Inlägg av Bobbey

Inlägg som Bobbey har skrivit i forumet

När man tänker på vad de lovade för två år sedan... så är det ju en sjuk besvikelse.

De borde ha utvecklat spelet i 3-4 år till helt klart.

Men storyn är så välgjorda att man ändå förlåter spelet.

Denna typ av streamers är för mig lika roande som att titta på Babblarna, jag förstår inget men en hel generation tycker de är sjukt kul att titta på.

Det är inte samma generation som gillar dem, men de har ju något gemensamt med tanke på att innehållet är ungefär på samma nivå.

Jag börjar nog bli gammal, var ju med när FZ hette Fragzone och var en sida för Quakers som
var för coola för att va ute och festa utan hellre satt i en källare som luktade svett, Joltcola och flatulens.

Tencent äger ju Riot... i förlängningen är LoL kinesiskt.

Men vem bryr sig så länge man kan spela utan att få propaganda i nyllet eller
Kinesiska trupper går parad i Stockholm... innan var allt Amerikanskt nu Kinesiskt.

8/10 rätt säker på Another World men tjI fick jag,

Blood omen bleh vet jag inte ens vad det är för ngt...

@Aloysius: Finns ju spel med Nazister redan, Fallout utspelar sig väl efter ett alternativt 50-tal med kärnvapenkrig om jag inte minns fel. Om du inte gått LHS så vet du nog att Nazism inte stod så högt på agendan på 50-talet medan Kommunism var på väg uppåt och hade ett årtionde kvar innan det skulle börja dala för ideologin.

G2a äger väl Kinguin nu?

Köpte en Windows 10 Pro licens där för 300 kr, lite billigare än lite under 2000 kr i Sverige. Min processor brann upp och Microsoft menade att jag bytt dator för ofta på min licens. Hade en gammal bulldozer, kände att Zen var på tiden...

Gillar tanken på Troy, att man spelar ena eller andra sidan och bara försöker att hålla eller bryta belägringen under tio år känns som en kul avstickare. Man får prova att storma staden, sen vetefan om man tar emot den trojanska hästen som gåva men man vet aldrig 😎

Skrivet av USF-BH:

Vore de inte mer passande med någon funky elektronisk musik till ett sånt spel? men vad vet jag?

Nja ska väl va industribetonad synthmusik snarare, tänker Funker Vogt och Rammstein fram till Mutter.

Skrivet av USF-BH:

Vore de inte mer passande med någon funky elektronisk musik till ett sånt spel? men vad vet jag?

Nja ska väl va industribetonad synthmusik snarare, tänker Funker Vogt och Rammstein fram till Mutter.

FPS är inte som det varit förut, 3 rätt klarade egentligen bara Doom och Half-Life. Wolfenstein spelade jag ju bara originalet inga add-ons för då hade Doom 2 / Quake redan tagit över mitt liv.

Draven!

Bästa pris på kasta gris på prisjakt får jag upp under artikeln, på tal om algoritmer 😁

Spelar Frostpunk varvat med League of Legends. Har lite lust att spela EU4 för julmusiken de har, ett DLC nu men började som en uptareing första julen efter release, eller var det så länge sedan som EU3?

Skrivet av Kixo:

Priset på aktiekursen inkluderar förväntad vinst. Om marknaden tror att de ska göra 3 miljarder i vinst så korrigeras kursen därefter. Om de sen "bara" gör 2 miljarder vinst så sjunker kursen. Helt enkelt så tar kursen hänsyn till förväntad vinst, d.v.s. när företaget värderas på börsen så tas framtida vinster i beaktning.

De snabba upp- och nergångarna beror till del på automatiserad handel också.
Blankning t.ex är ett gissel, en liten dipp blir inte sällan ett ras av sådan verksamhet t och allt sker med algoritmer i datorer...

För var spelstudios ett gäng utvecklare som gjorde spel de själva ville spela... Idag är det hundratals utvecklare som bygger spel efter en mall som är grundad på vad man får mest betalt för. Dags att hämta facklor och högafflar? Nä vi skriver arga kommentarer i forum!

Wow blev stort pga Blizzards PR-Maskineri, allt annat hittepå är tjuren avföring. De flesta andra MMO jag spelat har jag ju blivit upplyst av genom vänner som spelat.

Hade alla tre på C64, trean var favorit, tvåan och trean var dock buggiga och man fick trixa för att få dem att flyga.

Allt är relativt, Rockstar kräver kanske för mycket av sina arbetare men de har säkerligen löner vi kan drömma om. Din mobil är gjord av asiat riktigt. En sweatshop med 18 timmars arbetsdag för lite risnudlsr och en träbrits att sova på... Men de är ju inte vita..

SC till Dreamcast var verkligen ett bra spel. Saknar mina gamla Dreamcast, även modet fanns typ fem spel till den då de begav sig.

Bara spela Fallout och Fallout 2 så 4/10 var över förväntan.