Inlägg av Honung

Inlägg som Honung har skrivit i forumet

Är servern fortfarande igång? Spelat solo sen släpp och börjar känna att det vore kul med en server

Skrivet av Lagers:

Du har en poäng där, att ha för mycket tid kan leda till för mycket pillande och krav på detaljer. Så importerad av bidragen och att de får ut en spel på de korta tiden. Om man har jobb och kanske barn och andra saker som slåss om tiden också. Följt Game jam i flera år och tycker det är en av höjdpunkterna på FZ.

Kan bara säga att jag tycker det var en riktig utmaning att hinna med och fick skrota många idéer ju längre veckan gick. Alltid kul att utmana sig själv, men för att kunna komma närmare grundtanken med Nils så hade jag nog behövt lite längre tid. Barn, studier, vardagen i sig och att behålla en dräglig dyngsrytm gjorde att det kändes lite väl snävt.

Grymt jobbat alla, sjukt imponerad av vilken kreativitet det finns här på fz, år efter år! En absolut favorit tradition <3

"When I thought I was out, they bring me back in" grymt @Morti jag är på i år igen, undrar om jag kan fixa ett någolunda färdigt spel den här gången som inte känns bara prototyp 😁 mitt förslag på tema är Lugn, som lite motpol till kaos kanske 😇

Köpte collectors versionen till ps4. Jävligt bra och välgjord merch, men spelet fick jag glatt vänta med tills det uruhuvudtaget gick att lira, eller köpa det igen till PC. När jag väl gjort det sistnämnda och spelet ändå krashade om vart annat så gick luften ur. Sista gången jag köpte ett spel på release, och Cyberpunk 2077 kommer jag nog aldrig starta igen.

Ej obefogad kritik, det var en bajsmacka. Men jag lärde mig iallafall en läxa

Samma som ovan, lägger ner för i år.

Jag anmäler mig, och lägger "Kris" som tema förslag

Biomutant ps5 upgraderingen. Blev sugen på Yakuza, aldrig spelat. Spelar det någon roll vart man börjar, från Yakuza 0?

Skickat en ansökan på Racenet Xamoniag eller nåt sånt tror jag att jag heter där.

Skrivet av Bethåven:
Skrivet av piddau:

Har du kollat att du markerat filen som en spelbar fil? Verkar vara viktigt att du har en index.html också som spelar upp spelet.

Tror jag knäckte det, hade åäö i några filnamn, det tyckte inte itch om.Nu bör det vara uppe och möjligen spelbart om en stund.

nu ska det vara uppladdat, men verkar inte vilja fungera? Googlat mig till något om att det kan ta en stund innan det blir spelbart?
https://itch.io/jam/fz-game-jam-2021/rate/1280570

Gull-guy...

Slänger upp en liten skärmdump.

Jag anmäler mig! Kul att det blir av igen! Har säkert glömt lika mycket som jag lärde mig under senaste Jam'et.

Skrivet av Hanzo:

Kul att du gjorde ett försök!
Härligt att det blev gutt!

Jag har ganska rejält med rapsolja i, håll flaskan upp och ner så den kluckar till ett par gånger. Hela botten ska få en oljespegel.

Vi har den här grytan:
https://cervera.cdn.storm.io/b2707c8a-33c3-43cc-b14c-77bb7487...

Skeppshult stekgryta 3 liter med glaslock.
Den ska gå att hitta under 1000-lappen.

Stekgrytan är nästintill oförstörbar. Den vi har hemma är minst 15 år gammal och går fortfarande starkt. En bra investering!

Tack, jag hade i rejält mycket mer än så ;P. Ska införskaffas något liknande och göra ett nytt försök

Skrivet av Hanzo:

Idag lagade jag 1,5 kilo kött med 3 minuters handpåläggning. Det blev hur gutt som helst!

Tre steg

1. Sätt ugnen på 180 grader
2. Fyll stekgryta med rapsolja, 1,5 kg fläskkarré, salt, socker, peppar. Bonus: en överbliven lime-halva. Släng in allt i ugnen med lock på.
3. Spela Nintendo med sonen i 2 timmar.

Klart!

Helt klart det
enklaste, och godaste storkoket som jag lagat!

Och sedan
som grädde på moset…

…får man beröm ifrån familjen!

https://live.staticflickr.com/1646/26521408931_223b70bed7_n....
It’s super effective!

Gjorde ett försök igår. Blev jävligt gött, men kan du vara mer specifik när det kommer till mängden rapsolja? Och kanske tips på någon lämplig gryta? Det kokade tydligen över, och blev lite av en rökpelare här när sambon skulle värma käk idag

För mig är spelet tyvärr näst intill ospelbart just nu. Förutom att det crashat 2ggr så laggar när jag springer, för att inte tala om kör bil. Motorcykel är helt uteslutet för om jag råkar stanna och köra igen så har hojen sjunkit ner i marken en liten bit, och har vi två tillfällen fått se den falla genom marken. NPCer går igenom föremål titt som tätt, och som mest humoristiskt blev det när en kvinna satte sig i (inte vid) en bardisk så att håret stack upp som en krukväxt. Jag spelar (inte längre) på ps4.

@kristallkrona: Tackar Okej, jag får googla lite så löser det sig nog.

Tack för tips

Mitt userID är Alwrok, och jag tar gärna en guild invit

Testade en månad vid release, men sen hamnade jag i wowträsket igen. Kul med en fz guild, införskaffas snart och börjar kanske bakis-lvla på lördag. Ett par frågor, finns det stöd för handkontroll? Och är det mer eller mindre krav/qualityoflife att köra med addons, och isåfall har ni några rekommendationer?

@latahunden stort grattis!!

Skrivet av Belfry:

Om jag inte var Svensk så skulle jag nog inte ha någon uppfattning om Eivor var ett mansnamn eller ett kvinnonamn. Jag kan dock tycka det är lite väl slappt av dem att inte använda två namn som i tidigare spel. Jag kan visserligen tänka mig att de sparar en hel del tid och pengar på att inte behöva spela in två varianter för varje gång karaktärens namn är med i en konversation, det känns dock som en skitsak att vilja spara in på.

Jag trodde läääänge att Eivor var ett mansnamn, då min pappas kompis som ofta var hos oss hette Eivor. Visade sig någon gång i tonåren att han hette Eivon..

Vill ni lära er att skrika "Jag bränner ditt hus" så autentiskt som möjligt så föreslår jag följande