Inlägg av Wolfkin

Inlägg som Wolfkin har skrivit i forumet

Håller mig kvar i Enshrouded, basbyggande och uppdrag som passar mig.

Skrivet av ELF:

Tillgångar förmodar jag här innebär allt, dvs inte bara pengar.

Just därför jag reagerade, t.ex. Toyota har ett värde på över 3.000 miljarder och det finns många stora företag i Japan.

Öh va? Tvivlar starkt på att det är Japans rikaste företag, rikaste SPEL-företag kanske det ska vara.

Edit: Eller läser jag det hela fel och ni menar pengar de har tillgång till och inte värdet på själva företaget?

Skrivet av Ender:

Valet vid köp stod mellan det och PalWorld som "spela först", men PW vann då det lät som att Enshrouded hade lite poleringar kvar att göra. Just att quest verkar vara knutna till servern istället för person gör co-op like knepigare. Vill tro att det inte är en feature utan att det är något som kommer fixas till, men vi får se. Kör man helt solo så är det ju inget problem, men jag och frugan kör ihop så...

De skrev just en blog där de tog upp just att sparandet var på servern men att spelarna vill ha det på sin dator, de tittar på det för att hitta en lösning så skulle tro det kommer ganska snart.

Skrivet av Ender:

ca 35 timmar och är väl runt lvl 30. Brukar tycka att det roligaste i sådana här spel är upptäckandet och byggandet. Tyvärr lämnar byggandet en helt del att önska, vilket jag gissar kommer bli bättre. När det kreativa elementet saknas så försvagas mitt intresse därefter. Med det sagt är jag verkligen inte klar med spelet, men jag hade varit mer fängslad ifall det fungerat bättre.

Om du vill ha ett spel med kul och bra byggande och som har lite utmanande strider och intressant story så kan jag rekommendera Enshrouded. Har bara provat singel player och det fungerar lysande, men kan tänka mig att det är ännu roligare i co-op.

Skrivet av almblad:

Vad är snitt tiden på spelarna då? Har en som har hunnit spela 150 timmar, och har inget och göra i spelet längre.

Om alla spelarna har lagt ned 150 timmar så är det bra ändå. Varför fortsätta spela om det inte finns något att göra

Tog mig lite drygt 70 timmar att nå level 50 och besegra alla bossar, har runt 15 pals jag inte brytt mig om att fånga, känner mig klar med det innehåll som finns.

Skrivet av Tomas Helenius:

Och det berättar du nu?

Anledningen är att du har prioriterat andra saker före spelen, som familj och barn, boende, socialt liv osv.
Själv har jag gott om fritid och älskar att det finns långa spel att grotta ner sig i, men även så så handlar det om prioriteringar, av de 5 storspel från förra året som du listade så har jag spelat ett, de andra valde jag bort som mindre intressanta.

Ledsen för kritiken men för mig framstår krönikan som gnällig, finns inget som säger att du ska ha rättigheten att ha tiden att spela alla dessa långa storspel, och att sen hojta efter att spel ska bli kortare bara för att passa dig för du har gjort vissa prioteringar i livet? Lägg av med det.

7 år! Vad hände med tiden? Hade någon bett mig gissa så hade jag sagt typ 4 år... börjar nog bli gammal.

Kollade deras live-stream inför early access släppet, den avgjorde det för mig så blev ett köp.

Kommer bli mera Starfield för mig, bara 200 timmar hittills, kanske ger mig på att starta Station to Station också.

Skrivet av Håkan:

Hur många timmar klockade du in på Fredrik?

Skrivet av Fredrik Eriksson:

Att nå själva slutet tog strax norr om 40 timmar. Sedan fortsatte jag en bit efter det – som man gör.

Ligger för tillfället på 55 timmar och bara gjort 2 huvuduppdrag, finns så otroligt mycket side mission/story att halka in på.

Håller med om betyget 4/5 men samtidigt svårt att sätta ett enhetligt betyg på spelet när det är så stort, finns många delar där det är rent fantastiskt och samtidigt delar där det faller igenom rätt rejält.

Grafikmotorn visar sin ålder och lider av en del begränsningar och de lutar sig hårt mot fast travel istället för att kunna flyga hela vägen, stor besvikelse att man inte kan landa manuellt eller flyga över ytan på planeterna.
Däremot är rymdstriderna riktigt bra gjorda och kul, kan bli väldigt hektiskt.

Ett tips till för PC spelare. I display options, testa att stänga av VRS, kan ge en hel del shimmering om det lämnas påslaget, med det avstängt är det däremot risk att fps blir lidande så prova vad som fungerar bäst för just dig.

Om ni vill ha en riktigt episk rymddräkt och ett bra skepp tidigt så kan jag tipsa om att göra detta uppdrag tidigt i spelet. Också, plocka upp datapads som ni hittar, leder ofta till uppdrag med bra belöningar.

Skrivet av ELF:

Open Cities finns ju till Skyrim.
Dock kan det bli väldigt krävande i Starfield att modda bort kravet av laddskärm.
Eller är det äns laddskärm?

Som i alla Bethesda spel som använder denna grafikmotor så är det gott om laddskärmar.

Skrivet av NuZ:

Hur svårt ska det vara att skaffe en egen uppfattning av spelet? Folk verkar inställda på att hata eller älska det här spelet, varför?

Om man gillar Bethesdas recept lär man def. vara sjukt underhållen av spelet och gillar man inte Fallout och TES så lär man inte uppskatta detta heller.

Jag är sjukt såld iaf. Lätt ett GOTY!

Kan bara hålla med, för mig som gillar sådana här spel så är det julafton. Just kört 5 1/2 timmar men tar det lugnt, min spelstil är att undersöka allt och samla på mig allt som går att plocka upp och det tar sin tid, vilket gör att den första byggnaden man flyger till och ska rensa från pirater, jag är fortfarande där.

Skrivet av WarpGuN:

Diggade Chorus mycket, detta verkar vara i samma liga?

Har inte spelat det men Chorus verkar ha högre tempo än Everspace 2. Finns demo att ladda ner på Steam, jag vet inte om demo finns till Xbox/Playstation.

Boo?

Tja Steam har 123 Curators som på något sätt redan har recenserat spelet...

Det här är anledningen till att man ogärna spelar över wifi, signalen fluktuerar hela tiden och det är inte ovanligt med flertal avbrott/sekund, koppla in med kabel och du kommer troligen inte uppleva något lagg överhuvudtaget.

Jahap då slutar jag köpa Sony titlar.