte heller kunde vänta på EU-release och har hoppat in på RU-serven med vpn? Är inte så komplicerat att få det uppsatt och får runt 40 ms i ping, helt klart spelbart! Tar och postar utube-länken här, ifall nån annan känner sig sugen!