Inlägg av Nuckan

Inlägg som Nuckan har skrivit i forumet

Skrivet av totte1015:

Exakt samma här, blir lätt överväldigad när det väl börjar dra iväg med inkomster och utgifterna

Funkar MP bra för dig? Jag och en tjejkompis har försökt flertalet gånger under året att dra igång en server, vilket är hopplöst, vi kan inte se varandras servrar 90% av gångerna, så vi ger upp :/

I början hade vi bekymmer med MP i.o.m. att hitta och ansluta till hosten. Vill minnas att hosten var tvungen att ange specifika inställningar i stil med Friends only = Off och Auto accept = Off. Därefter startade hosten spelet i co-op, andra skickade en request att joina efter att sessionen/världen hade laddats och hosten accepterade förfrågan in-game.

Detta var på PS5.

Trevligt tidsfördriv och att spela tillsammans med ett gäng andra gör spelet riktigt underhållande. Kan även tipsa om att Farmers Dynasty ligger ute för 61,80kr på PSstore för närvarande, ser lovande ut.

Skrivet av Sur Apan:

Inte bara billigt, gratis!

Jag tar två!

Störst, men kanske inte mest betydelsefullt: Håller ett världsrekord i Rocksmith 2014, legat stadigt i +2 år snart.

Khandar Estrada khandos thrus indactu nosfrandus khandar dematos khandar. Typ, så glad.

Själv var jag uppe i +200 försök innan Malenia åt grus. Den tjejan bjöd upp till batalj..

Första Prey (2006). Skaffade det helt utan förväntningar och det slutade med en komplett genomspelning av kampanjen under en och samma kväll, hur bra som helst. Samma sak med det första Outlast, kunde bara inte sluta.

The Quarry inhandlades igår för 260kr till PS5. Verkar lovande!

Mamma Mia!

DayZ - Standalone. Första och sista early access köpet för min del.

Moderskeppet - Där nördar förblir nördar!

Skrivet av Lilagröt:

De som inte sköter hygienen i last of us världen blir helt enkelt smittade och blir klickers eller vad de nu kallades.
Kläderna förklaras enkelt. De har plundrat en övergiven hm/dressman så de har flera hundra dubbletter av alla plagg.

Mm, se bara hur bra folk sköter ex. handhygien i verkligheten, både före och efter pandemin..

"- 26 procent av männen tvättar inte alltid händerna efter toalettbesök. Motsvarande siffra för kvinnor är 18 procent."
WaterAid - Undersökning handhygien (före Covid)

"Frågan som ställdes var: ”Tvättar du händerna oftare nu/idag än innan utbrottet av coronaviruset?”
82 procent svarade ja och 18 procent svarade nej."
WaterAid - Undersökning handhygien (efter Covid)

Det lär nog finnas en och annan butikshylla som gapar tom kort efter att produktionskedjan bryts men det kan förvisso vara möjligt att hitta något lager med orörda tillgångar. Något av alternativen är mer troligt än det andra.

Skrivet av Thane:

Man har använt såpaliknande vätskor för att tvätta sig i 5000 år. Med kunskapen vi nu har om hur viktig renlighet är för hälsan tror jag verkligen det kan vara en prioritet i en zombie-apokalyps.

Visst, folk kan och har kunnat tvätta sig under en lång tid men det är inte en säkerhet för att alla faktiskt efterlever det i praktiken. Det räcker med att gå ut på stan och se sig omkring så kan en peka ut minst 10 pers som inte har tvättat sig under de närmaste dagarna.

Det förklarar heller inte de klanderfria kläderna och utrustningen. Fläckfria kläder och ett liggunderlag som ser ut att ha plockats rakt av från butikshyllan. Lev en vecka ute i skog och mark utan tillgång till diverse faciliteter och det är lätt hänt att det uppstår en och annan smutsfläck eller reva i utrustning/kläder. Det förtar illusionen.

Skrivet av Fatmajk:

Bara för att de lever i en smutsig omgivning betyder inte det att människan inte kan tillverka tvål och shampoo längre. Det är ganska basic produkter. Det innebär ju inte att man slutar tvätta sig bara för det springer lite zombies på gatorna...

EDIT:

Här har ni förslag på vad ni kan göra tvål av:

förslag på tvål

Bara att de trallar över till närmaste ICA-handlare och införskaffar sig allt på listan, utöver resterande material som lär behövas. Saknas något i den första butiken så kan de enkelt fråga Siri som kan leda dem till nästa ställe med hjälp av Google Maps. Det gäller att prioritera i en dystopi och man ska väl inte göra det svårt för sig.

En liten och diskret detalj som Peter Jackson lyckades med, som många andra misslyckas med, är all smuts och åkommor karaktärerna drog på sig när de var ute i vildmarken. Spruckna naglar, trasiga kläder, skrapsår, m.m. vilket skapade en trovärdig bild.

Men som någon nämner nedan, det har kanske sin förklaring. Svårt att avgöra med tanke på det lilla vi har sett.

Hela och rena kläder samt nytvättat hår.. Första intrycket är att Joel och Ellie ser ut att vara ologiskt rena med tanke på vilken omgivning de lever i.

Min standard rekommendation: Stardew Valley! ^^

Fy hundan, gick ju bra det här.

Skrivet av Lirilesh:

Köp 2 år av Xbox Live (antingen via Elgiganten eller Livekort). När du väl aktiverat detta på ditt konto så går du in på Xboxet, accepterar erbjudandet att prova på Gamepass i en månad för 10kr. Dina två år kommer konverteras till Gamepass Ultimate.

Det låter inte alltför dumt det. Tack för info!

Tack för svar!

Var inne på den banan jag också men räknade lite på det och kom fram till att jag med all förmodan inte kommer att nyttja det tillräckligt mycket för att rättfärdiga den totala slutkostnaden.

Har en PS5 som huvudkonsol som nu eventuellt kompletteras av en series S för Halo, Gears of war och Forza serierna.