Inlägg av mats

Inlägg som mats har skrivit i forumet

Nej! Vafan! Fuck cancer!

Beror på...

Det beror helt klart på hur pass taggad jag är på spelet det gäller.
Jag väntade t ex väldigt länge med att köpa Cyberpunk 2077 till PC bara för att man hörde hur pass trasigt det var till en början (och fortfarande är, enligt vissa...), fast jag väntade inte tills de hade rätat ut alla de problemen. Var för peppad helt enkelt, plus att de hade dragit ner priset på en boxad variant med en massa stickers och att annat gojs, så då slog jag till.
Men i generella drag så brukar det ändå bli nästan ett år efter release som jag köper spel. Nu för tiden köper jag inte alls lika mycket heller som jag gjorde förr.
Då det kommer till kommande spel så kanske jag har ändrat åsikt helt. Som sagt, beror på hur mycket hype-tåget lyckas med att dra med mig in i kaoset...

Ser smaskigt ut! Hoppas att jag kommer att gilla mekaniken i spelet. Man är ju en gammal xcom-räv, så jag vet inte om jag har så snabb hjärna att fixa det RTS-style, även fast det finns en slow down-funktion när man ger order.
Men rejält nyfiken är man allt.

Och så är det rätt så jäkla bra att Fragzone Fredag finns! In och tumma upp varje sändning nu!

Skrivet av anon_332944:

Samma här. Känns som dom fått till en rätt bra balans nu. Förutom helis som är alldeles för OP fortfarande.

En annan sak jag tycker är lite trist är att det fortfarande existerar på tok för mycket buggar.
När jag tar en hiss i en byggnad t ex så buggar det ur och rycker rätt så rejält.
Sen får jag problem med kameran efter att jag har använt Lis målsökande missil en bit in i en match. Den gör så att det blir omöjligt att köra fordon eller använda missilen igen. Måste starta om spelet för att få det att funka igen...
Men trots detta så har jag ändå kul!

Skrivet av anon_332944:

Blir det nog för mig också.
Har haft det rätt så skoj med det nu på sistone.

Hmmm, jag har inte så mycket ljus hos mig. Bor ju i Gbg, mest regn här, vilket detta quiz har förutspått.

  1. Starfield

  2. The Expanse: A Telltale Series

  3. Deliver Us Mars

God jul Fragzoners!

Fräsigt! Julknäck i brallan på den! Men jag gillar Dead Space och Josh Duhamel så då får man leva med att man är harig som en kanin!

Det kommer när det kommer. Bara det inte blir som Chris Roberts kärleksbarn Star Citizen...

Skrivet av Visual Prick:

Starfield och High on Life är nog de ända jag skulle tänka mig spendera tid på i dagsläget .

Åtminstone Starfield för min del. Känns som om jag egentligen inte gillat något spel på ett rätt bra tag. Så ingen press på Starfield, men levererar de inte något som passar min spelsmak så blir jag lite ledsen i ögat och går vidare till något annat.

Skrivet av Dunder:

Får hoppas att det får ett bättre slut än TV-serien.

Jo, det var lite abrupt slut på den.
Mitt tips är att läsa bokserien som TV-serien är skapad efter. Den har lite mer av allt kan man säga.

Ser fram emot att få spela Drummer i vinter. Hon är så jävla badass att det räcker och blir över!

Jatack! Och jag vill ha tillbaka Elias Toufexis i rollen som Jensen!

Skrivet av DerpMcDerp:

https://youtu.be/pD0epul2H94

Fler hunkar som är öppna med sin nördighet.

Jupp, Joe Manganiello är en riktigt hunkig nörd också! Har sett några intervjuer med hans fru, Sofía Vergara, där hon beskriver att hon tar hand om honom och hans gäster när de spelar D&D genom att servera dricka och snacks. Så jäkla gulligt!

Midlife Crisis - Faith No More

Forever Young - Alphaville

Skrivet av uberpwnage2.0:

Inte fet alls. Min "backlog" består av högst 10 st spel jag kommer spela den närmsta tiden, och när de är klara tar jag 10 st till.

Jag har på riktigt aldrig förstått att sitta och hålla koll på en backlog med typ 100 (i vissa fall 500..) + titlar. De flesta av dem kommer du, och nästan alla andra, aldrig att spela.

För att slippa stress gör jag som sagt bara en liten lista på de titlar som känns mest intressanta nu, och gör en ny när de 10 spelen är slut.

Önskar jag kunde göra så också!
Bara på Steam har jag säkert runt 200 titlar varav jag har spelat kanske runt 20 av dem. Säkert fler om jag räknar de som jag inte spelat mer än en timma.
Men skärpning utlovas. Kanske...
Tvångstankarna kring alla spel-reor eller speltjänster är för många för att stilla mitt begär.

Kollade lite på en märklig stream idag med Volvos Senior UX Designer, en Business analyst från Volvo samt en kille från Epic där de pratade om likheter och skillnader med hur man tänker på hårdvaru,- mjukvaru- samt UX-design mellan de olika branscherna, automotive och spelbranschen.
Mycket hypande och luftslott(eller luftbilar?) som skulle säljas in såklart och hur häftigt det här samarbetet är, men jag kan inte sluta tänka på hur påklistrat det kändes.
Jaja, jag ska inte gnälla allt för mycket, det är alltid kul med nya grejer oavsett vart det händer. Så jag hoppar på hypetåget(bilen?) och hoppas på snabb frame rate ute på vägarna i framtiden!