Inlägg av WildThing

Inlägg som WildThing har skrivit i forumet

Asså jag gillade Hellblade 1, men jag tycker det är mer en upplevelse än ett bra spel. Är liksom inte med helt på varför jag borde spela uppföljaren. Jag gillade att storyn kändes ganska klar liksom.

Älskar det här spelet, även om förra expansionen var lite en besvikelse. Men jag har fått massvis med timmar i spelarskapat content så det gör inget att man stöttar spelskaparna

Gick bra ändå!

Skrivet av Slutbossen:

Fyra burkar sprayfärg så jag äntligen kunde bli klar med detta härket och då är jag inte ens nöjd men någon gång måste man ge sig och göra rätt nästa gång.

<Uppladdad bildlänk>

Fy helsike vad coolt! Riktigt snyggt där

Asså ettan kändes som lite som en okej prototyp. Typ, det finns något bra här men det går inte hela vägen. Så jag ser mer än gärna ett nytt försök på det!

Skrivet av Påskmust:

Har fina minnen av expansionen The Titans, tyckte dom var så coola då. Kommer det ingå i den här utgåvan?

Dom visade upp Grekernas titan, Cerberus. Så det måste det

Frågan är, kommer dom remastra den värdelösa cashin-expansionen som la till kineserna som kom på Steam för något år sedan?

Mycket bra tips här, superstort tack till alla! Både boosing och Gen är två brukar jag kan se mig använda, så stort tack till er båda!

Ska suga på det lite och räkna slantar, så får vi se vart jag hamnar. Jag får återkomma, tack för väldigt mycket hjälp och input oavsett, det har hjälpt mycker!

Skrivet av theBoosing:

Har använt inet i flera års tid, senast förra veckan, och det fungerar fortfarande supersmidigt. För att hjälpa oss hjälpa dig behöver du tala om vilka spel du spelar/ämnar att spela och hur kräsen du är med inställningarna.

Ah självklart! Borde ha skrivit mycket mer

Jag spelar ärligt talat mest äldre spel, men jag vill anta att en del av det är för att jag haft en äldre PC. Mest spelar jag ärligt talat strategispel såsom AOE2 eller shooters som Quake Champions, men då alltid med begränsad FPS. Så meningen i sådana fall är helt klart att kunna ta mig an nya spel såsom BG3 eller snabba shooters och ändå känna att man är nånstans i framkanten även om det inte måste vara 4k 120 fps.

Jag spelar en del på PS5, men märker att jag hellre då kör på lägena för högre FPS än på dom som är snygga. Så jag är ändå lite FPS känslig har jag märkt. Inte allt för kräsen med inställningar annars, så länge det flyter.

Kör också en hel del med videoredigering, men det är sekundärt. Men där kanske lite extra RAM kan vara värt investeringen exempelvis (om jag fattat det rätt i vad som hjälper där?).

Kan tänka mig att det är lite svårt att komma fram till en optimal lösning. Kanske är ett bra val att plocka en Inetdator för 15k och köra istället

Skrivet av LancelotSwe:

Jag är en lat och bekväm människa, jag köpte något färdigt från komplett för ett pris jag hade råd med. Supernöjd!

Innan alla datorpro’s kommer in och berättar hur man bör göra!

Ja, det blir absolut något färdigt Också lat och lite okunnig för att kunna bygga själv, så blir minst en "Bygg datorn åt mig" tjänst. Men man vill ju min-maxa dom där slantarna så mycket man kan ändå förstås.

Ny dator - frågor och tankar

Hallo vänner! Igår dog min dator, windows blev korrupt så kunde inte logga in längre. Drog en formatering och fixade den, men kom liksom fram till att min nuvarande dator faktiskt är 14 år i år. Även om den verkar hålla ett tag till så kanske det börjar bli dags att uppgradera.

Har därmed lite initiala frågor för dom mer insatta. Jag tänker mig att jag skulle kunna spendera 15 000 kronor, på bara datorn. Har en okej skärm, och kan köpa en bättre senare. Är det en okej summa? Får man mycket mer om man tvingar upp det till 20 000 istället?

Min senaste, som hållit svinlänge, kom från Inet. Är dom fortfarande bra i sina setups? Vill inte köpa någon OEM historia tänker jag, men Inets färdigbyggen är kanske okej fortfarande?

Tacksam för all hjälp

Skrivet av Aletheides:

Det är mer en grafisk upphottning. Det är således många randomiserade dungeons, men inte enbart. Precis som i originalet.

  • Det är allt innehåll i Persona 3 FES, inklusive alla combat förbättringar samt expanderad story, som inte finns i originalet P3 men som P3FES innehåller, minus den fristående epilogen The Answer.

  • Plus att man lagt till lite aktiviteter som finns i de senare spelen så som matlagning med andra karaktärer, Odling, se på DVD filmer med andra karaktärer och sådant för att expandera den sociala biten.

  • Man har även lagt till Online schedule som tidigare endast fanns från P4 och framåt. Dvs att man kan trycka upp ett Schedule varje dag i spelet för att se en procentsats på vilka olika aktiviteter den dagen som andra spelare valt att lägga tiden på.

  • Man har även lagt till en Rewind funktion så att man kan gå till status menyn och spola tillbaka spelet dagar bakåt i tiden om man upptäckte att man ville välja annorlunda någonstans.

  • Sedan har man tagit bort Fatigue systemet från P3/P3FES. Vilket gör att det är mycket mindre stress runt att hålla karaktärerna friska från förkylning, gå på toa, sova på lektioner och sådant som man var tvungen att planera in i originalen för att karaktärer skulle orka hänga med till Dungeons. Fatigue var ju inte med i P4 eller P5 för man insåg att det var lite väl hardcore.

Det är vad jag kom att tänka på här och nu.

Tackar så väldans för väl utfört svar! Kanske väntar med denna tills det kommer till en steamrea Behöver inte ha allt för bråttom med det iad.

Fråga till er som spelat: Är det bara en grafisk upphottning eller är det mer modernt i gameplayet med? Har spelat Person 4 och 5, och jag gillar väl inte de randomiserade dungeonsen utan dom mer designade i femman.

Jag tycker nog att det Square gör med sina FF demos är helt rätt. Vet inte om samma stämmer med den nya FF7 remaken, men för FF16 så var demon spelets två första timmar. Det fick mig och min fru hooked och sen köpte vi spelet och det lät oss fortsätta från samma punkt dagen efter efter jag köpt det. Så vill jag att ett demo ska fungera Ge mig starten och låt mig fortsätta!

DreamHack lämnar inte Jönköping. Summer kommer fortsätta att vara där Bara Winter-varianten som drar till Stockholm.

Det är nog tyvärr dåligt med spel som HOTS. Jag är helt med dig asså, älskar spelet och ett av dom få jag kan återvända till nån gång per år och ha lika kul med vänner. Fattar också det är för att komplexiteten är låg och att LOL och DOTA är coolare, men för någon som spelar då och då så finns det inget som mäter sig.

Möjligt att SC2s coop kampanjer kanske fyller en närliggande itch? Lite långt ifrån men kanske?

Jag spelade igenom det. Det har en del intressanta grejer för sig, men är i slutändan ganska meh. Men, det finns en jävla bra atmosfär ändå. Skulle säga att mainstoryn kan vara värd en genomspelning, men det är inte värt att grinda sidequests.

Jag tyckte att det blev överasskande lite liv kring Aliens: Dark descent när det släpptes. Folk beskriver det som ett X-com med aliens och även om jag ser vad folk menar så är det mycket mer unikt än så. Jag har nog aldrig upplevt att ett strategispel är läskigt och spänt, men detta lyckades! Bandesign är väldigt genomtänkt med och att man måste avgöra om man måste lämna banan för att återkomma med mer utrustning.

Det enda negativa är att det nästan gör sig bäst på konsoll och steamdeck då det jämfört med ett rts är lite för simplistiskt. Men bra ändå!

Det är ändå mitt goty (kanske främst för jag inte spelat BG3) då jag minns detta spelet långt över andra spel i år. Det var unikt och en fantastisk take på en franschise jag älskar. Det når absolut inte ändå fram på alla punkter, men det står på väldigt egna ben

Spelar lustigt nog Days gone just nu, och jäklar vad bra det är gameplaymässigt asså. Verkligen underskattat på den punkten! Sen är karaktärerna helt avskyvärda. Hatar typ alla vilket var länge sen asså. Tur nog inte tillräckligt för att jag skulle lägga ner det för det är så roligt att romea runt!

Resident Evil 4!

Quake Champions. Alla verkar hata på det, men det är precis rätt mix av gammalt och nytt för att funka på mig