Inlägg av Jgzon

Inlägg som Jgzon har skrivit i forumet

Skrivet av Knalle:

Jag brukar alltid ställa en fråga till alla som hävdar Xbox som överlägsen/vinnare. Varför speglas detta inte i försäljningssiffrorna? Om Xbox är så bra borde den utklassa övriga konsolerna. Eller är det ytterligare ett fall där den dumma och oupplysta pöbeln inte vet bättre?

War never changes

Skrivet av gundemannen:

Sedan Ui går ju verkligen inte att ha en kamp mellan, den kategorin är ju helt och hållet personlig och borde bli oavgjord den med.

Håller med, kampen om UI är OUTRAGEOUS!
Den har uppdaterats och förändras under åren, den Xbox har nu är inte alls samma som tidigare.

Skrivet av mh76:

Vet inte vad du gör med dina kontroller. Jag har aldrig råkat ut för en trasig handkontroll till ps4 och ps5. Dock till ps3 hände det tyvärr ett par gånger.

Övriga du skriver om är såklart smaksak. Xbox har absolut sköna handkontroller. Äger kontroll till datorn.

Är nog för arg när jag spelar så spakarna går sönder och knapparna blir för utslitna, brukar gå att fixa genom att öppna upp dom och pilla lite. Xbox kontrollerna har haft ett visst problem med just stick drifting (går ofta att fixa med mjukvaruinställning), vet inte om det är något som är vanligt även med PS-kontrollerna. De nya Xbox kontrollerna ska vara bättre men de har jag inte hunnit testa.

Det finns bara krig!!! (imiterar Raubtier)

Xbox har mycket skönare kontroller och detta har varit sant sedan Xbox 360. Har provat spela med PS-kontroller och hatar dom verkligen. Haptic feedback grejen kan ta sig i arslet, inget som är övervägande. Men å andra sidan går dessa kontroller sönder hela tiden så ingen av kontrollerna är speciellt bra, skit alltihop!

Den sanna segraren i konsolkriget är Xbox. Ni måste vara ärlig med er själva och bara inse att det är så, inte bara som konsol heller, Microsoft håller på ta över nästan allt inom spelvärlden. Så fler sätt att spela på vinner Xbox lätt, du kan lira precis vart du vill och med i stort sätt vilken device du vill. I detta forum kryllar det dock med PS-fanboys i nästan varenda tråd, så länge det gör det så fortsätter kriget! Until all heretics has been purged!!

Enda tiden Playstation hade något att skryta om var deras exklusiva titlar som inte längre är exklusiva.
War never changes...

Laddskärmarna i det tidigare spelet var ju lite utav en feature, ett tillfälle att pusta ut och samla sig. Så man inte konstant behöver skita ner sig av rädsla.

Vill se en helt ny Remake av första Command And Conquer, där man börjar om från scratch och gör det bästa som går med dagens teknik.

Eftersom "Remake" saknades från frågorna så valde jag uppföljare, det näst bästa.

Skrivet av breahl:

Kojima kommer hålla sig till den större säljande konsolen PS5

Inte om det handlar om finansiering, det finns ganska så fett mycket mer ekonomiskt stöd att hämta hos Microsoft. Tänk också på att spelet kommer finnas tillgängligt via Consol, PC och kanske X-Cloud. Sen att inte glömma Game Pass som gång på gång har bevisat hur effektivt program det är för att lyfta fram nya spel till publiken.

Bara för att en konsol säljer bättre innebär inte att antalet spelare eller ekonomiskt vinning behöver bli bättre för Kojimas nya spel, framför allt inte när det handlar om en ganska så isolerad plattform.

Skrivet av Molotov:

Kloka ord, bort med kill/death i conquest. Det behöver inte ens synas i scoreboarden utan kan vara en kul "stats" man sen kan kolla.
en "kill" ska inte ge poäng om det är mitt ute i ingenstans eller ens överhuvud taget bara räkna ner motståndarnas ticket.

Precis, skulle kunna lösas genom en patch om det visar sig bli ett problem i nya BF.

Perfekt med botar som fyller upp tomma platser i Conquest-lagen. Väldigt många gånger det hänt att man kommit in på nästan/eller helt tomma servers.

Battlefield i Conquest har egentligen aldrig handlat om kill/death ratio, det är bara bättre om det försvinner helt från statistiken så att spelarna kan börja kämpa mot objekten och samarbeta. I stället för "Run & Gun" eller kampar med stridsvagn hela matcherna alldeles vid utkanterna av banorna, vilket ofta inträffar att någon i laget gör solo och skiter i dom andra. Hade jag bara spelat för att få bra KD så hade jag börjat spela COD eller endast kört Team Deathmatch, där botar enligt rykte inte ska finnas med.

Skrivet av theBoosing:

Om det kommer en Quake remaster, jävlar vad FZ måste fira då

Det saltade ryktet handlar om en "Reboot"(Vilket är ännu bättre), inte en remaster.

Very much so, satt redan under gårdagen och funderade på att lira igenom alla nuvarande spelen.

Skrivet av matt76:

Tror du verkligen att varje studio Microsoft äger arbetar med 2 spel vardera (samtidigt)? Kan visserligen drömma, men det är rätt orealistiskt, om vi nu inte snackar indie-spel etc. AAA-spel tar alltid 2-3 år eller längre att utveckla.

Det är vanligt att spelstudior jobbar med två eller fler spel samtidigt, eftersom processen tillåter det. Ta som exempel när all concept art, story och level design är färdig så kan de folket gå vidare och börja på nästa spel. Därför de kan släppa två spel med ca 1 års mellanrum. För allting i spelutveckling går inte i samma takt, det slutar med att halva studion får sitta och rulla tummarna om de inte jobbar med två spel åt gången.

Skrivet av Sapiens:

Nej men så fort man talar om kostnaden om en ny konsol, räknar ingen med kostnaden för en TV. Samtidigt som alla datorer helt plötsligt tappar förmågan att kunna uppgraderas, där allt måste köpas helt nytt av någon konstig anledning.

Det är en dryg dubbelstandard, där datorer måste av någon bisarr anledning alltid anpassa sig efter konsolerna restriktioner, medans konsolerna övriga utgifter alltid ignoreras.

En dator-skärm är oftast billigare än en ny TV. Argumentet man hör hela tiden att folk redan har en TV håller nog inte alltid här, då långt ifrån alla redan har en vettig 4K-gaming TV.

Är man en konsolspels-entusiaster, tja då kanske man redan en grym 4K-TV. Precis som är man en PC-entusiast, har man troligtvis redan en bra dator, där allt man kanske behöver göra för att matcha eller prestera bättre än en Series X, är att uppgradera grafikkortet.

Ja en helt ny bra speldator blir dyr ~20 000kr + en hyfsad skärm ca 5000kr.

Drygt 4x dyrare än en Series X. Men ta med en vettig 4k-gaming-TV för runt 15 000- 17 000 kr och den stora prisskillnaden försvinner.

Skrivet av Youjimbo:

Varför kan inte samma skärm anvädnas till konsol? Om du nu vill räkna på det sättet? Om du vill jämföra äpplen och päron skall du väl sätta samma skärm på dem? Eller kan man bara spela på TV om man har konsol och bara på skärm om man har PC?

Precis vad jag tänkte påpeka, det går bra med nästan vilken monitor och tv som helst. Jag har inte ens en tv hemma, så jag använder en vanlig gaming monitor.

Värst vad många här verkar sitta med nya feta speldatorer... Själv sitter jag bara med GTX 1000-serien och en dator som är över 4 år gammal. Så för mig ser Xbox Series X inkl. 24 månader Game Pass U ganska lockande ut.

Den är ganska ful... Tyckte den hade en viss glans i 3D-renderingarna, men på det där fotot ser den knubbig, knölig och tråkig ut.

Blir att sälja bilen så man har råd till en Series X

Skrivet av Rakoon:

Sony: BuT bUt My ExClUsIvEs!!!

Finns i sjön!

Jag röstade på Series S, den passar min tv-hylla bäst och ser väldigt retro ut, dock hade jag velat ha den svart.

Seriex X ser så klumpig ut men jag gillar färgen och att den inte försöker vara annat än en låda.

Playstation 5 kan jag ändå förstå att vissa anser vara clean, det är något med den som ser stiligt och cleant ut. Den ger mig lite Mirror's Edge vibbar, vilket jag kan uppskatta. I mina ögon är den rätt cool, men den skulle inte passa in hos mig.

Kan dessutom vara roligt ibland att gå tillbaka till gamla spel, antingen för nostalgin eller bara för suget. Då vill man kanske ha den möjligheten utan att behöva fylla vardagsrummet med spelkonsoler?