Inlägg av denza

Inlägg som denza har skrivit i forumet

Skrivet av Slimebeast:

Kul att höra att du var skeptisk först men blev omvänd sedan.

Spelet är så himla otroligt bra. För mig det bästa spelet sedan Kingdom Come: Deliverance (2018), eller möjligen ännu bättre. Lätt GOTY 2024 i alla fall.

Synd bara att Capcom är så giriga och sabbade lanseringen. De förlorade hundratusentals om inte miljoner köpare på mikrotransaktionsfiaskot.

Man kan göra så mycket i strider som jag aldrig sett i andra spel Striderna är innovativa. Kollade på 16 tips you did not knew på youtube. Wow. Nästan så att fantasin sätter gränserna.

Skrivet av mjuffs:

Jag kan typ förstå några av mtx men det jag hört om Portcrystal's är galet.
Det ska bara finnas några st men om man vill använda portal oftare måste man köpa den.

Nope. Stämmwr ej. Det finns port crystals i några städer, sen finns det bärbara. När man är klar med ett område så är det bara att plocka upp portabla crystal och köra vidare

Alla de spelen hon jobbar med är ju spel, jag aldrig skulle spela om jag ägde en ps5(som jag sålde pga dålig exklusivitet) Så för mig är det bad omen att hon är där och rör om i grytan.. men vi får se. Spel idag är inte super bra längre.

Vissa är bra, men magin saknas för en lång investering i spel. Jag minns lotro. Spelade nästan varje dag efter jobbet i 2 års tid..Den känslan vill jag ha tillbaka. Kanske åldern som gör spelandet mer ointressant, vad vet jag. Men Kanske kan DD2 ändra på detta.

Skrivet av Scream112:

så detta kommer bara till PS5? hopp där vart ju mitt intresse noll.

Opolerat säger do. Så det är väl bra att det inte släpps överallt då. Skämt å sido. Jag är en inbiten xbox nisse. Äger ingen pc. Men detta spel är faktist ett av de väldigt få ps exklusiva spel jag vill spela..

Förmodligen i framtiden kommer vi ha xbox-flix och sony-flix där man kan spela allt för en månadskostnad. Xbox kör ju redan med det. Man kan spela många spel (om man har gamepass ultimate) på mobiltelefonen. Men jag tror att speciella plattformar kommer tas fram, likt netflix. Stadia gick det inte så bra för. Världen var väl inte redo än för det. Vet inte om man köpte spelen där eller betalade en månadssumma?

Allt kommer vara live service tyvärr. Allt. Det är vad jag tror om framtiden.

Skrivet av OAKTHYR:

Jag är inte förvånad alls över detta. Sea of Thieves är nästan det enda Xbox/PC spel som jag har saknat på PS5an.
Nu hoppas jag bara på att State of Decay kommer också.
Chansen kanske är större nu att fler Xbox spel kommer till PS5 om förbokningarna har gått så här bra.

Ja xbox har väl sagt att en hel del spel ska komma. Jag tror state of decay blir ett av dom spelen också. Roligt att se dessa siffror. Gaming ska vara för alla. Kul! State of decay spelar jag fortfarande. Kan inte avinstallera det spelet, och brukar dra ett par timmar en lördag kväll eller så ibland.

Kul att se. Det är så här gaming ska vara. För alla. Vad roligt, även om jag inte spelar SOT så tycker jag sånt här är glatt överraskande.

Fanboys tråd. Sitter med popcorn och skrattar.

Skrivet av Abrakadabra:

När det gäller just att flera i familjen ska kunna spela; kan man komma runt problemet om familjemedlemmarna har egna profiler på konsolen? Visserligen, för att det skall fungera så kanske det krävs att man har en fysisk kopia av spelet, annars om man köpt spelet digitalt så borde det knytas till den profil som genomförde köpet?

Det här är ändå vanliga familjesituationer som man tycker att utvecklarna borde känna till och tänka på för att underlätta för sina kunder.

På xbox kan man ha flera olika gäst konton. Jag har 2 extra gäst konton. Man kommer åt spelen. Det är bra.

Började spela igår. Hade glömt bort detta spel. Jag gillar det. Storyn är bra som tusan. Röstskådespelarna är bra. Valen jag gör har en impact. Jag känner av det. Det känns fel men ändå rätt när man gör vissa val. Jag får en konflikt med mig själv. Dom har gjort det bra. Striderna är bra också.

Tales blir det här. Tycker det spelat har kostat lika mycket sen det släpptes. Men nu blir det av.

Skrivet av Beertagne:

Game pass var bra ett tag, men sen överöstes vi med indie spel som jag misstänker 90% av oss som har/hade game pass inte skulle röra med tång.

Det är där man hittar många godbitar ibland.

Gaming for all. Xbox slogan ett tag nu. Hoppas sony följer efter. Vore fett nice att få gejma lite ps5 spel på boxen.

Jobbade i hamnen för ett bra tag sen. Dom la ner vår avdelning. Gick hem 3 månader med lön. Företaget betalade för något som heter/hette trygghetsrådet och där fick jag körkortet gratis. Intensivkurs.

Det var tufft att bli uppsagd men det slutade bra.

Nu har jag haft ett jobb inom biluthyrning sen tio år tillbaka.

Jag vet inte hur det kommer sig att ju mer som hatar eller ogillar spelet, så har jag roligare och roligare. Hmm. Jag har hur kul som helst med detta. Typ 40 timmar in och har inte ens nått kingpin. Redan fått full valuta för pengarna. Betan sög in mig. Ser fram emot säsongerna. Nya skepp och nya konvojer och lite annat smått och gott.

Har min sprit och drog produktion igång i spelet. Tillverkar och säljer rom och opium.

Red dead redemption 2

Många må vara skeptiska men många älskar också spelet. Beror på vilka forum och videos man tittar på.

Jag provade lite igår. Kan säga direkt att detta verkar lovande. Enligt mig. Men inget köp på releasedagen. Kommer avvakta lite och se. Men ett köp i framtiden blir det garanterat.

Disney nästlar sig in överallt. Ush.

Ny handlar dock inte frågan om folk kommer kasta sig över spel. Det handlar om att göra fler spel tillgängliga för fler. Tycker jag. Det här är ett steg i rätt riktning. Sen vad anledningen är, struntar jag fullständigt i.