Inlägg av chkld

Inlägg som chkld har skrivit i forumet

D

Skrivet av Ramrod:
Skrivet av chkld:

Glenlivet ska det vara, ihop med iskall Coca-Cola

Hädelse! Förstöra whiskey med cola.
JD och Cola kanske, men något annat? nja

En vanlig åsikt hos pretto folk Konstigt att folk har så mycket åsikter om just blandningen Whisky/Cola förutom just JD då. Har haft bartenders som har vägrat blandan whisky/cola åt mej när dom tycker att det är en för dyr whisky att förstöra. Haft andra bargäster som har stått och tjaffsat på mej i säkert 10 minuter bara för man blandar också. Har folk inget vettigare för sig

Glenlivet ska det vara, ihop med iskall Coca-Cola

Tog årets första glass i måndags och det blev också en GB Sandwich. Passade kanon i solskenet.

M

B

D

I

S

Sagan om ringen Triologin och Bilbo håller jag på och ger min systers ena barn i födelsedag/julklappar, kanonbra. Hennes andra barn får Harry Potter böckerna som jag också tycker är mycket bra.
Hade dop för min egen dotter i höstas och den presenten som jag tyckte var roligast var nog en "gunghäst" i form av en rosa moppe

Synd att du spelar på Snowbourne, hade detta gällt på Eldar hade jag varit mycket inresserad.

Bäst: Civilization V. Behövs verkligen en motivering

Sämst: Battlefield Bad Company 2. Inte jättedåligt men blev ganska fort enformigt IMO

Badrumsrenovering - första etappen

Ser riktigt snyggt ut.

TruB: Varför ska han låtsas vara någon som han inte är genom att ta av sej hatten? Kanske får han vänta lite längre på den rätta men istället få en tjej som gillar honom för den han är och inte för någon han låtsas vara?

Nosnos: Tack så mycket

Själv gifter man sig på lördag, och väntar barn i slutet av juni. En spännande sommar väntar
Ha så skoj på bröllopen!

Det är inte samma sak att gå på bio ensam som med någon annan, det är mycket skönare att gå själv. Speciellt om man annars brukar få gå med sin sambo som gärna ställer frågor och liknande undertiden filmen går. Nu har jag bara varit själv på bio en gång, Sagan om konungens återkomst men skulle gärna tänka mej att göra det igen.

Into the wild är en riktig kanonfilm.

Medic eller Engineer är spelklasserna som gäller. Som några har sagt här så kan man få sjukt höga poäng som medic genom att bara återuppliva och heala ens medspelare.
Men en välplacerad raket i baken på en stor tank så¨att den exploderar i ett vackert eldklot och se poängen trilla in slår heller aldrig fel.

Å va härligt med ett nytt Civ spel, som man har längtat.

Trevligt att se att ni testar lite olika designer på sidan och att ni är ganska aktiva med skrivande. Nu har dete väl inte hänt speciellt mycket under jul/nyårs helgen som passerat men endå så har ni snokat upp lite nyheter. Fortsätt med det bra jobbet.