Inlägg av jaicoas

Inlägg som jaicoas har skrivit i forumet

Skrivet av Johan Lorentzon:

Matsäck och oömma kläder är bra, men glöm för satan inte svärdet hemma!

Vem behöver svärd när man har magi? 😎

Skrivet av Aryvian:

Frågan är om man vågar sikta på att köra nattgibb från kl 1:00, eller gå och lägga sig tidigt och vänta till tidig morgon då amerikanarna gått och lagt sig. Svårt att veta om det blir serverkö eller inte, då det dels finns early access, så att inte alla börjar samtidigt, och dels var det inte strul på serverslam testet, vilket antingen beror på att Blizzard löst "problemen", eller att det helt enkelt inte var lika många som spelade då..

Absolut sikta på kl 1:00 😁 Om det skulle bli lite strul så är det en del av release-festen 😂 Jag ska förmodligen ställa larm kl 00:30 och köra marathon sen 😁

Skrivet av phi:

Fy fan. Jag börjar känna mig lite krassligt nu och får hoppas att man inte blir sjuk på fredag och hela nästa vecka, det vore ju lite tråkigt.

😂

Final Fantasy 7 remake, igen 🙂
Jag hade glömt bort många grymma cinematics och dialoger. Grymt spel 😃

Skrivet av Kalliban:

Servrarna är ju igång eftersom delux kan spela från 2a, så kommer fysiska skivan den 5e är det nog bara tuta och köra tror jag.

Just det! 😂 Ibland är man trög 😁 Då är det bara att hoppas att spelet kommer med posten den 5 juni om man beställer från nätet 🙂

*redigerat.
Jag har till och med skrivit att jag nog kommer att börja spela 2 juni 🤦🏾‍♂️ Min grundtanke var nog att det blir 5 dagar förtur om jag köper digitalt mot fysisk skiva, eftersom jag med min tur säkerligen får spelet först den 7 juni om jag beställer på nätet

Skrivet av WulffX03:

Posten kan dra åt helvete om spelet inte kommer i tid i brevlådan

Alltså detta har jag funderat på.
6 juni är röd dag, så kommer man få leveranser då?
Har man tur kanske man får sitt fysiska exemplar redan den 5 juni? Man kan ändå inte börja spela eftersom servrarna inte är igång.
Eller ska man behöva vänta till 7 juni?!?

Jag kommer nog att lösa det genom att börja spela 2 juni 😂

Angående battle pass tänker jag att det är ok för den här typen av spel.
Det är inget spel jag spelar för i huvudsak storyn. Om jag jämför mot Diablo 3 så spelade jag om storyn någon gång. Men mest handlar det om att göra nya gubbar och bara rensa allt på skärmen 😁 Oavsett storyn.

Om pengarna från Battle Pass ska användas till att uppdatera spelet och komma med ny content som förändrar spelet i flera år framåt så är det väl bra?
Att det sedan bara är cosmetics är också bra. Istället för att det skulle vara gear med bra stats som var låst bakom Battle Pass.

Skrivet av anon_328997:

Du kan ju köpa ett tangentbord till Xboxen. Har ett till min PS5 så det borde ju fungera likadant tänker jag.
Man trycker upp på styrkorset och sen chatrutan och sen är det bara att skriva. Lite omständligt men det går. Det går betydligt snabbare än att skriva med handkontrollen.

Jag har inte tänkt på att man kan koppla in ett tangentbord. Gjorde det nu på min PS5 och testade att skriva. Är mycket smidigare 👍🏽

Skrivet av Zerox_no1:

Sista spawn var kl 18 och betan stängde kl 21.

Jag blev varse om det när jag blev utslängd från servern 😂
Det var många som var vid bossen och väntade med mig 😋 Så vi var många som inte hade koll 😁

Skrivet av magma:

Jag hoppar gärna på också men kommer köra mycket i min egen takt (långsamt med andra ord) då jag vill njuta av spelet med allt det har att erbjuda. Lutar åt sorcerer denna gång.

Jag känner likadant, första gången man kör igenom storyn. Sen när seasons väl börjar då är det annorlunda för då handlar det om att farma.

---

Jag testade mage denna helg. Den var rolig. Inte bestämt mig för om jag ska köra mage eller druid som första gubbe.

Ni dödade bossen 👍🏽 Ser att det är två lvl 18 på bild = Ingen trophy för dom

Tur att ni hann med. Spawn kl 21 dök inte upp 👎🏽

Diablo 4 😋

Skrivet av Govein:

Tier skips: du får det med delux edition. Du kan hoppa över 20 season pass lvlar och få tillgång till både free och paid cosmetic belöningarna. Dock ej saker som exp boost som kommer vara låsta ändå.

*Ultimate Edition

Så tier skips är bara till för att spara tid? Så att man hinner tjäna in dom högsta belöningarna?
Det är det här som Blizzard säger kommer att ta runt 80 timmar per säsong? Att få de högsta belöningarna?

🙂

Vad innebär Battle Pass?

Någon som kan förklara för mig vad Battle pass egentligen innebär?

1. Deluxe Edition also unlocks Diablo 4’s seasonal Battle Pass
2. Ultimate Edition of Diablo 4 also allows you to skip 20 tiers in the Battle Pass

Har blivit sugen på att börja spela Diablo 4 med 4 dagar tidig åtkomst och eftersom Deluxe och Ultimate versionerna (som ger tidig åtkomst) endast finns digitalt så kan 100 kr skillnad mellan dessa två versioner kanske kvitta, 999 kr vs 1099 kr.

Fysiskt standard edition kostar 699 kr som billigast just nu (ps4 Cross-gen bundle). Så gratis ps5 uppgradering om jag förstått rätt.
Sura pengar, 300-400 kr, men ibland vill man köra från dag 1 😋😂

Jag tycker att det är nice med en gratishelg till. Se vad det har blivit för förändringar och levla upp en mage som jag inte testade så mycket senaste betan

Fan vad nice med en ny gratishelg 12-14 maj. Jag var lite besviken på UI på Playstation vid senaste betan. Men jag har faktiskt varit sugen på att spela igen efter betan tog slut 😋
Testa deras uppdateringar sedan betan

God of war Ragnarok - New game plus!

3/5 Spelet var ok.

Störde mig mycket på UI och jag spelade på PS5. Allt var för stort, hela skärmen kändes nedklotrat med saker. Man borde få välja storlek så som man exempelvis kan göra med subtitles ibland.
Kameran var också för inzoomad. Hade en bossfajt där bossens överdel var utanför skärmen nästan hela fajten för att han höll sig längst upp i skärmen.

Spelade necro först, lvl 22, och det kändes på tok för lätt. Testade sedan druid, lvl 20, som jag tyckte var lite roligare för att man fick kämpa lite mer.
Sedan testade jag resterande klasser lite snabbt till lvl 6-8. Mage var OP. Kändes till och med lättare än necro.

Tycker även att man levlar upp för fort. Inte helt övertygad av spelet. Blir kanske köp vid release ändå.

Skrivet av herrPuffy:

Ja, den expansionen kom ju äntligen nu i höstas. Kommer säkert bli en tidlös klassiker!:p

Jag tänkte på orginalet från 2008 😁

Jag är förvånad att ingen nämnt något med World of Warcraft 😋
Det första jag kom att tänka på var Wrath of the Lich king

Avsnitt 6. Fucking awesome 👍🏽

Har man någonsin höga förväntningar på Playstation State of Play? Bättre att ha noll förväntningar, skippa eventet och läsa om eventuella överraskningar här på fz 😁

Sidenote: Playstation är felstavat i rubriken