Inlägg av Odin

Inlägg som Odin har skrivit i forumet

Skrivet av Barkbiten:

Tänk om det blir 100 gånger sämre.

Jag har ingen investering i Kotor, aldrig lirat det, har bara sett folk på twitter prata om det och sett några artiklar. Googla "kotor remake story"

Lyssna aldrig på rykten för det är som sagt bara rykten folk pratar bara en massa skit nuförtiden.

Lägg ner den jävla Star Wars: The Old Republic. istället bara skit och lägg fokus på Anthem .

Hade vilja ha det D2-hållet med 100lvl som max men det får inte ta för lång tid att nå dit på grund utav Seasons om dom inte vill att det. att ett season är fyra till fem månader kanske. Och ingen paragon system vill jag se.

Varför kan man inte få båda delarna, varför ens behöva välja.

Skrivet av Godofcheese:

Kraftfull
Tyst

Pick one
Du kan inte ha båda i en liten låda

Där har du så fel såklart att du kan ha, det beror på hur du bygger den.

Skrivet av SID 6.7:

Varför vill folk spela ondingarna i Star Wars? Förutom dom häftiga rustningarna är dom ju bara lightnazister som leds av emos. Töntigare badguys får man leta länge efter, bara Papatine som var något att ha och till och med han förvandlades till en kacklande seriefigur i ep 3.

Jedis rockar! Predika fred och samförstånd samtidigt som man skivar "ondingar" på löpande band medans man känner sig moraliskt överlägsen.

För att ett mynt har två sidor sen beror det på vilken sida man står på båda tycker att dom är dom goda. och snälla dra inte in Nazist skiten i detta här.

Skrivet av Spoonfish:

@Kleptoman: Är detta en pik mot kineser? Eller mot japaner, då Kojima är japan? Gentemot amerikaner/britter, som också bara kan ett språk? Eller gentemot svenskar? Mycket syfteslös och oklar kommentar, måste jag säga.

Om du nu tolkar det på annat än vad han har skrivit där så är det ditt problem, och sen så har han en poäng i det han skriver behöver inte skrivas på annat sätt klart och koncist.

Nja inget köp för det priset väntar hellre på VIRPIL VPC ACE-1 Rudder Pedals.
https://virpil.com/en/blog/158-introducing-the-final-part-of-...

NU FÅR DET VARA NOG!! Ni är ju fan inte kloka hur fan var inte TD1 och Destiny 1 och 2 i början riktiga jävla skit spel var det men men. man glömmer visst jävligt fort sluta och hacka på Anthem nu och ge det en chans att fixa till detta och till Fredrik Eriksson sluta att strö salt i såret hjälper inte ett jädrans skit. blir så jävla trött på en massa skit snack hela tiden om ni inte tycker om spelet så låt bli det och gå vidare men sitt inte och klaga på det bara för att alla andra gör det det är bara hyckleri. Jo jag vet att det har en del problem men inte fan sitter jag och tjötar om det hela dagen.

Skrivet av Nioreh:

@Sebbepojken: Den värsta boven enligt mig är att folk lite här och var börjat kalla 1440p för 2K, när 2K egentligen är närmare 1080p.

yeap korret 1440p = 2.5k till och med..Så det är till och med bättre än bara 2k

Terms like "2K" and "4K" don’t refer to specific resolutions. They are resolution categories. They are used to classify resolutions based on horizontal pixel count. "2K" refers to resolutions that have around 2,000 (2K) pixels horizontally. Examples include:

1920 × 1080 (16:9)
1920 × 1200 (16:10)
2048 × 1080 (≈19:10)
2048 × 1152 (16:9)
2048 × 1536 (4:3)
All of these are examples of 2K resolutions. 1920×1080 is a 2K resolution. 2048×1080 is another 2K resolution. 2560×1440 is not a 2K resolution, it is a 2.5K resolution.

"2.5K" refers to resolutions around 2,500 (2.5K) pixels horizontally. For example:

2304 × 1440 (16:10)
2400 × 1350 (16:9)
2560 × 1080 (64:27 / ≈21:9)
2560 × 1440 (16:9)
2560 × 1600 (16:10)
All of these are examples of 2.5K resolutions.

Skrivet av Hajfena:

@Golemtosh:
Genre? Det här är väl en helt egen genre idag. Vill man flyga rymdskepp och ha kul kanske Everspace är något att spela.
https://imgur.com/gallery/Ep6lHpp
Grafiskt sett ser det okej ut.
Storleksmässigt, ett helt solsystem(än så länge) där man kan åka omkring hur man vill ser det okej ut.
Men, är det det viktigaste av allt när man tittar på ett spel och om man gillar det?
Du kan ju kolla in vad jag skrev i oktober om detta och om vad jag tycker om Chris Roberts så kallade spelmekanik, där han dessutom uppmanar till greifing av andra spelare för att vi ska tvingas till att umgås.
#3833705

I min värld hade jag haft PvE i det första solsystemet så att folk får lära sig att spela och flyga rymdskepp, alla andra kommande solsystem är pvp, men idag och förmodligen imorgon stödjer Chris pvp och greifing av andra mer casual spelare som var med och backade detta 2012.

Jävla skit snack och rent jävla förtal. jag är också en Backer sen början utav denna resa du har all möjlighet att lära dig att flyga rymdskepp. köp ett start packet och börja flyg bara svårare än så är det inte. ang. din post #3833705 så gnäller du på en ekonomi i spelet som inte ens är färdigt och sen gnälla på FOIP som inte heller är klart och finslipat spelet kommer antagligen inte släppas fören tidigast 2022 så det finns gott om tid att fixa alla dom bitarna men det kommer inte att hjälpa att sitta här och gnälla om det.

Skrivet av Jkeg:
Sitter själv i den stängda alfan och är positivt inställd - detta kan faktiskt bli bra! Men att redan nu säga att hypen dog och att det inte lever upp till förväntningarna när det tydligt och klart går att läsa följande från BioWare, är upp åt väggen enligt mig.

"Please remember that in this closed alpha the game is not in a final state. This build was setup for this test only. We have removed nearly everything from the game except the tutorials, first mission, a few story points, and freeplay. All of this is so we can test the servers, matchmaking, and other technical bits n bobs. This doesn't represent final combat, progression, itemization, story, or the final version of the game."

Vad är det som är uppåt väggarna? Det är ju bara helt logiskt. Stängda alphan är till för att i detta skede samla data och intryck från spelare av en begränsad del av spelet. Varför ska då alphatestaren bli tvungen att ladda hem och installera fulla spelet? Hade det varit fulla spelet så hade det mest troligtvis dataminats sönder och antagligen crackats och lagts upp på nätet.

Har du aldrig deltagit i alphor av ett spel tidigare, eller spelat ett demo i ditt liv?

Du läser fel han skriver ju det du skriver läs tills du förstår vad han skriver.

Skrivet av uberpwnage2.0:

Gammal artikel som tagits ur kontext. Inget är bekräftat ännu. Deras källa är från September så inget nytt direkt.

Sennaste vad jag hörde så är det detta som gäller fortfarande om inget har ändras och så vad jag vet har det inte gjort det. och Kina är fortfarande off limits för Smilegate.

Då vart det klart Kina är ur bilden det kommer till oss nu efter koreanska öppna betan.
https://mmos.com/news/smilegate-confirms-lost-ark-coming-west

"Somliga går med trasiga skor Säg, vad beror det på?"

Skrivet av KoP:

Tragiskt hur? Han var för bövelen 95 år gammal. 😂

R.I.P Stan Lee

Vad är det för fel på dig vissa respekt vad har det med saken att göra att han blev 95 år för mig så hade han fått leva mycket längre än så ingen vill bli gammal och dö inget som vi väljer att göra.

jävla barnungar om nu inte gillar BR så låt det vara skit i det men för den saken skull sitt inte här inne lipa som en fem åring om det.

Jävla bra skrivit man blir sjukt taggad utav att läsa detta och sätta händerna i 3.3 skall bli skoj detta.

Säger så här köp inga kort låt dom få svettas lite vi tvingar dom båda på detta sättet. varför skall vi ta den smällen med att köpa två år gamla kort med priserna som är nu eller med 20% lägre.. med 30-40 % lägre jo då kan man köpa men inte som det är nu inte ok. kan dom vara vidriga mot oss så kan vi vara det tillbaka.

Skrivet av employed:

Seriöst. Hur många är taggade över detta spel? Spelet är skitsnyggt på alla sett och vis på något sett så känns världen rätt stel och intetsägande. =/

Kan inte hålla med dig där jag tycker tvärtom det känns och ser väldigt levande ut... Och jag är väldigt taggad inför Anthem.