Inlägg av swe.-SiOUX-.swe

Inlägg som swe.-SiOUX-.swe har skrivit i forumet

Alltid önskat att Rockstar skulle ta sig an WH40, skulle verkligen bli intressant..

Skrivet av gizm0:

Äntligen får man se Endurance tävlingar, tyckte själv att karriär läget var lite meh och saknade hur karriär läget var i GT3 och GT4. Och äntligen igen att man kan sälja sina bilar, har en del bilar som jag skulle vilja sälja då jag kommer aldrig köra dom något mer. Men annars av den lilla stund jag har kört GT7 så har det varit kul.

Hoppas såfall dom lägger till "auto drive" i 24h tävlingarna

Haha.. ja j-vlar vad länge sedan man använde "B-Spec" och gick på krogen under tiden.. grinding on another level!

Skrivet av Johan Lorentzon:

Får mig direkt att tänka på svenska Ground Control?

Åhhh favvo spel, Massive!

När släpps det till PS5?

Priset kommer vara viktigt på denna, sett liknande projekt dö ut pga. löjligt pris..

"TV-Spelare"

...synd som någon sa tidigare att 40K spel alltid hamnar i "meh/budget" kategorin.
Tänk vad Dice, Massive eller Rockstar skulle kunna göra med Warhammer 40k licensen..

Skrivet av lasselason:

Nej. Väldigt mycket hype för ett spel vi vet så lite om, det kanske blir mediokert och buggigt, det är ju trots allt Bethesda vi har att göra med. Själv har jag xboxsx och gamepass så det blir att prova iallafall.

Gillar det, lite mer Rockstar vibbar över det hela och inte som Projekt RED som öste ut PR hype trains i 2 år tills dom till slut levererade "mästerverket"..

Skrivet av anon_326114:

40k är grymt bra i bokform. Brukar lyssna på ljudböcker på kvällen.

Eisenhorn-trilogin är allmänt ansedd att vara en bra start i bokform. Och den är riktigt bra. Följer en Inquisitor vid Gregor Eisenhorn med följe. Första boken heter "Xenos".

Annars är Gaunts Ghosts serien också bra, följer Ibram Gaunt med sitt förband Tanith First and Only genom krig och smuts. Första boken i denna serien heter "First and Only".

Intressant!, var kan man lyssna på dom?

Ser ut som ett spel till Paddan.. inte mer.

Har inte spelet själv, då jag inväntat patch, prisdump och nu själva spelet till PS5'an.
Men under tiden så har jag snöat in på jämförelse videos i mellan CP och GTA V.. och efter det så känns det inte längre aktuellt.
Vet inte ens om alla dessa brister kan patchas, känns mer som det är en undermålig speldesign ifrån början..

Skrivet av gundemannen:

Har kört ett par timmar och redan tröttnat tyvärr, vill testa endgame, men resan dit är alldeles för lång, tråkig och extremt repetitivt. Varenda uppdrag och område är uppbyggda på exakt samma sätt. Outriders fick mig att uppskatta Destiny 2 mycket mera faktiskt.

Gjorde likadant, dammade av Destiny 2 efter jag testat Outrider demot.. spelar Destiny 2 fortfarande

Testade demot... som någon summerade det tidigare, grafiken är inte "top notch" och riktigt stela kontroller.. känns som en budget version av Destiny hur jag en vrider och vänder på det. Gillar storyn, så vi får se..

Kanske skall ge det en ny chans på PS5'an, hoppas dom får loss lite folk ifrån allt CP buggfixande bara..

Skrivet av Auditor:

Någon som har någon uppfattning om hur det går med webhallen? Förbokade en disc 2020-08-30 och fortfarande inte fått någon leverans eller så mycket info.

Inte hört något sedan 16/11/20: "Det du vill veta: Du kommer få din enhet under 2021 (mer information följer…)"

Hmm ser ut som dom rippat Snow Runner rakt av.. vilket är en helt fantastisk idé till denna typ av spel.. mer immersion till folket!

Skrivet av Fredrik Eriksson:

Det finns lite av olika slag. Bland de "passiva" hittar vi dyrare bränsle, globala kriser, väderkatastrofer (Evert?), signalfel, och annat det är svårt för spelaren att handskas med. Att ha gott om pengar är alltid en bra grej. Sedan finns sådana som redan har "hänt" när du blir medveten om dom. Ett plan kan exempelvis ha råkat få med sig något "farligt" ombord, och då kan det bli böter och sänkt anseende.

Mer handfasta är t.ex. nödlandningar. Det finns en rad olika, som akut sjukdomsfall ombord, motorfel och så vidare. Detsamma gäller starter då fjäderfän kan ställa till det. Man kan bygga anläggningar som hjälper mot just sådant. Det finns lite mindre "katastrofiga" katastrofer, men det är kul att gå in i spelet utan att veta för mycket. En flygplats är en jäkla koloss, men ekosystemet kan vara sårbart.

Man kan även välja svårighetsgrad och där påverkas just nödlägen.

Tack!

Skrivet av Tomas Helenius:

Hela spelet ÄR ett pandemiläge: nåt att göra när du sitter hemma istället för att flyga till Kanarieholmarna.

Absolut!
Såg att det kunde börja brinna och undrar om det finns något annat? ("Läs: bomb/folk på banan/smugglare/Pandemi/Sjukdom etc.")

Finns det något "Pandemi" läge?

Pssst...